- 21 Nisan 2018
- 8.192
- 30.261
- 548
- 36
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Standart bir ciftin yapabilecekleri bunlar cunku. Aklima baska seyler de gelir elbet ama adam bunlari bile yapmiyorsa baska tavsiye vermeye gerek var mi? Evliliginizi sorgulayin bence. Sizinle zaman gecirmeyi zaman kaybi olarak goren bir esiniz var.Bunları yapmayı sevse yapardık zaten değil mi?Akla gelmeyecek şeyler değil söyledikleriniz
gülünmeyecek konu mu?Konuyu tam olarak anlamayan bir ben miyim?Sakalasmakta degil, 18+da degil, ne yani simdi cozemedim?Biri beni aydinlatsin yorumlar beni kirdi gecti, uzun zamandir bukadar gulmemistim
1,5 saat adami mi gidikliyorsunuz?
tereliye gene döktürdü yeni konusunda .Bunu biliyorum ben. Çin işkencelerinde okumuştum.
Eski türk filmlerinde gömlekle geliyordu ambulans hala geliyor mu acababiz de bir sorun var galiba eşim ayrı oda da kızım tablet başında ben de başka oda da tv izleyip yenice de k.k ya geldim .benim adama seni 1.5 saat gıdıklayabilir miyim desem hemen 112 yi arayıp ordan da bir ruh sağlığı merkezine yatırtır beni alimallah
Zamanını boşa harcamışmış sanki bana Amerikan başkanıEşim 1, 5 saat gıdıklanmak istemez zaten 1,5 saat yalnız kalsak adamın son isteyeceği şey gıdıklanmak olur herhalde
Zamanımı yine boşa harcadın dese bana evlenmeseydin o zaman derdim. Benimle vakit geçirecek 1,5 saati bana çok görüyorsa kapı orada der yolu gösterirdim
Eşler arasında geçen konuşmalar hep bana mı değişik geliyor acabaZamanını boşa harcamışmış sanki bana Amerikan başkanı
Vah canımmm sen bekleme dön hemen laboratuvarınaEşler arasında geçen konuşmalar hep bana mı değişik geliyor acabane saçma zamanı mı boşa harcadın.
Bir müge anlı sözü der ki; Sanki atomu parçaladın
Ne değişik insanlar var ya evlilik bu ne olsun istiyordun acabaVah canımmm sen bekleme dön hemen laboratuvarına
Anlamak güçNe değişik insanlar var ya evlilik bu ne olsun istiyordun acaba
ayy o önlük gözümde canlandı da elleri de arkadan bağlıyorlardı imdattttttEski türk filmlerinde gömlekle geliyordu ambulans hala geliyor mu acabagözümde canlandı
oda 1 1.5 saat surmuyordur yaGerçek şakadan mı bahsediyoruz?
Süresi 1, 1.5 saat olan tek şaka var benim bildiğim?
Ben mi fesatım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?