- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Romantik sözler yok mu hiçEvet. Şuanda müsait değilim,sonra ararım gibi :) eşim sabah mesaj yazar bazer. Arada boş kalırsa canım,aşkım vs bişey yazar öyle şeyler..
İşten güçten inan romantik söz düşünülmüyor :) bazen eşim yazar işte arada bi ama.. seviyorum,özlüyorum,keşke hemen akşam olsa falan :)) yoksa öyle uzun uzun aşk mesajları olmuyor artık..Romantik sözler yok mu hiç
Minimum konusuruz :) işte sonuctakızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
Eşleriniz gün içinde hiç teli eline almıyor mu ki?
Ben bilmiyorum da zaten mesayisi uzun bide telde az konusursak araya soğukluk girerse diye endişe ediyorum :/
Bide tabi meraklanıyorum sesi çıkmayınca ondan..bide sanki aramızda iletişim azalınca evde de öyle olcak tüm heyecan romantizm gidecek gibi geliyor
kızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?