- Konu Sahibi Minuscule9
-
bosaniyoruz canim o yüzden
aynı durum bizdede var tatlım sevgiliyken öpüşmeyi seven adam gitti yerine ufak buselerle geçiştiren adam geldi:) biz halvettede öpüşmüyoruz :)) direkt olaya
maşallah 22 kişi okuyor konuyuu:) gece gece öpüşmek konusu:)uyandırın kocişleri hehe
kız dur uyandırsak eyvah nüfus patlaması olur valaa öpüşmeyen dolu burda gaza gelip bi halt ederik vallaa ayyy
haklısın şekerim:))benimki koltukta horlaya horlaya uyuyor kıyamam uyandırmaya:) sabah öpeyim bari
al bir gariplik daha!
çocuk var diye öpüşmekten çekinen ama hırgür kavgaya gelince çocuğu unutan onun bu sahneyi görmesinde bir yanlışlık görmeyen ebeveynler...
maşallah 22 kişi okuyor konuyuu:) gece gece öpüşmek konusu:)uyandırın kocişleri hehe
aaayy kıslaaar yapmayın ya ben küsüm kocişleeee
ahada ben gidiom öpüştürdünüz benii okadar sonum ne olcakk bilmioomm habire yapıştım adama sen istedin dioo :26::26:
bak canım bu başlık tam senlikmiş ozaman.kocana hayatım bugün dünya eşinle öpüşme günüymüş gel kutlayalım de tatlıya bağlansın olay neyse.boşver ya atalım dertleri
öpüşmekten çekiniyorum demedim ama 2 yaşında bir çocuğun yanında uzun uzun öpüşmek yadabu tür şeyleri görmesi nee kadar normal sizce.tabiki dikkat ederim.ben kısa öpücüklerden bahsetmedimki.üstelik çocuğun yanında buna karşı olduğum gibi kavgayada karşıyım şükürler olsun eşimde bende çocuğun yanında asla kavga etmeyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?