- 23 Ocak 2016
- 35.047
- 51.031
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Burda da mı engel varmış vay bee yeni bişey daha öğrendimeski niki daha iyiydi bunu sevmedimmmm ben demi engelliyim ki bir bakıyım duuuu
Nickinizde ne yazıyor okuyun bi daha ona göre 1.5 saat şaka yapınNiye ya ben gıdıklıyom da
YaNickinizde ne yazıyor okuyun bi daha ona göre 1.5 saat şaka yapın
+18 de olabilirdi, yani sorun gecirdiğiniz o 1,5 saatin +18 -18 olması değil, adamın sonunda öküze bağlaması. Karısıyla geçirdiği 1,5 saati vakit kaybı olarak düşünmesi. Karınla oturup 1,5 saatçik bile zaman geciremeyeceksen birlikte olmanın ne anlamı var?!Konum ısrarla +18e çekiliyor bu sebepten tepki verdim.
Gıdıklıyormuş ya konu sahibi ölür ay adam 1 buçuk saat gıdıklanırmı insanGerçek şakadan mı bahsediyoruz?
Süresi 1, 1.5 saat olan tek şaka var benim bildiğim?
Ben mi fesatım yahu
Gıdı gıdı ok fanfinifinfon ok hışırtı ne olaki acepŞakalaşmak derken bacım
Gıdı gıdı mı fanfinifinfon mu fışırtı mı?
Konunun özeti herifi konu sahibinden seks beklerken oglusunu gidiklayan anne gibi gidi gidi yapmis herifi oyalamis sonuc hüsran olan herifte saate bakip ulennn o isi yapmican madem ne diye bir bucuk saatimi aldin düsun bir bucuk saat adami gidiklamiss sonucta fisirti olmamis puhahahahahahKızlar konuyu anlayan varsa açıklayabilir mi
Ay cok guldum ya ilahiSevişmeyi bir maraton koşusuna benzetirsek o fışırtı son düzlük işte.
Direkt ses betimlemesi aslında
Bu adam seni Gerçekten sevmiyor ben eEşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım? Şakalaşmak derken gıdıklamak sevmek vb. +18 değil.
Şakalaşmak derken bacım
Gıdı gıdı mı fanfinifinfon mu fışırtı mı?
Şakalaşmaktan kasıt ne bacım?Cilveleşmek mi haşırdamak mı???:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?