- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Onlar önemli değil ki bu konuda zaten.Onların neler yaşadığını nerden biliyorsunuz? Sebepsizce bizi ayırmak isteyen insanlardan eşimin babası ayrı evde yaşıyor şuan mesela görümcemin kocası para derdine düşmüş evine uğramıyor eden buluyor Elhamdülillah
Ona karşı beslediğim şey merhamet.Sadece bu çünkü o kullanılmış her anlamda sahte yüzler görmüş hep...Sevgi kısmına gelince ihtiyacı olmadığını söylüyor.Sen kocanı seviyor musun ?
Aranızda şiddet , aldatma , hakaret vb. Kötü şeyler yoksabu ilişkiye baştan başlamayı dene bence .
Böyle sevgili gibi , çıkar gibi .
Süslen püslen , nazlan , cilvelen işte ne bileyim .
En azından millete inadından takvimleri devirmezsin
Ona karşı beslediğim şey merhamet.Sadece bu çünkü o kullanılmış her anlamda sahte yüzler görmüş hep...Sevgi kısmına gelince ihtiyacı olmadığını söylüyor.
En azından benim yanımda ama onlar bu evde olduğunu biliyor yada eşim annesine gittiğinde birşey yedirmek istediğinde az yiyeyim evdede yerim diyor,bu derece kıymet verdiğini gösteriyor,arkamdan laf ettirmiyor.Onlar gibi rol yapabilsem eşimle giderim birşey içmeden bana verdiğini,lokma yemeden bana uzattığını hatta ayağıma terlik getirdiğini gösterip onları yerle bir edebilirim ama midem bulanıyor onlara bakınca artık.Onlar önemli değil ki bu konuda zaten.
Sen de eşinle mutlu değilsin.
Sürdürmek için sürdürüyorsun evliliğini..
Senin eşin eve geliyorda ne oluyor, seninle geçirdiği vakti boşa geçmiş sayıyor. Seninle hiçbirsey yapmiyor, yapmak istemiyor.
Onlara değil kendine baksan artık keşke.
Ben onun ne dediğine bakarım yalan söyleyen biri değil benden böyle bir beklentisi yok.Sevmiyorsan bu adamı hiç , sen sadece kendine ediyorsun o zaman .
Sevgiye herkes ihtiyaç duyar , öyle beylik sözlere ne bakıyorsunuz ki . Sevilmek istemeyen insan yok dünyada .
Peki.En azından benim yanımda ama onlar bu evde olduğunu biliyor yada eşim annesine gittiğinde birşey yedirmek istediğinde az yiyeyim evdede yerim diyor,bu derece kıymet verdiğini gösteriyor,arkamdan laf ettirmiyor.Onlar gibi rol yapabilsem eşimle giderim birşey içmeden bana verdiğini,lokma yemeden bana uzattığını hatta ayağıma terlik getirdiğini gösterip onları yerle bir edebilirim ama midem bulanıyor onlara bakınca artık.
TeşekkürlerPeki.
Sevmediğin, sevilmedigin bir adamla sırf ailesine laf vermemek için geçir ömrünü.
Hayatın bu kadar kıymetsizse diyecek başka birseyim yok benim.
terligi getirirken her zaman soyledigi gibi mal demeye de devam ediyor mu size?En azından benim yanımda ama onlar bu evde olduğunu biliyor yada eşim annesine gittiğinde birşey yedirmek istediğinde az yiyeyim evdede yerim diyor,bu derece kıymet verdiğini gösteriyor,arkamdan laf ettirmiyor.Onlar gibi rol yapabilsem eşimle giderim birşey içmeden bana verdiğini,lokma yemeden bana uzattığını hatta ayağıma terlik getirdiğini gösterip onları yerle bir edebilirim ama midem bulanıyor onlara bakınca artık.
Muhtemelen yeniden ailesiyle yaşamamak için.Senin onu sevmediğini biliyorsa o yüzden kendisine dokunmanı istemiyor olabilir.
Şakalaşamadır vs’dir .
