- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
3-4 saat mi :) :) maşallah size..biz nişanlıyken de sevgiliyken de sık ama az konusurduk saatler sürmezdi..şimdi de öyleyiz ama ben evlilik monotonlaşmasın istiyorum mesela heyecan aşk devamlı olmalı oyüzden mesaj olayına da önem veriyorum :)Zaman geçtikçe daha az merak ediyor insan, sevgiliyken konuşmaların haddi hesabı yoktu, bi de silah ensesinde çalışıyor düşün yani.
Nişanlıyken 3-4 saat görüntülü konuştuğumuz olurdu, bu yine iyi halimiz
Dediklerinizi yaptıgımda trip atıyor :)Ustune dusmeyin.
Niye aramadin dediginde isim vardi deyinne isi derse uydurun birseyler. Ev hanimiysaniz ev isi,calisiyorsaniz toplanti,artik sallayin. O aradiginda bazen acmayin, acinca da ben seni sonra arayayim mi deyip kapatin ama aramayin o zaman da o sizi merak eder sizin istediginiz gibi
Peki mesaj atıyor musunuzÖğlen yemeği zamanı konuşuruz. Sabah vakit bulursa mesaj atar. Akşamüstü kaç gibi çıkacaksın konuşması yaparız. Çıkınca ararız,ben çıktım sen nerdesin diye. Gün içi genelde böyle. Önemli bi iş falan varsa daha farklı olabilir.
AtsinDediklerinizi yaptıgımda trip atıyor :)
3-4 saat minimum, tatil günlerinde sabahtan akşama görüntülü konuşurduk3-4 saat mi :) :) maşallah size..biz nişanlıyken de sevgiliyken de sık ama az konusurduk saatler sürmezdi..şimdi de öyleyiz ama ben evlilik monotonlaşmasın istiyorum mesela heyecan aşk devamlı olmalı oyüzden mesaj olayına da önem veriyorum :)
Ortam kötü derken?Şuan tatil canım evdeyim
Ben işteyken mesela eşim arar açamazsam hemen merak eder ben de onu aynı şekilde merak ediyorım ortam kötü :/
Canım emniyet mensubu da ondanOrtam kötü derken?
Neden korkuyorsun ki anlamadım
Hmmm anladım canımCanım emniyet mensubu da ondan
Ben evlendikten sonra böyle oldumKızlar bukadar az mı konuşuyorsunuz eşinizle cidden?? Nasıl oluyor ki yani mesaj da mı yok evlendikten sonra mı böyle oldu?
İşte bizim durum biraz farklı :) sağol canım..korktugumdan biraz takip ediyorum saatte bir sesini duymak istiyorum sıkıyorsam da napıyımHmmm anladım canım
Allah yardımcısı olsun
Aklına kötüyü getirme sen yine de Allah'a emanet olsun hepsi
O zaman bişe diyemedim
Dünya hali ne zaman kime ne olacağı belli olmaz tabi ama böylesi bir korku yaşamadığım için sanırım aramam ben eşimi hiç
Senin durumun daha farklıymış tabi
Yine de kötüyü çağırma sen
Allah'a emanet olun :)
ewliykin mesajlasirdik nadiren pek musaid olmuyor . simdi attgm mesaj sadece ekmek getir
Evet. Şuanda müsait değilim,sonra ararım gibi :) eşim sabah mesaj yazar bazer. Arada boş kalırsa canım,aşkım vs bişey yazar öyle şeyler..Peki mesaj atıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?