- Konu Sahibi Minuscule9
-
Genel olarak tüm eşinin öpüşmemesinden şikayetçi olanlar için yazıyorum hiç konuşmayı denemedinizmi???Bunun elbet bir sebebi olmalı evlilikle ilgisi olması saçma öle olsa hiçbir evli öpüşmezdi.Bence bunun altında başka bir sebep var ve bunu öğrenmelisiniz.Peki kendinizde değişiklik yapmayı denedinizmi?yada yine bunuda genel olarak yazıcam amacım kimseyi eleştirmek değil yalnızca çözüm üretmeye çalışmak kendinize bakım yapıyormusunuz eşinizi nasıl karşılıyorsunuz günlük temizlik iş güç yaptığınız eşofmanlarlamı yoksa eşinizin gelme saatine yakın hazırlanıyormusunuz onun için???
şahsen ben bakımlıyımdır biraz kilo var ama gidiyorlar birer birer. Kot tshirtle karşılıyorum eşimi özel birşey yapamıyorum malesef ailesiyle yaşıyoruz.
bgn eşime dedimki..
ya biz nie öpüşmüoruz..
illaki şey yapmak içinmi öpüşmemiz lazım..
yada her öpüşmenin devamının omu olması lazım.beni sdc sabahları işe giderken ve akşamları eve gelince öpüosun oda buse yani..
öle öpüşme falan değil..
bana dediğini yazıorum...
-yine hangi programları izledin sen dio.....
gelde öpüş bakalım...
deseydinya benim tv programlarından akıl almaya ihtiyacım yok çok şükür diye
valla herifimde eccükk ışık görsem oo ne öpüşmeler yaşardık..
yokk french yok bilmem ne..
ama benimki baya bildiğin öküz yanii..
odun işte..
o halde sanırım yapılabilecek birşey yok olduğu gibi kabullenmekten başka
konu biz çooookkk öpüşüyoruzz aaa siz hiç öpüşmüyomusunuz ne kadar ilginç diyerek nispet yapma olayına dönmesin de:86::86:
konu biz çooookkk öpüşüyoruzz aaa siz hiç öpüşmüyomusunuz ne kadar ilginç diyerek nispet yapma olayına dönmesin de:86::86:
Neden kazık diyor eşiniz size ?? Yani farklı bir anlamı mı var sizin aranızda ??? :26:
bgn eşime dedimki..
ya biz nie öpüşmüoruz..
yada her öpüşmenin devamının omu olması lazım.beni sdc sabahları işe giderken ve akşamları eve gelince öpüosun oda buse yani..
öle öpüşme falan değil..
gelde öpüş bakalım...
ablan aynı ben yemin ediyorum :)) benim eşimde bu tarz değilde sürekli bi haşır neşir olma isteği var. yani yatağa aynı saatte girilsin bölee canın çıkıncaya kadar sarılınsın uyunsun sonra tv seyrederken ayrı ayrı uzanılmasın aynı koltukta sevgi yumağı olup yatılsın, sürekli öpülsün koklansın, sürekli seni seviyorumlar denilsin gibi. bizdede çok komik durumlar ortaya çıkıyo tabi hal böyle olunca :))
bgn eşime dedimki..
ya biz nie öpüşmüoruz..
öle öpüşme falan değil..
gelde öpüş bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?