eşinizle ne sıklıkla cinsel ilişkide bulunuyorsunuz?

Herkes bu şey kişiden kişiye farklılık göstetirir bir standardı yoktur demiş. Evet doğru. fakat bir eksiklik varki konu sahibi soruyor.
Konuya gelirsek, İş çocuk yorgunluk falan diyerek bu işi geri plana atanların sonunun hayırlı bittiğini ben hiç görmedim. Cinselliği geri plana bırakan evliliğinin altına dinamit döşüyor demektir. Çünkü cinsellik bir evliliğin taşıyıcı kolonlarından birisidir.
Sonradan pişman olmak istemiyorsanız bu işi geri plana atmayın.
Ayrıca yine bahane değil ama hadi çocuk tamam diyelim. fakat diğer iş, ev işi vs bunlar cinsellikten önemli olamazki yani nasıl cinsellikten feragat edilip bunlar ön planda görülüyor anlamıyorum.

Çocuk uyumak bilmez 12 de uyur ve o gün çok yorulmuşsa bence direkt yatilabilir

Baskasininkini merak edecegimize kendimizinkinin sıkligini ve zevkini arttirsak dunya daha guzel bi yer olabilirdi..demeye geldim

Çocuk uyumak bilmez 12 de uyur ve o gün çok yorulmuşsa bence direkt yatilabilir
Tabiki yani kimse robot değil sonuçta. Ama bu hergün hergün oluyorsa ortada büyük bir sorun var demektir. Çünkü soğuma meydana gelir. ve bir evlilik için cinsel soğuma en tehlikeli şeylerden birisidir. Çok zor toparlarsınız sonra hemde çok zor. On bin tane örneği var sırf bu forumda bile.

bi çocuk yaptık hayatımız bitti
ben şu an uyumak için yatağa geldim mesela
saat 9.30 ama bana sorsan gece 2 gibi
kocacığım tv izliyor bayılmak üzere salonda
++++++++100000 Gerçekten dediğiniz gibi bir çocuk yaptık hayat durdu bizim içinde,herkes ayrı bir mod da bayılıyor genel olarak :)

Sizene bizim cinsel hayatimizdan yaaaaa diyip basbas bagirasim geliyor ama ,
Unutma ben o artik eski ben degilim

Ben sevişilcek saatte ders çalışıyorum adam oyun oynuyor sonuç olarak cinsel minsel yok. Nur topu gibi projelerim var benim. Sebep bu mu ben de bilmiyorum da neyse dertliyim zaten soru bence de saçma ben her gün isterim benimkinin ayarı belli değil bazen her gün bazen hiç. Herkesinki değişik yani

6 yillik evliyiz cocuktan once iyiydi ama bi yildir fiki fikiyi esimin zoruyla yapiyorum acaba ne zaman kurtulcam bu fiki fiki olayindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…