Eşinizle öpüşüyor musunuz?

mesajlarımın arasından hangi lafı çekip aldın inan bilmiyorum...
açmış olduğun konuya sadece genellemeler yaparak birşeyler yazdım.
çünkü sadece yazdıklarından yola çıkarak birşeylerin genellemesini yaptım.Umarım herşey senin istediğin doğrultuda gider mutluluklar.

insan kocasıyla öpüşmezi ya....biz işe giderken işten eve girilince..evin içinde...salata yaparken..yemek hazırlarken...pc de oyun oynarken...ne bilim aklımıza gelen içimizden gelen her an her dakka öpüşürüz bunda ne varki..
sarılmadan asla uyumayız..olaki arkamı yada yanımı döndüm yatakta hemen belime sarılır çevirir aşkım gel koynuma omuzuma arkanı dönme bana sakın diye...yani odun gibide olunmazki aynı evde...

ayyyy bu cok tatliiiiii :69::69:

darisi basimmmaaaa :9::12:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bu konunun içinde en az 30 kere yazmışımdır ama senin içinde yazıyım bir kere daha. Benim sorunum gelipte benimle öpüşmemesi değil. Ben öpmeye kalkıştığımdada öpüşmüyor hemen kısa kesiyor. İlişki dışında hiç öpüşmüyoruz çünkü öptürmüyor.

Gün içinde sık sık, uzun uzun öpüşen varmıdır merak ediyorum :1:
uzun uzun öpüşmenin sonu başka bir yerlere varır bence,kısa tutmasından şikayet etmeniz yersiz olmuş.
Yatak haricinde dediğinize görede yatakta birsorun yok..no problem :))

fazla kafanızı meşguletmeyin derim..

9 hatta 9.5 aylık evliyim. Allah nazardan saklasın; eşimle ilk günki gibi birbirimize muhabbet besliyoruz. sabah kalkarken, kahvaltı hazırlarken, bulaşıkları beraber yıkarken, film izlerken sık sık öpüşürüz. eğer ki; oturduğumuz odada aramızda mesafe varsa bile birbirimize öpücük atarız.

belki de eşin öpüşmekten çok hoşlanan birisi değildir. öpüşmeyi ona cazip hale getirici şeyler deneyebilirsin. ne bileyim boynundan öp ya da onu okşamayı dene. tahrik olmasını bekle.

bir de; dudağında ruj varken seni öpmekten çekiniyor olabilir. belki böyle bir durum vardır.

9 hatta 9.5 aylık evliyim. Allah nazardan saklasın; eşimle ilk günki gibi birbirimize muhabbet besliyoruz. sabah kalkarken, kahvaltı hazırlarken, bulaşıkları beraber yıkarken, film izlerken sık sık öpüşürüz. eğer ki; oturduğumuz odada aramızda mesafe varsa bile birbirimize öpücük atarız.

belki de eşin öpüşmekten çok hoşlanan birisi değildir. öpüşmeyi ona cazip hale getirici şeyler deneyebilirsin. ne bileyim boynundan öp ya da onu okşamayı dene. tahrik olmasını bekle.

bir de; dudağında ruj varken seni öpmekten çekiniyor olabilir. belki böyle bir durum vardır.

Evet canim ruj varken opmeyi hiic istemiyor. Boynundanda opturmuyor huylaniyormus beyimiz... Ne oksatir ne bise bakire kizlar gibi ayni :60: odu kopuyor yatakta bitecek diye :64:

Evet canim ruj varken opmeyi hiic istemiyor. Boynundanda opturmuyor huylaniyormus beyimiz... Ne oksatir ne bise bakire kizlar gibi ayni :60: odu kopuyor yatakta bitecek diye :64:

hayret bişey nasıl korkarki normalde onlar ister kadınlar kaçar bi sorunmu var bize sorma eşine sor neden diye temiz tut kendini dişlerini devamlı parfümlü gez o evdeyken belki çözüm olur

Sanırım bu birçok erkeğin klasik davranışlarından birisi. Öpüşürken tahrik olmaktan, tahrik olduktan sonra da sevişmekten korkmak. İlerisinin gelmesini istiyor ama bir yandan da üşeniyor sanırım. Bu yüzden tahrik edici şeylerden uzak durmaya çalışıyor. ya da öpüşmeyi olabildiğince kısa tutuyor.

