Eşinizle öpüşüyor musunuz?

al bir gariplik daha!

çocuk var diye öpüşmekten çekinen ama hırgür kavgaya gelince çocuğu unutan onun bu sahneyi görmesinde bir yanlışlık görmeyen ebeveynler...

Burayıda haydar dümenlik yaptınız ya bravo!

al bir gariplik daha!

çocuk var diye öpüşmekten çekinen ama hırgür kavgaya gelince çocuğu unutan onun bu sahneyi görmesinde bir yanlışlık görmeyen ebeveynler...

kim çocuk var diye öpüşmekten çekiniyormuş ? Öyle bir mesaja rastlamadım ? Gözümden mi kaçtı ki....

canım bir önceki sayfada sanırım

bizde o sevgililerdendik canım sonu böyle oluyor :)

kim çocuk var diye öpüşmekten çekiniyormuş ? Öyle bir mesaja rastlamadım ? Gözümden mi kaçtı ki....

canım ben birini hedef alarak yazmadım.ama öyle şehvetli uzun uzun değil tabiki ama çocuğunun yanında eşine öpücük kondurmaya çekinen ama tartışmayı kavgayı çocuğun yanında yapmaktan çekinmeyen bir toplumuz aklıma o geldi şimdi.o

amaan yazıyı görünce canım istedi herifi öpmeyi gitiim öptüm adamda dondu karı delirdi noldu avrat dioo oda unutmuş bende aklımıza geldikçe öpüşüyok iştee bide anlarsınız yaa ayy benim bi kızım var bırakın öpmeyi yanına oturtmuyo adamın hemen aglıyoo önceden hemen dizlerime uzanırdı dizlerine uzanırdım şimdii nerdee hemen ayırıyoo bizii kıskanç kızım ama kocamlan seviyok birbirimizi yaölürüm ona karsı yesin onuu

Canım tüm mesajları okudum da Allah Allah dedim gözümden nasıl kaçmış :)) Haklılık payı var ama malesef....

mucuk mucuk habire öpüşmek benim adetimdir
eşim de ses etmez ben kıllığına sesli sesli öperim
yanaktan tabi
genelede aşk öpücüklerini geceye bırakmakta fayda var
sonu hep aynı yerde bitiyo çünkü

aynı durum bizdede var tatlım sevgiliyken öpüşmeyi seven adam gitti yerine ufak buselerle geçiştiren adam geldi:) biz halvettede öpüşmüyoruz :)) direkt olaya

Bende sık sık öpüşürüm eşimle,hatta bazen unuturum"sen beni hiç öpmedin biliyo musun"diye trip atar aradan geçen vakitte 2-3 saat falandır yani
öpüşmemek garip olur birbirimizi sürekli öpücüklere boğmak hoşumuza gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…