Eşinizle öpüşüyor musunuz?

sizin gibi kadınların ümüğünü sıkasım geliyo...

sor bak burda böyle şeyler yapan kocam olsa diyen kaç kadın var.. elinizdekinin kıymetini bilin ve azcık çaba gösterin ya.. olmaz ki kardeşim :)))) :90::90::90:

boşuna dememişler ki kimi bulamaz kimi bilemez diye , ben de bilemeyenlerdenim herhalde ama bu tamamen yapı meselesi

ühüühhühü ağlatmayın kızlar beni
kocişim 2 gündür şehir dışında iş seyahatinde cuma gelecek ya ben kimi öpeyiiiim

amaninnnnnnnn konu bak

haliniz vaktiniz yerindeyken opun,opusun ayol koklasin.Rabbime cok sukur hamileyim cok istiyoruz bebegimizi ve onun sagligi icin 9 ay boyunca cinsel iliski yasak bizeopusmekten baska yaptigimiz birsey yok bunada sukrediyoruz.oncesinde hareketli ve romantik gece hayatimiz olunca bu duruma alismak zor oldu ama yapacak birsey yok,insan zamanla bunada alisiyor yada alisiyor gibi yapiyor

ayni evin icinde kardes olduk kocisle

opusmeden durulurmu ya? vicik,vicikta olunmaz tabi ama anida yasamak lazim

konu biz çooookkk öpüşüyoruzz aaa siz hiç öpüşmüyomusunuz ne kadar ilginç diyerek nispet yapma olayına dönmesin de:86::86:

Ben yazdığım mesajdan bu anlamı çıkardıysanız pes doğrusu...Ben kesinlikle öyle düşünülecek yanlış anlaşılacak bir mesaj yazmadım ama sizin nasıl anlamak istediğinizle ilgili bir durum sanırım

Yazdığım tüm mesajları daha dikkatli okursanız zahmet edip ne demek istediğimi anlayacaksınız.........................

Son düzenleme:
sevmiyom Ben öpüşmeyi, Bıyıkları Batıyooo, o da çok seviyo kaçirip durma şu dudaklarını diyo, ne odunsun diyo, hiç romantik değilsin diyo, çok duygusaldır Benim aşkım, hep öpüşmek ister, ama Bıyıklarını kesmiyor her gün traş olması lazım Benim öpüşmem için.

Esimle nezaman öpüsmeye kalksam hemen yalnis anliyor, isi cinsellige götürmek istedigimi saniyor, halbuki ben öylesine öpmek istiyorum. O yüzden artik daha cok yanagini, anlini, gözlerini öpüyorum, ne yapayim

bende uzun öpüşmeyi sevmiyorum sıkıyo bı sure sonra ılk zamanlar daha uzun oluyodu:)) demekkı evlendıgımızde cok nadır olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…