- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ya seni niye takip edeyim banane sendenbebe yok bende 9 yaşında çocuk var tabletten ders çalışıyor bilmem anlatabildim mi.Eşimde boş adam değil yarın alacağı hisseleri belirlemeye çalışıyor .ben de haber kanalını hem izleyip hem de sana laf yetiştiriyorum işte daha napıyımmm.sen beni hiç iyi takip edememişsin ayrıca çalışmadığımı da tüm site biliyor
olur sen nasıl istersenYa seni niye takip edeyim banane sendenneden bu kadar kendini önemsedin hayırdır ya Sen benim için yoksun ki valla harcadığım vakite yazık dördüncü yorum bu son olsun diyorum ya sen takıl. Çocuğada bu saatte ders çalıştırma yazık hahahhahaha
Birşey olduğu yokKonu nolmuş ya...
Şş az sakin, göze batmayın komple gideriz
Sen gidince konu çok sessiz kalmış be filmcim, fışkırtı, hışırtı kalmamış ortadaKonu nolmuş ya...
Ooo fışkırtı, yeni tabir yaban, senden beklemezdim öyle fışkırtılı şeylerSen gidince konu çok sessiz kalmış be filmcim, fışkırtı, hışırtı kalmamış ortada
Bir türlü yazamadım fışırtıyı ne kadar uzaksam artık kelimeyeOoo fışkırtı, yeni tabir yaban, senden beklemezdim öyle fışkırtılı şeyler
Benimki masumane fışırtıydı sadece.
beni evliliğim de ve çocuk bakımımda sorun olduğunu ikna etmeye çalışıyor konu sahibiiKonu nolmuş ya...
Yok yok yemezlerBir türlü yazamadım fışırtıyı ne kadar uzaksam artık kelimeye
Bacım konun içeriği itibariyle zaten öyle.Bence goygoyu özelde yapın sonra"bunun açtığı konuda bu kadar yorum yapmışlar" diye çekememezlik oluyor
Çünkü ısrarla cevap vermediğim ve gözardı ettiğim kişiler konuma yorum yapıyor böyle yüzsüzlük yok neyse onlarda gidecekler kimler gitmedi benim konulardanBacım konun içeriği itibariyle zaten öyle.
Okumadım şimdiki yorumları, eski konularını da bilmem ama gerilme var.
Topun ucunda ben varım geyikten ilk gidecek olan
Az sakin olun kib olmasın kaymayalım kaydırmayalım birbirimizi değil mi ama
Hahahahhaahahahah yanlış anlama sıkılıp artık yorum yapmayacaklar o anlamdaBacım konun içeriği itibariyle zaten öyle.
Okumadım şimdiki yorumları, eski konularını da bilmem ama gerilme var.
Topun ucunda ben varım geyikten ilk gidecek olan
Az sakin olun kib olmasın kaymayalım kaydırmayalım birbirimizi değil mi ama
E konuya girişte bir dipnot belirteydin kırmızı yazıyla, gelmeyin diye bariÇünkü ısrarla cevap vermediğim ve gözardı ettiğim kişiler konuma yorum yapıyor böyle yüzsüzlük yok neyse onlarda gidecekler kimler gitmedi benim konulardan
Öyle yazsam iyice şişiyorlarE konuya girişte bir dipnot belirteydin kırmızı yazıyla, gelmeyin diye bari
Tövbe estf, gözardı edince okunmuyor, sen öyle yap.
Sonuç olarak gerilme konu sahibi kimden bahsediyorsan, dün de dedim aha bak güldük eğlendik e tamam işte, adamı o kadar gıdıklama bitti gitti
Mıknatıs gibisin demek.Öyle yazsam iyice şişiyorlarYani ısrarla neden yazar ki insan eşimin aileside aynı böyle işte ben iteliyorum onlar benim peşimde
Aaay yok iyice yapışır onlar yaaa dur yeni konu açıyorum yeni gündem varMıknatıs gibisin demek.
Bu sefer tersi deme hayatında, çek bakalım.
Belki o zaman eşinin ailesi iterler kendilerini.
Hiç bu açıdan baktın mı?
Çünkü iyilik yaramaz kimseye
dur yav konu açma sırası ben de yarın- eşimin fatura ödetme ihtimalinin ihtimali- adlı konumu açacağım takipte kallAaay yok iyice yapışır onlar yaaa dur yeni konu açıyorum yeni gündem var
Bir de bunu,bu konu sahibinin yapmasiBunu biliyorum ben. Çin işkencelerinde okumuştum.
Gıdıklanmak benim de hiç hoşuma gitmez. Soğurum.Eşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım? Şakalaşmak derken gıdıklamak sevmek vb. +18 değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?