Eşinizle öpüşüyor musunuz?

yok cnm o kadarda değil bende öle her dk vıcık vıcık olmayı sevmem arada bir isteyince olunca daha güzel oluyor hem

Bunları benimle paylaştığın için çok sağol canım seviyorum be KK hatunlarını yaşasın kocalarını gurbete gönderen kadın dayanışması

yok cnm o kadarda değil bende öle her dk vıcık vıcık olmayı sevmem arada bir isteyince olunca daha güzel oluyor hem

kırmızı ile işaretlediğim kısmı 'arabada' olarak okudum itiraf ediyorum fikir-zikir olayına girmeyelim pls zira saat bu tarz düşüncelere zemin hazırlamak için çook müsait

aynen aynenn
hem her gün ve sürekli aynı şey yenmiceği gibi her zamanda öpüşülmez kardişşş
öyle yapanlara şaşırıyorum zaten hiç mi sıkılmıyosunuz ben çok çabuk sıkılırım herşeydenn o yüzden bana uymaz kanımca:44:

Bunları benimle paylaştığın için çok sağol canım seviyorum be KK hatunlarını yaşasın kocalarını gurbete gönderen kadın dayanışması

ne demek cnm anlıyorum seni yeterki sağ olsunlar canları sağolsun bunlarde geçer he bu arada benimkide antalyaya gitmişti ordada çok rus karısı vardı insanın içi içini yiyor ama güven çok önemli Allaha şükür görmedim öle bişeyini Allahta yaşatmasın kimseye

çok değil 1 sayfa öncesi gecenin azgını ilan edilmek üzere olduğumu anlamıştım, bizzat kendi fikrimle-zikrimle-ellerimle hazin sonumu hazırladım işte

yok ya niye öyle olasın hem sen kocanı özledin olur böyle öpüşmek seninde hakkın şekerim kociişkonla

Bence sorun nisanliyken,sozluyken veya flort doneminde cok fazla opusuldugunden kaynaklaniyor.Ewlendikten sonra demekki kabak tadi veriyor bazi erkekler icin evli degilim fakat evlilik yolunda olan biriyim bu konuda yazma sebebim bazi arkadaslarin dedigi gibi bazen gercekten karsimizdaki erkek bekliyor.Bu gece arabadan inerken onu opmek icin uzanmadigim icin nisanlimin sitemi -Sen beni artik sevmiyorsun yaaa! oldu.Trip atan kucuk bir cocuk gibi ama yinede opmedim biriksin ki evlenince kullanayim heheheh

ALLAH kavuştursun tez günde canım
kim özlemez ki yani ALLAH kimseyi sevdiğinden ayırmasın amin

Amin! çok teşekkür ederim. aslında bi yandan iyi olmadı da değil hani.. çok feci özledik, msn'de konuşmalar, aşkımlar, seni seviyorumlar, seni yirim'lerr wuuuu havada uçuşuyor. Yani kolunda bi nataşa ile gelmediği sürece problem yok ama yok tabi ben herifime güveniyorum ha ben aldatılmayacak bir kadınım Ruslar yanımda halt etmiş gibi bi yalana gerek yok onlar kadınsa ben neyim diye düşündüğüm zamanlar çok olmuştur ama kocacım ya bacak boyu benim toplam boyuma eşit bi nataşaya değişmez karısını

yokk yaa aldatmaz güven varsa sorun değil hem illa orda değil aldatıcak addam heryerde aldatır ki canım tr de de aldatır yani ikli arada bir derede dedikleri cinsten olsa o yüzden kafana takıp böyle şeyleri yıpranmaya gerek yok kırışırsın sonra kız
owwww sevgili dönemlerini geri döndünüz deseneee ohh ohhh msnler aşk dolu msjlar falan bende evlenince kendimi diğer odaya kilitlicem sonra kocamla msnde camde artık hangisi olursa cilveli ve özlem dolu konuşmayı düşünüyorum nasıl fantazi ama

