- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ne dediğini o da bilmiyor işte boş yapıyor, aklı başında bir insan eğlendikten sonra öyle konuşmazOda eğleniyor ama vakit çok geçince böyle konuşuyor tabiki kahvede içiyoruz sohbette ediyoruz hergün böyle değil ki
Eşinizle fingirdiyebilirsiniz de, niye yanlış birşey yazılıyormus gibi tepki veriyorsunuz?+18 değil diyorum hala fingirdemek diyorsunuz
Yok yok sizin yorumunuzu ek yapayım dedim ahahahEvet bence de sormalı da ben değil konu sahibi onu sorsun adamayanlışlıkla bana söylediniz sanırım
sorma benceFışırtı ne ben hiç anlamadım ama sormaya da korkuyorum film..
Böyle uğraşıyormuşum işte aslında pek konuşmaz sorun çözmekten çok kapatmaktan yana olur hep susmak en güzeli ona göre...Bilemedim... Belki de bu tür sakalasmalari sevmiyordur eşinizi en iyi siz tanırsınız. Huzur yok evde dediği zaman hiç sordunuz mu neden yokmuş? Siz ne yapmışsınız ona?
Kırmızı oda mi izliyorsunuzgeçmişten gelen sorunları olmalı o farketmemiş ama siz cin gibisiniz farketmişsiniz .çocukluğuna inip incelemek lazım
Konum ısrarla +18e çekiliyor bu sebepten tepki verdim.Eşinizle fingirdiyebilirsiniz de, niye yanlış birşey yazılıyormus gibi tepki veriyorsunuz?
Normal gülüp sakalasmanin ardından eşim aynı tepkiyi verse, hatasını anlayana kadar yüzüne bakmazdim yerinizde olsaydım.
Yorgun olabilir baştan söyler bunu, uzanır yanınızda ama sizinle vakit geçirmeyi sanki sorun yada zaman kaybı gibi dile getirmesi çok yanlış.
Allah allahFışırtı ne ben hiç anlamadım ama sormaya da korkuyorum film..
yohhh hiç izlemedim ama şu an behzat ç. izliyorummm 47.bölümdeyimKırmızı oda mi izliyorsunuz
Bu çok kötü ya. Sorunlar çözülmedikce içinizde büyür, birikir olmaz yani. Bana kalırsa sorunların konuşulup geride bırakılması daha sağlıklı. Bu tür bir insanla uğraşmak çok zordur bilirim. Allah yardımcınız olsun...Böyle uğraşıyormuşum işte aslında pek konuşmaz sorun çözmekten çok kapatmaktan yana olur hep susmak en güzeli ona göre...
Küresel ısınmaya care mi bulacakmıs da yarım mı kalmıs,napacakmıs yani o sürede te AllahımKendi de gülüyor eğleniyor ama geçen zamanı görünce tavrı değişiyor
Vallahi harcanıp gidiyor ömür dediğin be güzel kardeşim şu dünyada mutlu olmak huzur bulmak varken bile isteye karşısındakine dünyayı dar edenlere enerjisini sömürenlere de Allah akil fikir versin ne deyim . Size zaman ayırıp iki güzel söz söyleyip kalbinize dokunmayacaksa evlenmeseymiş yani mutlu etmeyi esirgeyen insanları anlamıyorum genel konuşuyorum yanlış anlamayın illa eşiniz için değilBu yorum gerçekten gözlerimi doldurdu ağlamak üzereyim ☹
İyi seyirleryohhh hiç izlemedim ama şu an behzat ç. izliyorummm 47.bölümdeyim
site de görünmüyorum sanırsam. Konu sahibi benim gibi muhterem bir üyeyi görmezden geliyor çokkk üzülüyorummmİyi seyirler
Yok yanlış anlamadım bende sizin gibi düşünüyorum imtihan işte...Vallahi harcanıp gidiyor ömür dediğin be güzel kardeşim şu dünyada mutlu olmak huzur bulmak varken bile isteye karşısındakine dünyayı dar edenlere enerjisini sömürenlere de Allah akil fikir versin ne deyim . Size zaman ayırıp iki güzel söz söyleyip kalbinize dokunmayacaksa evlenmeseymiş yani mutlu etmeyi esirgeyen insanları anlamıyorum genel konuşuyorum yanlış anlamayın illa eşiniz için değil
Allah beterinden korusunnnnYok yanlış anlamadım bende sizin gibi düşünüyorum imtihan işte...
NormalNe tur sakalasma amanormal sakalasma mi cilvelesmek mi jajajja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?