Sanırım bu birçok erkeğin klasik davranışlarından birisi. Öpüşürken tahrik olmaktan, tahrik olduktan sonra da sevişmekten korkmak. İlerisinin gelmesini istiyor ama bir yandan da üşeniyor sanırım. Bu yüzden tahrik edici şeylerden uzak durmaya çalışıyor. ya da öpüşmeyi olabildiğince kısa tutuyor.

evet canım aynen öyle :D

hayret bişey nasıl korkarki normalde onlar ister kadınlar kaçar bi sorunmu var bize sorma eşine sor neden diye temiz tut kendini dişlerini devamlı parfümlü gez o evdeyken belki çözüm olur

Canım yorgunluk ve üşengeçlik sebebi. Kişisel temizlik konusunda çok titizim. Cinsellikle sorunumuz yok haftada 2 kere oluyor. 2 den fazla olursa diye korkuyor :D. Çok üşengeç benim kocişim çooook.

yapı meselesi eşini sevmemekle alakası yok bende sevmem öyle her zaman sıkı fıkı olmayı ama eşim tam tersi bana yapışmadan uyuyamaz sabah işten gelince beni dakikalarca koklayarak öperek uyandırır ama ben sıkılırım ne biliim kocamı cok seviorum ama karakter meselesi.ben duygularımı fazla belli edemem yada belli etmek istemem. beni günde 3 . 4 kez arar ama ben sıkılırım artık evliyiz bana nişanlıymışız gibi davranma derim ama bana rahat batıo herkes kocası ilgilensin istio benimde ...üm kalkıo demekki:)

yapı meselesi eşini sevmemekle alakası yok bende sevmem öyle her zaman sıkı fıkı olmayı ama eşim tam tersi bana yapışmadan uyuyamaz sabah işten gelince beni dakikalarca koklayarak öperek uyandırır ama ben sıkılırım ne biliim kocamı cok seviorum ama karakter meselesi.ben duygularımı fazla belli edemem yada belli etmek istemem. beni günde 3 . 4 kez arar ama ben sıkılırım artık evliyiz bana nişanlıymışız gibi davranma derim ama bana rahat batıo herkes kocası ilgilensin istio benimde ...üm kalkıo demekki:)

bazıları ne bahtlı oluyor =)

Son düzenleme:
6 yil sonra sabah giderken öpmicek....

9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....

12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...:60:

12 yıllık evliyim üzerime alındım şahsen.:37:

o kadarda değil kızlar.

Şahsen arada derede sıkıştırırız birbirimizi:23:, yeterki isteyelim.:82:

1. Bayanlar ve baylar öpüşeceğiniz zaman dudaklarınızı ıslatmayın. Bu ünlü bir şarkıcının seyirci önünde şarkı söylemeye başlamadan önce boğazını temizlemesiyle eşdeğerdir.

2. Öpüşürken diliniz kutudan birden fırlayan kukla gibi ağzınızdan çıkmasın, ağzınızın hafif açık olması yeterli.

3. Erken ortaya çıkan Fransız tarzı bu öpüşmeyi hemen denemeyin. Partnerinizin bunu denemeye çalışacağından şüpheleniyorsanız; 1) Ağzınızı kapatın, 2) Ağzınız açık olsun, dilinizi çıkarmayın.

4. Öpüşmenin daha ateşli bir hal almasını istiyorsanız dilini hissettiğinizde hoşunuza gittiğini gösteren bir işaret verebilirsiniz. Bu süreç yarım saat ya da 30 saniye olabilir.

5. Ağzınızı partnerinizinkinden çok daha geniş açmayın. Öpüşme taklit etme değildir.
6. Öpüşürken kaba konuşmalar yapmayın.

7. Dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeye çalışmayın.

8. Dudaklarda başlayan öpüşme sonrası dudaklarınızı vücudun diğer yerlerinde gezdirmek için acele etmeyin. Ay ışığı altında yuvarlanmak, gezinmek romantizmi artırabilir. Bundan sonra kontrolü ele almak sizin elinizde.

9. Çoğu kişi romantizmi yetişkinliğe geçiş döneminde önemser. Her şeyin ötesinde her ikinizde sadece öpüşmeye odaklandığınızda keyif alırsınız.

10. İlk öpüşmeniz sonrasında kendi kendinize “Kötüydüm, değil mi?” gibi sözlerle çamur atmayın. Gerçek kadınlar ve erkekler sadece bu andan zevk alırlar.

11. Sadece umutsuz ruhlar karşısındakini içine çekmeye çalışır. Özellikle daha önce asla öpüşmediğiniz birine çekingen ve yasakmış gibi yaklaşıp sürpriz bir öpücük kondurmayın.

12. Sizinle öpüşmeye hazır olduğunu anlamadan gözü dönmüş gibi onu öpmeyin. Buna rağmen sevgilinizi elinden tutup bir duvara yaslayıp tutkulu bir şekilde öpebilirsiniz. Sizi durduruncaya kadar devam etmenizde sakınca yok.

13. Öpüşeceğiniz zaman iki elinizle karşınızdaki kişinin yüzünü tutmanız çok romantik olur. Başını geri çekmesini engelleyecek şekilde sarmayın. Başını istediği zaman geri çekip yüzünüzü görebilmesine olanak verin. Onu öpmek için ölseniz bile ağlatacak ya da küçük düşürecek şeyler yapmayın, sakin ve rahat görünün.

14. Öpüşürken nefes almak, kendinizi dizginlemek istediğinizde dudaklarınızı yavaşça kulak memesine doğru kaydırmak size yardımcı olacaktır. Çoğu kişi kulaklarıyla oynanmasından, kulaklarının üzerinde, kulak memesinde sıcak nefes ve dudaklardan hoşlanır. Yine çok ıslak öpmemeye, dilinizi az kullanmaya dikkat edin, kulağın içini öpmeye çalışmayın. Bu durumda partnerinizi sizi itiyorsa, bunu yapmakta ısrar etmeyin.

15. Bayanların ve bayların nefeslerinin taze olduğundan emin olmalarını öneriyoruz. Dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın. Her zaman yanınızda nefesinizi açan sakız taşıyın. Gece veya sabahları dişlerinizi hemen fırçalamanızı sağlayacak ufak bir diş macunu ve diş fırçası taşıyın.

16. Eğer ağzınızın kenarında veya çevresinde uçuk varsa öpüşmeyin. Havadan bile geçebilen virüs konusunda dikkatli olun gerekirse bağışıklığınızı güçlendirmek için ilaç alın.

17. Bir kadın ya da erkek asla toplulukta ya da dudaklardan hoşça kal öpücüğü beklemez. Pretty Woman’daki Julia Robert’s bile bunu istemez.

18. Aynı şey ilk randevuda toplulukta, sarmaş dolaş olmak için de geçerlidir. İlk buluşma da öpüşme veya sarılma garip olabilir. Çoğu genç çift ilk birkaç dakika içinde sarmaş dolaş olabiliyor ancak bu hiç romantik değil.

:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Konu sahibi ne sormuş millet ne anlatmış.
Hele bazıları var ki utanmasa video,fotoğraf falan ekleyecek öpüşmelerini kanıtlayabilmek için..
Cidden akıllara zarar..

Yahu neden öpüşmeyelim 24 yıllık evliyiz hala öpüşürüz yani ...

Bunun evlililkle yıllarla alakasıda yok içten gelen bişeydir ....

Kocisimi öpmicemde kimi öpcem :) Öpmeden durmaz benim bitanem...

Son düzenleme:
Back
X