ahahahaa süper valla tuttum bi de tumblr kızları gibin kendine 5 beden büyük erkek gömleği giy dudaklarını büz gözleirni de çipil çipil yaparsın

aklıma ne geldi; ben geçen sene Sevgililer Günü' nde değişik bişey olsun diye teknolojik bişeyler ayarladım. Kocamla benim ennn yapışık çekilmiş fotolarımızdan slayt hazırladım net ortamında tabi içinde sevgi msjları aşk sözleri falan.. neyse bunu mailine atınca aynı anda telefonuna sms gidiyo işte bi ambians oluyo kalpler çıkıyo müzk çalıyo bi taraftan slayt sonra sms geliyo mesaj oalrak sürpriz yani.

o gün kocam tüm gün mailine bakmamış
akşama kadar beni armasını bekledim tabi maili açmayınca haberi de olmadı
akşam eve geldi telefonunu ben şarja taktım, tabi tlfon az şarj olup açılana kadar mailine bakmasın diye türlü şaklabanlıklar yaptım
sonra da yemek faslı başladı aşkım sana bi mail atmıştım baksana dedim
sonra da o yemekten kalkmaya üşendi
ben güçlükle ikna ettim
sonra pc dondu bişiler oldu benim herifim ne akla hizmetse mail şifresini değiştirmiş onu hatırlamaya çalıştı 2 saat
ay onu yaptığıma yapacağıma bin pişman olduydum krizden krize geöiş yaptığımı bilirim

bu gömlek işinide tuttum kızz ayy cyd senden öğreneceğim çok şey var anladım yani evlenmeden senden bir kaç tüyo almam şart oldu

aaaa zaten hep öyle olur aksilik iştee o kadar uğraş sürpriz yap sonra kalk bu aksilikler olsun aman beee bakma istemiyoruma rtık maile deseydin

evet 'itina ile fantazi dersleri verilir' diye profilimin kapısına ilan asıcam

yani o kadar çabayla ağzımla çalan müziği yapar, ellerimle de emocu styla kalp işareti yapar olayı sıfır stresle bitirirdim ama oluyo arada böyle.

Bir de benim başka bi sevgililer gününde kocamın hediye paketini nerdeyse gözüme girecek bi yere koymasına rağmen benim onu farketmemişliğim ve akabinde kocama bana hediye almadın diye trip atmışlığımm vardır. sonunda adam 'aşkım peşinden koşmaktan bitap düştüm ya renk körü mü oldun pasparlak hediye paketini görmüyosun yaaaa' diye isyanı eşliğinde hediye paketini açtım.

yazık adama yaaa
birde trip atıyosun daha bu erkekler napsalar yaranamıyorlar bize dimiima ohh olsun onlara yaptıkları öküzlüklere sayalımm hıhh
ne almıştı kız özel olmazsa deydi mi bari o kadar çabaya

ay orası da ayrı bi olay tabii

çok güzel peluşlu kalp şeklinde bi kutu çıktı içinden. Neyse onu da açtım. Onun içinden adeta konserve balık kutusuna benzer bişey çıktı abartmıyorum gerçekten aşkım bana salamura hamsi mi aldın dedim yani bu ne?? tabi benimkinin yüzü düştü. hayır hayatım biraz daha yaratıcı ol istersen diyerek bende merak uyandırmaya devam etti. Hediyeyi açtıkça beni benden alan sahnelerle karşılaştım Yarabbim noluyo derken kutuyu binbir güçlükle açtım içinden resmen yeşil sümük gibi biişey aktı ben oracığa kusacaktım ki istiridye varmış içinde onu içinden de bildiğin inci çıktı o yeşil sıvı da inciyi komrumak için miymiş neymiş. o inciyi kolye olarak takayım diye de zincir koymuşlar içine. yani aslında çok güzel bir hediyeydi sonra ben 'akım ben bunun kutusunu daha çok beğendim heee' deyince benimki bi daha bozuldu yani konuştukça battım anlıyacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…