Eşinizle ne kadar konuşursunuz

3-4 saat mi :) :) maşallah size..biz nişanlıyken de sevgiliyken de sık ama az konusurduk saatler sürmezdi..şimdi de öyleyiz ama ben evlilik monotonlaşmasın istiyorum mesela heyecan aşk devamlı olmalı oyüzden mesaj olayına da önem veriyorum :)

Dediklerinizi yaptıgımda trip atıyor :)

Peki mesaj atıyor musunuz

3-4 saat minimum, tatil günlerinde sabahtan akşama görüntülü konuşurduk
Onun mesajı ya da aramasıyla uyanırım mutlaka, bilmiyorum monotonlaştık mı

Benim işim çok yoğun oluyor, öğlen arası eşim arar genelde, ama gün işinde şundan bundan yazışırız çoğunlukla. Mesai bitişindede kaçta çıkacağını kaçta alacağını falan yazışırız. Ama bazen çok yoğun oluruz hiç konuşmadan yazışmadan geçer koca gün. Şartlara göre değişir yani. Niye merak ediyorsun ki bu kadar. Yoğunlukta cidden fırsat olmuyor, çoktur yani eşim annem falan aradığında reddettiğim.

Canım emniyet mensubu da ondan
Hmmm anladım canım
Allah yardımcısı olsun
Aklına kötüyü getirme sen yine de Allah'a emanet olsun hepsi
O zaman bişe diyemedim
Dünya hali ne zaman kime ne olacağı belli olmaz tabi ama böylesi bir korku yaşamadığım için sanırım aramam ben eşimi hiç
Senin durumun daha farklıymış tabi
Yine de kötüyü çağırma sen
Allah'a emanet olun :)

Kızlar bukadar az mı konuşuyorsunuz eşinizle cidden?? Nasıl oluyor ki yani mesaj da mı yok evlendikten sonra mı böyle oldu?
Ben evlendikten sonra böyle oldum
Sevgiliyken 7/24 konuşsam mesajlaşsam sıkılmazdım
Ama eşim hep böyleydi az arar az mesajlaşırdık
Evlendikten sonra aramaz oldum ben de

İşte bizim durum biraz farklı :) sağol canım..korktugumdan biraz takip ediyorum saatte bir sesini duymak istiyorum sıkıyorsam da napıyım

Bazen konuşcak bişey kalmıyo ama olsun sesini duysam da yeterli diyorum :) sevgili gibi takılmak ta hoşuma gidiyor böyle yeni tanışan çiftler gibi :) 50yıl evli gibi iletişimimiz olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…