Eşinizle öpüşüyor musunuz?

eşinizle öpüşüyo musunuz nasıl bir sorudur yavvvfu anacım millet sevgilisiyle çatır çatır öpüşüyo biz nie öpüşmeyelim,, dabiiki öpüşüossssssss

al bir gariplik daha!

çocuk var diye öpüşmekten çekinen ama hırgür kavgaya gelince çocuğu unutan onun bu sahneyi görmesinde bir yanlışlık görmeyen ebeveynler...

öpüşmekten çekiniyorum demedim ama 2 yaşında bir çocuğun yanında uzun uzun öpüşmek yadabu tür şeyleri görmesi nee kadar normal sizce.tabiki dikkat ederim.ben kısa öpücüklerden bahsetmedimki.üstelik çocuğun yanında buna karşı olduğum gibi kavgayada karşıyım şükürler olsun eşimde bende çocuğun yanında asla kavga etmeyiz..

arkadaşlar bence "öpüşmekte isteksiz koca nasıl öpüşmeye ikna edilir" hakkında fikirlerimizi söyleyelim.malum dert köşesi burası lütfen biraz ciddiyet

aaayy kıslaaar yapmayın ya ben küsüm kocişleeee

bak canım bu başlık tam senlikmiş ozaman.kocana hayatım bugün dünya eşinle öpüşme günüymüş gel kutlayalım de tatlıya bağlansın olay neyse.boşver ya atalım dertleri

canım ben kimseyi hedef alarak yazmadığımı söyledim zaten.sadece aklıma geldi çünkü toplumuzun geneli iş sevgiye gelince göstermekten çekinen ama kavgaya gelince hiç çekinmeyen bir yapıya sahip.tabiki kavga etmiyosunuzdur sen üstüne alınma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…