Eşinizle öpüşüyor musunuz?

kocası öpmeyen kızlar!siz onu öpün yaaaa.gidin öpün şap şup.kocanız o sizin ya.bir olur iki olur en sonunda eşiniz de alışır o da sizi öper.ben o uyurken eşimi hep severim. okşarım yanağını, bebek gibi öperim.bana hiç böyle yapmaz diye üzülürdüm.geçen gün onun yanağımı okşamasıyla uyandım.resmen bebek gibi sevdi beni.çok hoşuma gitti.gözlerimi hiç açmadım yani demem o ki öpmüyorsa sen öp kocişini.öp öp öp öp sonra sana yol su elektrik olarak döner bu öpücükler....

hepinize bol öpücüklü günler

Biz eşimle 6 yıllık evliyiz.Eşimle sabah gözümüzü açar açmaz öpüşürüzgün içindede defalarca kez öpüşürüz.Yani öpüşmeyen bir çift düşünemiyorum

yani cincel ilişki dışında öpüşme olmaması ilginç geldi bana bu konuyu hiç eşinizle konuştunuzmu yani nedeni ne acaba.Evde yanlızca ikinizmi yaşıyorsunuz yoksa çocuklar vs. yada eşinizin ailesi varmı eğer öleyse belki öpüşmek istiyordur ama ortam müsayit olmadığı için yatak odasına geçince öpebiliyordur sadece:44:

Son düzenleme:
kız ne bileyim yapım böyle sevmiyorum mıç mıç daralıyorum valla :))

ciddimisin ya tırstım vallaaa

benim enişte mumlar yakıyomuş yatak odasına... ablam da öff bu ne beee yanık kokuyo heryer söndür şunları diyomuş...

bööyle bir sürü şey.. o da böyle tepkiler ala ala yapmamaya hep içine atmaya başlamış.. işlerle ilgili sıkıntılar da gelince üstüne depresyona girmiş.. tedavi görüyor şimdi

ablan aynı ben yemin ediyorum :)) benim eşimde bu tarz değilde sürekli bi haşır neşir olma isteği var. yani yatağa aynı saatte girilsin bölee canın çıkıncaya kadar sarılınsın uyunsun sonra tv seyrederken ayrı ayrı uzanılmasın aynı koltukta sevgi yumağı olup yatılsın, sürekli öpülsün koklansın, sürekli seni seviyorumlar denilsin gibi. bizdede çok komik durumlar ortaya çıkıyo tabi hal böyle olunca :))

Öpmek , öpüşmek, hatta sarılmak, dokunmak ve sevgiyle bakmak...Bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamadımO kadar eskide kaldı ki benim için.Açılmış olan bu konu canımı çok yaktı bu akşam.Kendime bile itiraf edemediğim gerçekleri yüzüme vurdu.Demir alma vakti geldi aslında.....

oyle de abdest kalmaz canım ya aman haklısınher şey ayarında guzel oluyo

allahınızdan ne istiyosunuz bilmiyorum ki.... :44: milletin arayıp da bulamadığı kocalar sizde. ama kıymet bilmiyosunuz... :88:

Son düzenleme:
oyle de abdest kalmaz canım ya aman haklısınher şey ayarında guzel oluyo
aynen canım ya daralıyo insan vallla

allahınızdan ne istiyosunuz bilmiyorum ki.... :44: milletin arayıp da bulamadığı kocalar sizde. ama kıymet bilmiyosunuz... :88:

kız yok öyle değil işte allah aratmasın tabi ama böyleside bazen çekilmez oluyo valla insanın bazen keyfi oluyo olmuyo elimde kitap ders çalışıyorum tam konsantre olmuşum öpim bi kere öpim bi kere ay cinnetin eşiğinde geziniyorum o anlarda

ne oldu ki canım ya neden bu kadar üzüldün

kayınvalidemlerle yaşıyoruz çocukta var ama yalnızkende öpüşmüyor malesef. Kayınvalidemler 1 haftadır şehir dışında ama biz ilişki dışında hiç öpüşmedik.

ay bende attım kendimi buraya
gecenlerde eşime evlenmeden önce sağda solda sıkıştırıp öpmeye çalışırdın
şimdi ne değişti dedim evlendik dedi
hep flörtmü etseydik nee

kayınvalidemlerle yaşıyoruz çocukta var ama yalnızkende öpüşmüyor malesef. Kayınvalidemler 1 haftadır şehir dışında ama biz ilişki dışında hiç öpüşmedik.

Peki neden böyle önceden böyle değildik yazmışsınız.Evliliğinizde hiçbir problem yok. fakat cinsellik dışında öpüşme de yok elbet bir nedeni vardır eşinizle konuşmadınızmı hiç bu durumu.Normal gelmedi bana:44::44:

ay bende attım kendimi buraya
gecenlerde eşime evlenmeden önce sağda solda sıkıştırıp öpmeye çalışırdın
şimdi ne değişti dedim evlendik dedi
hep flörtmü etseydik nee

evlendikmi dediiiii :):):):) inanmıyorum yaa valla bende bugün surat yaptım horul horul uyuyo bey efendi durmuş bu gün niye böylesin afra tafra yapıyosun diyo bende bişi demedim gidiyo hemen ondan sonra adam bi üstüme düşer derdin ne bitanem konuş beraber çözelim der tam bi odunnnn benimki odunnnnnnn adamla evlendik 180 derece döndüü bune yaaa ağlamak istiyorumm

anladıgım kadarıyla flört dönemını ne kadar uzun tutarsam o kadar kar benim için

Genel olarak tüm eşinin öpüşmemesinden şikayetçi olanlar için yazıyorum hiç konuşmayı denemedinizmi???Bunun elbet bir sebebi olmalı evlilikle ilgisi olması saçma öle olsa hiçbir evli öpüşmezdi.Bence bunun altında başka bir sebep var ve bunu öğrenmelisiniz.Peki kendinizde değişiklik yapmayı denedinizmi?yada yine bunuda genel olarak yazıcam amacım kimseyi eleştirmek değil yalnızca çözüm üretmeye çalışmak kendinize bakım yapıyormusunuz eşinizi nasıl karşılıyorsunuz günlük temizlik iş güç yaptığınız eşofmanlarlamı yoksa eşinizin gelme saatine yakın hazırlanıyormusunuz onun için???

Son düzenleme:

e canım ilk evlendiğimiz zamanlar öpüşürdük yavaş yavaş seyreldi ve bitti. Öyle masum kısa dudağa kondurulan öpücükten bahsetmiyorum şu uzunlardan bahsediyorum kısa öpüyoruz zaten birbirimizi. Konuyu açmadan önce konuşmaya çalıştım ama tip tip bakıp of çekmekten başka birşey yapmadı.

zaten bende o dudağa kondurulan öpücükten bahsetmiyorum onu öpücükten saymıyorum

Bence evliliğin heyecanı bitmiş sizde onu geri getirmeniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…