Çok normal , hadi sen inadından sürdürüyorsun bu evliliği, o niye sürdürüyor acaba ?
yani kocalar bize değer verdiğini göstermek için ayağımıza terlik giydirmek zorundalar haa bir de lokma yemeden önce bize uzatacaklarr.pekiiii evlilik prof.u konu sahibi pekii .biz de öyle yaptırırız bundan sonraEn azından benim yanımda ama onlar bu evde olduğunu biliyor yada eşim annesine gittiğinde birşey yedirmek istediğinde az yiyeyim evdede yerim diyor,bu derece kıymet verdiğini gösteriyor,arkamdan laf ettirmiyor.Onlar gibi rol yapabilsem eşimle giderim birşey içmeden bana verdiğini,lokma yemeden bana uzattığını hatta ayağıma terlik getirdiğini gösterip onları yerle bir edebilirim ama midem bulanıyor onlara bakınca artık.
Sakalasmak zorunda mısınız ?? Hani ortam olur muhabbette yeri gelir espri yapar gulersinde gidi gidi nedir. Ben çocuğumla o kadar oynayamamEşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım? Şakalaşmak derken gıdıklamak sevmek vb. +18 değil.
Bunları ben istemiyorum kendi yapıyor.Israrla konuma yorum yapıp hazmedemediğin ne anlamıyorumyani kocalar bize değer verdiğini göstermek için ayağımıza terlik giydirmek zorundalar haa bir de lokma yemeden önce bize uzatacaklarr.pekiiii evlilik prof.u konu sahibi pekii .biz de öyle yaptırırız bundan sonra
10 yılda 1 kere fatura ödemedim sen konuyu yanlış okumuşsun kuzummm.Sitede de beni bilenler bilir 1 kere eşim ve ailesi hakkında konu açtım mı yada yorumlarım da şikayet ettim miBunları ben istemiyorum kendi yapıyor.Israrla konuma yorum yapıp hazmedemediğin ne anlamıyorumSen git evinin faturalarını öde eşin yok demezmiş ya hadi güle güle
Ödesem yok demez diye yazmıştın gayet net gördüm hadi hadi... Açmazsın çünkü çözümsüz o kadar büyük dertlerin var ki anlıyorum hepiniz bir odada yazmışsın kıyamam ama seninle laf dalaşına girip banlanamam takıl sen10 yılda 1 kere fatura ödemedim sen konuyu yanlış okumuşsun kuzummm.Sitede de beni bilenler bilir 1 kere eşim ve ailesi hakkında konu açtım mı yada yorumlarım da şikayet ettim misen kendinle beni karıştırdın herhalde olabililerrrr kusuruna bakmıyorummmm
e gidip ödeyeyim desem tabi ki her erkek gibi o da yok demez bunun daha nesini açıklayayım yahuuu.10 yılda ödemedim diyorum kendi cep faturam da dahill.eşimden de ailesinden de memnunum yalandan konu mu açayım şöyle kötü böyle lanetler diyeÖdesem yok demez diye yazmıştın gayet net gördüm hadi hadi... Açmazsın çünkü çözümsüz o kadar büyük dertlerin var ki anlıyorum hepiniz bir odada yazmışsın kıyamam ama seninle laf dalaşına girip banlanamam takıl sen
Eee kendi içinizde hepiniz bir odadaymışsınız ama?Hadi anladım belki 10 yıl geçti sıkıldın adamdan küçücük bebe niye tablet başında aaah aaah...Bu sorun değil yani çalışan aklı başında bir anne olarak bu normal mi?Neyse ben mutsuz hayatıma geri döneyim sen kusursuz hayatınla konumda benden çok zaman harcayarak yorum yaparak zamanını tüket nede olsa odada bir başınasın bye gidip ödeyeyim desem tabi ki her erkek gibi o da yok demez bunun daha nesini açıklayayım yahuuu.10 yılda ödemedim diyorum kendi cep faturam da dahill.eşimden de ailesinden de memnunum yalandan konu mu açayım şöyle kötü böyle lanetler diye
bebe yok bende 9 yaşında çocuk var tabletten ders çalışıyor bilmem anlatabildim mi.Eşimde boş adam değil yarın alacağı hisseleri belirlemeye çalışıyor .ben de haber kanalını hem izleyip hem de sana laf yetiştiriyorum işte daha napıyımmmEee kendi içinizde hepiniz bir odadaymışsınız ama?Hadi anladım belki 10 yıl geçti sıkıldın adamdan küçücük bebe niye tablet başında aaah aaah...Bu sorun değil yani çalışan aklı başında bir anne olarak bu normal mi?Neyse ben mutsuz hayatıma geri döneyim sen kusursuz hayatınla konumda benden çok zaman harcayarak yorum yaparak zamanını tüket nede olsa odada bir başınasın by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?