Eşinizle ne kadar süre şakalaşırsınız?

Ya seni niye takip edeyim banane senden neden bu kadar kendini önemsedin hayırdır ya Sen benim için yoksun ki valla harcadığım vakite yazık dördüncü yorum bu son olsun diyorum ya sen takıl. Çocuğada bu saatte ders çalıştırma yazık hahahhahaha

olur sen nasıl istersen

Bence goygoyu özelde yapın sonra"bunun açtığı konuda bu kadar yorum yapmışlar" diye çekememezlik oluyor
Bacım konun içeriği itibariyle zaten öyle.
Okumadım şimdiki yorumları, eski konularını da bilmem ama gerilme var.
Topun ucunda ben varım geyikten ilk gidecek olan
Az sakin olun kib olmasın kaymayalım kaydırmayalım birbirimizi değil mi ama

Çünkü ısrarla cevap vermediğim ve gözardı ettiğim kişiler konuma yorum yapıyor böyle yüzsüzlük yok neyse onlarda gidecekler kimler gitmedi benim konulardan

Hahahahhaahahahah yanlış anlama sıkılıp artık yorum yapmayacaklar o anlamda

Çünkü ısrarla cevap vermediğim ve gözardı ettiğim kişiler konuma yorum yapıyor böyle yüzsüzlük yok neyse onlarda gidecekler kimler gitmedi benim konulardan
E konuya girişte bir dipnot belirteydin kırmızı yazıyla, gelmeyin diye bari

Tövbe estf, gözardı edince okunmuyor, sen öyle yap.
Sonuç olarak gerilme konu sahibi kimden bahsediyorsan, dün de dedim aha bak güldük eğlendik e tamam işte, adamı o kadar gıdıklama bitti gitti

Öyle yazsam iyice şişiyorlarYani ısrarla neden yazar ki insan eşimin aileside aynı böyle işte ben iteliyorum onlar benim peşimde

Öyle yazsam iyice şişiyorlarYani ısrarla neden yazar ki insan eşimin aileside aynı böyle işte ben iteliyorum onlar benim peşimde
Mıknatıs gibisin demek.
Bu sefer tersi deme hayatında, çek bakalım.
Belki o zaman eşinin ailesi iterler kendilerini.
Hiç bu açıdan baktın mı?
Çünkü iyilik yaramaz kimseye

Mıknatıs gibisin demek.
Bu sefer tersi deme hayatında, çek bakalım.
Belki o zaman eşinin ailesi iterler kendilerini.
Hiç bu açıdan baktın mı?
Çünkü iyilik yaramaz kimseye
Aaay yok iyice yapışır onlar yaaa dur yeni konu açıyorum yeni gündem var

Gıdıklanmak benim de hiç hoşuma gitmez. Soğurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…