Eşinizle ne kadar süre şakalaşırsınız?

Bunları yapmayı sevse yapardık zaten değil mi?Akla gelmeyecek şeyler değil söyledikleriniz
Standart bir ciftin yapabilecekleri bunlar cunku. Aklima baska seyler de gelir elbet ama adam bunlari bile yapmiyorsa baska tavsiye vermeye gerek var mi? Evliliginizi sorgulayin bence. Sizinle zaman gecirmeyi zaman kaybi olarak goren bir esiniz var.

Eşim 1, 5 saat gıdıklanmak istemez zaten 1,5 saat yalnız kalsak adamın son isteyeceği şey gıdıklanmak olur herhalde

Zamanımı yine boşa harcadın dese bana evlenmeseydin o zaman derdim. Benimle vakit geçirecek 1,5 saati bana çok görüyorsa kapı orada der yolu gösterirdim

Eski türk filmlerinde gömlekle geliyordu ambulans hala geliyor mu acaba gözümde canlandı

Zamanını boşa harcamışmış sanki bana Amerikan başkanı

Zamanını boşa harcamışmış sanki bana Amerikan başkanı
Eşler arasında geçen konuşmalar hep bana mı değişik geliyor acaba ne saçma zamanı mı boşa harcadın.

Bir müge anlı sözü der ki; Sanki atomu parçaladın

Gerçek şakadan mı bahsediyoruz?
Süresi 1, 1.5 saat olan tek şaka var benim bildiğim?
Ben mi fesatım yahu
oda 1 1.5 saat surmuyordur ya
esim hep sey der dunyada en uzun sevisme suresi turklere ait 50 dk ikna etmek icin 10 dk da isini gormek icin der umarim o 1 saat boyle 1 saat oluyordur
yoksa nefesimi tutmaya başlayacagim ölürüm belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…