eşinizle ne sıklıkla cinsel ilişkide bulunuyorsunuz?

Biz haftada 2-3 kere yapıyoruz. Madem merak edip sordunuz, ayıp yok istekli olan taraf ben oluyorum özellikle adet öncesi. Ben başlatıyorum yani. Farklı şeyler denemeyi de seviyorum.

Boyle konulari konusmayi sevmem ama seni bos cevirmiyim bir arkadasimin cinsel hayatini diyim. 2 gune birmis onlarinki. Bana birkac kez sormustu ki bizim boyle gorev gibi bir standardimiz yok demistim. Garip karsilamisti. Sanane yaa sanane biz.sizin gibi gunasiri yapmiyoruz yaparsak yapariz yapmazsak yapmayz diyemedim tabi yuzune. Hih..

Cinsel ney
O ne ki
Şaka bir yana yahu herkesin normali kendine normal kıyaslamak ne saçmaa.

Ben olsam sıklığı değil süresi önemli şekerim der morartırdım. Bazen bazı insanlar hak ediyor.

Size ne milletin cinsel hayatından ya. İyiCe çılgın cikardiniz valla. Dert mi yani simdi bu. Bu dertse tasinan konular ne. Dert demek keder demek. Sevisemediginiz icin kederlimisiniz yani. Bdv de sağlık sorunuyla ilgili konu açılıyor ki bence bu gerçekten dert yeri burasi değil diye kapatılıyor. Bence bu saçma konu da taşinmali. Mune hanima duyurulur

Çok sevdin sen bu çılgın dansçıyı. Ben de çok sevdim de nasıl ekleniyor onu bilmiyorum.

Görsel ekle butonu var ya hani metin kutusu üzerindeki araçlarda; oraya tıklayınca upload image ve by url seçenekleri çıkıyor (Onlar da simge şeklinde). By url diyorsun ve internetten bulduğun, gif uzantılı url adresini giriyorsun; direkt hareketli resim açılıyor sayfada. Ya da bilgisayarında varsa upload seçeneğini kullanabilirsin.

Ben de yaparım belki , melek subaşılı olandan bulursam yapacağım.

sizlere eğlence cıkaın diye yazdım soruyu maşallah herkes cevap vermek istemiyor ama bülbül gibi ötüyorsunuz))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…