Eşinizle ne kadar konuşursunuz

Gerektigi zamanlarda arar konusuruz , bazen onun cani sıkılir arar konusmak icin ama ben calisirken ozel konusma yapmayi sevmedigim icin kisa keserim
Sadece sabah birbirimizi gormemissek arasir gunaydin deriz

En az iki kez konuşuruz..
Eşim cok paranoyak, ben cok alık, unutkan, dikkatsiz bi insanım.. aklı hep evde kalıyor.. muhakkak bizi bi sabah bi akşam yoklar 'nasılsınz, ne var ne yok' diye.. arada azıcık geyik yapar işimize bakarız.. pek romantik değiliz.

Oglende 1 kez ya o arar ya ben ararim. Onun disinda ektra bir durum yoksa isten cikinca arar bir sey lazım mi diye. Onun disinda cok nadirdir. Genelde eve geldiginde konusuruz nasil gecti günün vs.
Cok nadir komik birsey gorduysem atarim o kadar. Sıkıntı yapma akisina birak

Benim ki de Emniyetten çok aramam o yüzden
Çok canım sıkılırsa
laaaaaaayyynnn diye bi mesaj atarım ona
(Fazlasiyla kabayimda bu aşk meşk muhabbetin de )
o da musaitse efem hayatcezim yazar
öyle kalır cevap vermem

akşam zaten inine cinine kadar anlatıyor hatta bazen bitse de yatsak modunda oluyorum.

Pek aramam o da pek aramaz.akşam be yiyelim filan bunun için araşırız genelde. Balım böceğim özledim de aradım durumlarımız yoktur. Zaten akşam aynı eve geliyoruz ne konuşcaz ki gündüz

Bizimki cok deyisken; evli olmadan önce hergün en az 3-5 defa arasirsik ve her saat en az 1,2 mesaj atardik birbirimize ve aksamlari mutlaka bulusurduk. Evlendikten sonra günde 1,2 mesaj yazar olduk ve 1,2 defa telefonlasirdik taki cocuklar olana kadar.

Simdi cocuklarin telasi büyütmesi, is güc derken günde bir defa en fazla iki defa telefonlasiyoruz. Pek mesajlastigimiz yok. Sadece kavgaliyken mesajlasiyoruz, gerekli olan seyleri yazarim veya icimi mesajla dökerim kavgaliyken....

Ay arkadaslar cocuklar olduktan sonra hele birde kücüklerse, ister istemez eskisi kadar ilgili detayli davranilamiyor sanki eslere.

Bizde gün içinde bi kaç kez konuşuruz en son eve gelirken bişey Laz'ım mı geliyorum diye arar ama geldikten sonra pek konuşmaz, işinden bahsetmez. Beyfendi benimle konuşmaktan sıkılıyormuş çok zoruma gidiyor yâ ... aranızda var mı eşinin kendisiyle muhabbet etmeyi sevmediği bi arkadaş

2 3 sefer arar
Arada mesajlaşırız
Aralarda foto atar ben atarım
Ama ben aramam eşim de şikayet eder bundan.
Bir de bizimki müsait olabiliyor
Senin eşin olamıyorsa normaldir

Evlenmeden önce daha sık konuşurduk.

Çocuktan önce 2-3 kez konuşurduk :)

Şimdi gün içinde ihtiyaç halinde ve mesai bitiminde aşkım birşey lazım mı diye arıyor :)

Ben bazen öğle arası arıyorum günün nasıl geçiyor diye.

Ama sonuç olarak sık sık konuşmuyoruz.

Ben bilmiyorum da zaten mesayisi uzun bide telde az konusursak araya soğukluk girerse diye endişe ediyorum :/
Bide tabi meraklanıyorum sesi çıkmayınca ondan..bide sanki aramızda iletişim azalınca evde de öyle olcak tüm heyecan romantizm gidecek gibi geliyor

Değişiyor. Gününe göre bazen hiç görüşmüyoruz bazen 10 kere aradığım oluyor. Ama extrem bir durum olmadıkça ortalama 1 dir gün içinde görüşmemiz.

Hiç öyle bişey olmaz korkma

telefonum bozuk suan. gunde 2 defa yi gecmiyo bu aralar.ama yeni telefon gelince

normalde de oldugu gibi;

gun icinde aklima estikce mesaj ceker.
3üncü mesajima da cevap vermezse baslarim aramaya. taaaki acana ve sesini duyana dek.

valla sıkmak mi denir ne denir bilmem ama ben ararim. mesaj atarim. olmadi sesli mesaj birakirim. rahat vermem.

ben boyle bi modelim

bazende ona yaptiklarimin aynisini bana yapar.

alisveristeyken veya disari ciktigim zaman. zirt pirt arar ust uste mesaj ceker ve o bilmesede cooooookk hosuma gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…