- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
HahahahaYok bariz gıdı gıdıymış, taş olsa çatlar.
Sonunda bir fanfinifon bir fışırtı yoksa niye gıdıklayayım yahu adamı, ya da adam beni, değil mi ama
O iyi iyi, olur.1,5 saat değil de ortaya karışık gibi hani .
çok da şeyapamıyorum şimdi
Anla sen .
İşte türünü bilmiyoruz, nasıl bir gıdıklama ve inatla söylemiyor.Biri seni 1,5 saat gıdıklasa hoşuna gidermiydi
Ne olursa olsun 1,5 saat çok uzun beİşte türünü bilmiyoruz, nasıl bir gıdıklama ve inatla söylemiyor.
Binbir çeşidi var bu işin...
Bana biraz anormal gibi geldi.Hiç şakalaşmayız
En fazla üç beş espiri o kadar
Başlığı konuyu 2 3 kez okudun acaba yanlış mı okuyorum diye
Biz mi anormaliz
Şakalaşmaktan kasıt ne bacım?Cilveleşmek mi haşırdamak mı???:)Eşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım? Şakalaşmak derken gıdıklamak sevmek vb. +18 değil.
Bizimki ciddiBana biraz anormal gibi geldi.Bizde şakalaşırız arada sırada. Bazen evde çocuk gibi saklambaç bile oynadığımız oluyor. Ciddiyim bu konuda, bir akşam ben wcdeyken saklanmış odaya perdenin arkasına bende korka korka onu arıyorum evde filan. Bazen böyle bildiğin duvara başımızı koyup sağım solum sobe, saklanmayan ebe diyip saklambaç oynuyoruz filan eğlenceli oluyor.
Çocuk olmadan evveldi o Sıla da çocuk yapınca bakalım öyle diyecek mi?Sıla ne demiş "Sevişmeden uyumayalım"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?