- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
yatakta bitmicekse ben yokum arkadaş diyor bence eşi+18 olsa adamın gönlü olurdu. Şaka yatakta bitmeyince de vakit harcamak gibi görmüştür Belki öyle şeyler bekliyor sizden
Ben de aynı şeyi düşündüm. 10 gün ayrı kalıyorsun eve geliyorsun karın seni 1.5 saat gıdıklıyor işkence gibiyatakta bitmicekse ben yokum arkadaş diyor bence eşi
Ben de aynı şeyi düşündüm. 10 gün ayrı kalıyorsun eve geliyorsun karın seni 1.5 saat gıdıklıyor işkence gibi
Ne umdum ne buldum
Ne yapayım yem mı edeyim onlara?Bu arada babasını unutmuşsun hatta kaynanamın teyzesi de var hepsine inatŞaka bir yana da tereliye, sırf kayınvalidene görümcene inat olsune diye, mutlu olmadığın bir evliliği boşuna sürdürüyorsun.
Sen eşine açıdiğın için o da evlenmiş olmak için evlenmiş. Sonuç şuan yaşamaya çalıştiğin evlilik.
Eşinle ilgili her konunun alt metni bu.
İnat için ömür geçer mi kız ?Ne yapayım yem mı edeyim onlara?Bu arada babasını unutmuşsun hatta kaynanamın teyzesi de var hepsine inat
mutsuz bir evliliği devam ettirmekten daha mı önemliler.Ne yapayım yem mı edeyim onlara?Bu arada babasını unutmuşsun hatta kaynanamın teyzesi de var hepsine inat
Kendin yem oluyorsun farkında değil misin?Ne yapayım yem mı edeyim onlara?Bu arada babasını unutmuşsun hatta kaynanamın teyzesi de var hepsine inat
Geçer 4 sene geçti bileİnat için ömür geçer mi kız ?
Neden yem olayım ne alaka?Kendin yem oluyorsun farkında değil misin?
Bırak ne hâlleri varsa görsünler.
Mantıklı düşünemiyorsun bu konuda, kusura bakma
Sanki mahkum gibi yılları sayar olmuşsunuzGeçer 4 sene geçti bile
Mutlu olabileceğin bir hayat istemez misn ?Geçer 4 sene geçti bile
Aklınca onlara zafer kazandırmamak için boşanmiyorsun.Neden yem olayım ne alaka?
Birçok insana göre büyük oranda mutluyum zaten ailem yakınımda kimsesiz değilim sağlığım yerinde çok şükür burada dert ettiğim şeyler hayatımın %10nu bile değilMutlu olabileceğin bir hayat istemez misn ?
adama daha bir acıdımİnat için ömür geçer mi kız ?
Onların neler yaşadığını nerden biliyorsunuz? Sebepsizce bizi ayırmak isteyen insanlardan eşimin babası ayrı evde yaşıyor şuan mesela görümcemin kocası para derdine düşmüş evine uğramıyor eden buluyor ElhamdülillahAklınca onlara zafer kazandırmamak için boşanmiyorsun.
Onlar hayatına devam ederken sen mutsuzsun.
Kimin hayatı yem oluyor, heder oluyor?
Senin.
1 1,5 saat miiiiyyy?Gerçek şakadan mı bahsediyoruz?
Süresi 1, 1.5 saat olan tek şaka var benim bildiğim?
Ben mi fesatım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?