- Konu Sahibi Minuscule9
-
valla şu kaçanları anlamıyorum yaww
niye kaçıyon ki bacım
ablam da aynı böyle
eşi depresyona girdi bu yüzden
kız ne bileyim yapım böyle sevmiyorum mıç mıç daralıyorum valla :))
ciddimisin ya tırstım vallaaa
benim enişte mumlar yakıyomuş yatak odasına... ablam da öff bu ne beee yanık kokuyo heryer söndür şunları diyomuş...
bööyle bir sürü şey.. o da böyle tepkiler ala ala yapmamaya hep içine atmaya başlamış.. işlerle ilgili sıkıntılar da gelince üstüne depresyona girmiş.. tedavi görüyor şimdi
ablan aynı ben yemin ediyorum :)) benim eşimde bu tarz değilde sürekli bi haşır neşir olma isteği var. yani yatağa aynı saatte girilsin bölee canın çıkıncaya kadar sarılınsın uyunsun sonra tv seyrederken ayrı ayrı uzanılmasın aynı koltukta sevgi yumağı olup yatılsın, sürekli öpülsün koklansın, sürekli seni seviyorumlar denilsin gibi. bizdede çok komik durumlar ortaya çıkıyo tabi hal böyle olunca :))
ablan aynı ben yemin ediyorum :)) benim eşimde bu tarz değilde sürekli bi haşır neşir olma isteği var. yani yatağa aynı saatte girilsin bölee canın çıkıncaya kadar sarılınsın uyunsun sonra tv seyrederken ayrı ayrı uzanılmasın aynı koltukta sevgi yumağı olup yatılsın, sürekli öpülsün koklansın, sürekli seni seviyorumlar denilsin gibi. bizdede çok komik durumlar ortaya çıkıyo tabi hal böyle olunca :))
aynen canım ya daralıyo insan valllaoyle de abdest kalmaz canım ya aman haklısınher şey ayarında guzel oluyo
allahınızdan ne istiyosunuz bilmiyorum ki.... :44: milletin arayıp da bulamadığı kocalar sizde. ama kıymet bilmiyosunuz... :88:
Öpmek , öpüşmek, hatta sarılmak, dokunmak ve sevgiyle bakmak...Bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamadımO kadar eskide kaldı ki benim için.Açılmış olan bu konu canımı çok yaktı bu akşam.Kendime bile itiraf edemediğim gerçekleri yüzüme vurdu.Demir alma vakti geldi aslında.....
Biz eşimle 6 yıllık evliyiz.Eşimle sabah gözümüzü açar açmaz öpüşürüzgün içindede defalarca kez öpüşürüz.Yani öpüşmeyen bir çift düşünemiyorum
yani cincel ilişki dışında öpüşme olmaması ilginç geldi bana bu konuyu hiç eşinizle konuştunuzmu yani nedeni ne acaba.Evde yanlızca ikinizmi yaşıyorsunuz yoksa çocuklar vs. yada eşinizin ailesi varmı eğer öleyse belki öpüşmek istiyordur ama ortam müsayit olmadığı için yatak odasına geçince öpebiliyordur sadece:44:
kayınvalidemlerle yaşıyoruz çocukta var ama yalnızkende öpüşmüyor malesef. Kayınvalidemler 1 haftadır şehir dışında ama biz ilişki dışında hiç öpüşmedik.
ay bende attım kendimi buraya
gecenlerde eşime evlenmeden önce sağda solda sıkıştırıp öpmeye çalışırdın
şimdi ne değişti dedim evlendik dedi
hep flörtmü etseydik nee
ay bende attım kendimi buraya
gecenlerde eşime evlenmeden önce sağda solda sıkıştırıp öpmeye çalışırdın
şimdi ne değişti dedim evlendik dedi
hep flörtmü etseydik nee
Peki neden böyle önceden böyle değildik yazmışsınız.Evliliğinizde hiçbir problem yok. fakat cinsellik dışında öpüşme tgyde yok elbet bir nedeni vardır eşinizle konuşmadınızmı hiç bu durumu.Normal gelmedi bana:44::44:
e canım ilk evlendiğimiz zamanlar öpüşürdük yavaş yavaş seyreldi ve bitti. Öyle masum kısa dudağa kondurulan öpücükten bahsetmiyorum şu uzunlardan bahsediyorum kısa öpüyoruz zaten birbirimizi. Konuyu açmadan önce konuşmaya çalıştım ama tip tip bakıp of çekmekten başka birşey yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?