Eşinizle ne kadar süre şakalaşırsınız?

+18 değil diyorum hala fingirdemek diyorsunuz
Eşinizle fingirdiyebilirsiniz de, niye yanlış birşey yazılıyormus gibi tepki veriyorsunuz?

Normal gülüp sakalasmanin ardından eşim aynı tepkiyi verse, hatasını anlayana kadar yüzüne bakmazdim yerinizde olsaydım.

Yorgun olabilir baştan söyler bunu, uzanır yanınızda ama sizinle vakit geçirmeyi sanki sorun yada zaman kaybı gibi dile getirmesi çok yanlış.

Bilemedim... Belki de bu tür sakalasmalari sevmiyordur eşinizi en iyi siz tanırsınız. Huzur yok evde dediği zaman hiç sordunuz mu neden yokmuş? Siz ne yapmışsınız ona?
Böyle uğraşıyormuşum işte aslında pek konuşmaz sorun çözmekten çok kapatmaktan yana olur hep susmak en güzeli ona göre...

Konum ısrarla +18e çekiliyor bu sebepten tepki verdim.

Fışırtı ne ben hiç anlamadım ama sormaya da korkuyorum film..
Allah allah
Direkt ses betimlemesi kuzum hiç mi kulak kesilmediniz o son düzlüğe adım adım giderken
Ses boğuklaşır, burundan alınan nefes fışırdar, bulunduğun zeminden sesler gelir vs.

Böyle uğraşıyormuşum işte aslında pek konuşmaz sorun çözmekten çok kapatmaktan yana olur hep susmak en güzeli ona göre...
Bu çok kötü ya. Sorunlar çözülmedikce içinizde büyür, birikir olmaz yani. Bana kalırsa sorunların konuşulup geride bırakılması daha sağlıklı. Bu tür bir insanla uğraşmak çok zordur bilirim. Allah yardımcınız olsun...

Bu yorum gerçekten gözlerimi doldurdu ağlamak üzereyim ☹
Vallahi harcanıp gidiyor ömür dediğin be güzel kardeşim şu dünyada mutlu olmak huzur bulmak varken bile isteye karşısındakine dünyayı dar edenlere enerjisini sömürenlere de Allah akil fikir versin ne deyim . Size zaman ayırıp iki güzel söz söyleyip kalbinize dokunmayacaksa evlenmeseymiş yani mutlu etmeyi esirgeyen insanları anlamıyorum genel konuşuyorum yanlış anlamayın illa eşiniz için değil

Yok yanlış anlamadım bende sizin gibi düşünüyorum imtihan işte...

Sanırsın aşıyı bulacak dünyanın tüm yükü onda ayıp yahu birlikte oturup bi film izlemeyecekseniz sohbet etmeyecekseniz değerli hissettirmeyecekseniz hayatı paylaşmayacaksanız zorluğa birlikte göğüs gerip dürüst olup her koşulda destek olmayacaksanız evlenmeyin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…