Eşinizle ne kadar süre şakalaşırsınız?

şaka herkesin kaldırabileceği yada anlayabileceği bir şey değil malesef bende hiç hoşlanmam we sevmem bana küfür gibi gelir yani tam aksine eşim ara sıra aklınca şaka denilen şeyleri yapar ama bana hiç komik gelmez o kafasına göre güler benimle eğlenir 3 gün surat yaparım

Konum ısrarla +18e çekiliyor bu sebepten tepki verdim.
+18 de olabilirdi, yani sorun gecirdiğiniz o 1,5 saatin +18 -18 olması değil, adamın sonunda öküze bağlaması. Karısıyla geçirdiği 1,5 saati vakit kaybı olarak düşünmesi. Karınla oturup 1,5 saatçik bile zaman geciremeyeceksen birlikte olmanın ne anlamı var?!
Adama(!) Sordunuz mu hiç evlenmekteki amacı neymiş.

Gerçek şakadan mı bahsediyoruz?
Süresi 1, 1.5 saat olan tek şaka var benim bildiğim?
Ben mi fesatım yahu
Gıdıklıyormuş ya konu sahibi ölür ay adam 1 buçuk saat gıdıklanırmı insan
Adam belki bozuluyor yine oyaladı beni de başka bişey yapmadı diye banabenigeriver

El şakalarından hiç hoşlanmam, 5 dakka gıdıklasa yiiteerr mokunu çıkarma derim . Ama insan istemese de gıdıklanınca gülüyor hattâ katılıp kalacak derecede bazen . Siz onunla karıştırıyor olmayın , hani kendisi de gülüp eğleniyor diyorsunuz ya. Bakıyorsun güldü mü güldü ama belki içinden söve söve güldü Başka şakalar, eğlenceler bulun ve hepsini üst üste seri yapmayın. 1.5 saat süren şakanın sonu böyle kaka olur

bir bucuk saat gidiklanmakta bayar yalniz o bir bucuk saatte baska aktiviteler yapsaniz bence vaktimi bosa harcadin demez +18 yaniii

Kızlar konuyu anlayan varsa açıklayabilir mi
Konunun özeti herifi konu sahibinden seks beklerken oglusunu gidiklayan anne gibi gidi gidi yapmis herifi oyalamis sonuc hüsran olan herifte saate bakip ulennn o isi yapmican madem ne diye bir bucuk saatimi aldin düsun bir bucuk saat adami gidiklamiss sonucta fisirti olmamis puhahahahahah

Vardiyalı bile olsa her gece vardiyasında evinizden gitmenizi doğru bulmuyorum. İnsan sabah eve geldiğinde bile eşini yatakta görmek ister. Eşiniz el kol şakası sevmiyor olabilir mi bunun yerine daha sakin aktiviteler mi yapsanız? Film açın bı yandan film hakkında sohbet edin bı yandan esiniz kafasını dinlesin. Fiziki yorgunluk çeken bı insan çok haraket gerektiren şakaları çekemez

Bu adam seni Gerçekten sevmiyor ben e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…