eşinizle ne sıklıkla cinsel ilişkide bulunuyorsunuz?

SSelinn_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
3.982
3.556
83
37
Merhaba arkadaşlar,

eşinizle ne kadar sıklıkla ilişkide bulunuyorsunuz? Bizde mi sorun var. İş güc çoluk çocuk derken aklımızın ucundan gecmiyor. Akşam yorgunluktan aklıma hiç birşey gelmiyor.

Valla bazen 10 günde bir bazen haftada 2 veya 3 oluyor biZde belli bir düzen yok
İl güç benim ufak bebeğim var çok yorgun olduğumuz dönemler 10 günde bir olmuştur ama 10 günü hiç aşmadı

Bu tür konular çok açılıyor kusura bakmayın ama çok saçma. Neden herkesin arzuları istekleri ruh hali iş özel hayatları bir değildir oyüzden kimseyle kendinizi kıyaslamayın ve bu cinselliğin bir standartı olmaz. Bazen 1 hafta boyunca hergün yaşarsın bazen 15 günde 1 yaşarsın eşinizin ve sizin o dönemlerdeki durumuna göre değişir. Aaa 3 gündür sevişmiyoruz dahi zamanı geldi sevişelim diye sevişilmez.

Şimdiğ, ne desem?... Bunun herkes için "En doğrusu bu" denilecek bir standardı yok. Siz daha sık isterken eşiniz daha az, ya da tam tersi eşiniz daha çok isterken siz daha az istiyorsanız, bu uyumsuzluk doğurur. Bunun haricinde çift memnun olduktan sonra, ayda üç, haftada beş diye bir sıklık verilemez, bu çiftlerin uyumunu bağlar.

Aklınızın ucundan geçmiyorsa geçmiyor, ne yapalım? Şu minvaldeki konuları bir saçma buluyorum ki...

Hayır yani, cevaplara göre mi şekil alacak sevişme sıklığınız ya da aklınızın ucundan geçmeyen şey aklınızın merkezine mi oturacak? Nedir yani?

Şimdi üyeler dökülür teker teker şu kadarda bir sevişiyoruz diye. Şaka gibi.

bebek varsa gayet normal? Biz gunde 2 kez yapsak ne degisik 2 haftada 1 yapsak ne degisir?

Cocuktan once 2 gunde birdi. Cocuktan sonra 2 hafta olmadigi bile oluyo ama aklimizin ucundan gecmemek gibi bi durum yok. Yani utaniyorum soylemeye ama cok özlüyoruz arzuluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…