- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi SSelinn_88
-
sizlere eğlence cıkaın diye yazdım soruyumaşallah herkes cevap vermek istemiyor ama bülbül gibi ötüyorsunuz ))
Yeterli gelmedi herhaldesizlere eğlence cıkaın diye yazdım soruyumaşallah herkes cevap vermek istemiyor ama bülbül gibi ötüyorsunuz ))
Çocuk uyumak bilmez 12 de uyur ve o gün çok yorulmuşsa bence direkt yatilabilirHerkes bu şey kişiden kişiye farklılık göstetirir bir standardı yoktur demiş. Evet doğru. fakat bir eksiklik varki konu sahibi soruyor.
Konuya gelirsek, İş çocuk yorgunluk falan diyerek bu işi geri plana atanların sonunun hayırlı bittiğini ben hiç görmedim. Cinselliği geri plana bırakan evliliğinin altına dinamit döşüyor demektir. Çünkü cinsellik bir evliliğin taşıyıcı kolonlarından birisidir.
Sonradan pişman olmak istemiyorsanız bu işi geri plana atmayın.
Ayrıca yine bahane değil ama hadi çocuk tamam diyelim. fakat diğer iş, ev işi vs bunlar cinsellikten önemli olamazki yani nasıl cinsellikten feragat edilip bunlar ön planda görülüyor anlamıyorum.
BU kadar sevisgen bir aradayken bir seyler kaparim belki demistirYeterli gelmedi herhalde
Daha neyi öğrenmek istiyon millet yatak odası macerasını mı yazsın ne işine yarayacak milletin sevişgenliği
Tabiki yani kimse robot değil sonuçta. Ama bu hergün hergün oluyorsa ortada büyük bir sorun var demektir. Çünkü soğuma meydana gelir. ve bir evlilik için cinsel soğuma en tehlikeli şeylerden birisidir. Çok zor toparlarsınız sonra hemde çok zor. On bin tane örneği var sırf bu forumda bile.Çocuk uyumak bilmez 12 de uyur ve o gün çok yorulmuşsa bence direkt yatilabilir
sana neYeterli gelmedi herhalde
Daha neyi öğrenmek istiyon millet yatak odası macerasını mı yazsın ne işine yarayacak milletin sevişgenliği
Napacan anketmi yapacan kim ne kadar sevişgenmiş diyesana nebelki işime yarıcak
++++++++100000bi çocuk yaptık hayatımız bitti
ben şu an uyumak için yatağa geldim mesela
saat 9.30 ama bana sorsan gece 2 gibi
kocacığım tv izliyor bayılmak üzere salonda
Hahah çimdik atmak filan gırgır yaparken demiElleşmek, cilveleşmek, kuytu köşelerde birbirini sıkıştırmak da cinsel ilişkiden sayılıyor mu? Ona göre cevap vereceğim.
Yazanlar var cano,ne yanı ben sımdı esımle kac gunde bır yaptıgımı mı yazıcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?