- 21 Nisan 2015
- 3.205
- 9.593
- 358
- Konu Sahibi SSelinn_88
-
kocam evde değil, gelene kadar bu abi gibi takılacağım
haydiii bu konunun şerefine bu gece hepiniz sevişin gariii
Olmayanlar elizabet bi zahmet.Olan var, olmayan var.
Çok sevdin sen bu çılgın dansçıyı. Ben de çok sevdim de nasıl ekleniyor onu bilmiyorum.
Boyle konulari konusmayi sevmem ama seni bos cevirmiyim bir arkadasimin cinsel hayatini diyim. 2 gune birmis onlarinki. Bana birkac kez sormustu ki bizim boyle gorev gibi bir standardimiz yok demistim. Garip karsilamisti. Sanane yaa sanane biz.sizin gibi gunasiri yapmiyoruz yaparsak yapariz yapmazsak yapmayz diyemedim tabi yuzune. Hih..
Maşallah diyesim geldiBiz haftada 2-3 kere yapıyoruz. Madem merak edip sordunuz, ayıp yok istekli olan taraf ben oluyorum özellikle adet öncesi. Ben başlatıyorum yani. Farklı şeyler denemeyi de seviyorum.
Çok sevdin sen bu çılgın dansçıyı. Ben de çok sevdim de nasıl ekleniyor onu bilmiyorum.
Ben de yaparım belki , melek subaşılı olandan bulursam yapacağım.Görsel ekle butonu var ya hani metin kutusu üzerindeki araçlarda; oraya tıklayınca upload image ve by url seçenekleri çıkıyor (Onlar da simge şeklinde). By url diyorsun ve internetten bulduğun, gif uzantılı url adresini giriyorsun; direkt hareketli resim açılıyor sayfada. Ya da bilgisayarında varsa upload seçeneğini kullanabilirsin.
Hicbir zaman hazir cevapli olamadim hep sonradan aklima gelirBen olsam sıklığı değil süresi önemli şekerim der morartırdım. Bazen bazı insanlar hak ediyor.
Evet beklenen o.ne yanı ben sımdı esımle kac gunde bır yaptıgımı mı yazıcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?