- 21 Nisan 2018
- 8.177
- 30.249
- 548
- 36
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Defalarca sordum evlenmek için evlenmiş işte bir o eksikmiş gibi.+18 de olabilirdi, yani sorun gecirdiğiniz o 1,5 saatin +18 -18 olması değil, adamın sonunda öküze bağlaması. Karısıyla geçirdiği 1,5 saati vakit kaybı olarak düşünmesi. Karınla oturup 1,5 saatçik bile zaman geciremeyeceksen birlikte olmanın ne anlamı var?!
Adama(!) Sordunuz mu hiç evlenmekteki amacı neymiş.
Eşek şakası falan yapmıyorum oda eğleniyor gülüyor bozulsa yapmam heralde ama sonunda böyle diyor artık kendi haline bırakacağımeşek şakası yapıyosan sevmiyodur sordun mu hiç şakalaşmak istiyo musun acaba diye?
Eşimin fiziki bir yorgunluğu yok ağır bir işte çalışmıyor sadece süre uzun.Malesef evde tek kalamıyorum geceleri eşimin bunu sorun ettiği yok etse başka iş bulur sanırım.Vardiyalı bile olsa her gece vardiyasında evinizden gitmenizi doğru bulmuyorum. İnsan sabah eve geldiğinde bile eşini yatakta görmek ister. Eşiniz el kol şakası sevmiyor olabilir mi bunun yerine daha sakin aktiviteler mi yapsanız? Film açın bı yandan film hakkında sohbet edin bı yandan esiniz kafasını dinlesin. Fiziki yorgunluk çeken bı insan çok haraket gerektiren şakaları çekemez
Sona gelen fışırtıŞakalaşmak derken bacım
Gıdı gıdı mı fanfinifinfon mu fışırtı mı?
Less dakika mı tuttun gerçekten4 dk 53 sn. Sonra eller havaya
Ya bir insan 1,5 saat gidiklanir mi? Zaten nefret ederim gidiklanmaktan, o ayri.
Adami biraz bogmussunuz sanki. Onun yerine disarida plan yapin, yürüyüşe çıkın, acın bir film izleyin. Belki onun da hosuna gider. Erkekler bu konularda biraz düz. Sen soyleyince de yapmiyorsa o zaman sıkıntı.
Ya acaba başka talepleri yada istekleri varda sen bu zamanı şakalarla heba ettin pilim bitti memnun musun diye mi yapıyor acaba? Ya hani comolokko istiyordur?Kendi de gülüyor eğleniyor ama geçen zamanı görünce tavrı değişiyor
Konusunun +18 geçmesini istemiyor konu sahibiYa acaba başka talepleri yada istekleri varda sen bu zamanı şakalarla heba ettin pilim bitti memnun musun diye mi yapıyor acaba? Ya hani comolokko istiyordur?
AnladımKonusunun +18 geçmesini istemiyor konu sahibi
En son aklima gelecek seydir heraldeLess dakika mı tuttun gerçekten
Eşim konuşmuyor konuşmayı tercih etmiyor.adam bu evliliği gözden çıkarmış gibi.ama karakteride çok sakin, beklentisiz olabilir. o kadr uzun şakalaşmak yerine birlikte film falan izleseniz yada uzun olmamak kaydıyla ve ister mi diye sorarak masaj yapabilirsiniz. .o kadr uzun şakalaşmak zaten gerçekten zaman kaybı.iyi vakit geçirilen bişey olduğunu sanmıyorum. . şakalaşma içerikli oyunlar oynadığımız oluyor mesela kağıda sayı yazıyor tahmin ediyoruz yazılan sayıyı tutturunca bi bardak suyu üzerime döküp gülüp eğleniyor.böyle anlatınca tabi çoğu kişiye saçma gelebilirtabi senede bi iki böyle oyunlar oynadığımız olmuştur.farklı bişeyler deneyin ve eşinizle net olarak konuşun neler istiyor neden huzurlu hissetmiyor. konuşarak mutlu ortak bi sonuca varabilirsiniz.
tekrar konuşmayı deneyin.boşanmayı düşünüp düşünmediğini sorun. bu adam hiç mi bişeye cevap vermiyor. bi buçuk saat şakalaşmaya dayanabiliyorsa iki dk da konuşabilirEşim konuşmuyor konuşmayı tercih etmiyor.
Boşanmayı düşünmez kendi halinde takıl konuşma sus diyor.Biraz konuşsam sabahtan akşama kadar işte bu kadar konuşmadım diyor.tekrar konuşmayı deneyin.boşanmayı düşünüp düşünmediğini sorun. bu adam hiç mi bişeye cevap vermiyor. bi buçuk saat şakalaşmaya dayanabiliyorsa iki dk da konuşabilir
Bunları yapmayı sevse yapardık zaten değil mi?Akla gelmeyecek şeyler değil söyledikleriniz4 dk 53 sn. Sonra eller havaya
Ya bir insan 1,5 saat gidiklanir mi? Zaten nefret ederim gidiklanmaktan, o ayri.
Adami biraz bogmussunuz sanki. Onun yerine disarida plan yapin, yürüyüşe çıkın, acın bir film izleyin. Belki onun da hosuna gider. Erkekler bu konularda biraz düz. Sen soyleyince de yapmiyorsa o zaman sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?