Eşinizle öpüşüyor musunuz?

arkadaşlar bence "öpüşmekte isteksiz koca nasıl öpüşmeye ikna edilir" hakkında fikirlerimizi söyleyelim.malum dert köşesi burası lütfen biraz ciddiyet
bence artık ikna edilmez

Aslında çocuklar şiddet içermeyen tartışmalara da şahit olmalı..Aman çocuklar duymasın düşüncesi ilerde çocuk dış dünyaya açıldığında sorun yaşayabilir diye düşünüyorum..Yani herşey güllük gülistanlık değil dışarıda..Şöyle ki...Eşime diyorum ki çocuklar arada minik tartışmalarımıza şahit olsunlar..Ama daha sonra istenirse o tartışmaların nasıl tatlıya bağlandığını da öğrensinler..Mesala tartışma sonunda sen benden özür dile,sarıl,öp..Hatta eve gelirken çiçek al getir ..

sizin yazdıklarınızdan yenı evlı oldugunuzu cıkardım

sen öp o zaman canım, işten gelince yapıştır duvara:92::92:

demin denedim ama yine olmadı dur çok yorgunum dedi. Ne alakası var ki yorgunlukla dedim bende öpüşünce sonu kötü oluyormuş. Demekki eşim benimle beraber olmamak için öpüşmüyor ))))): Bende yaktım bir sigara balkonda oturuyorum tek başıma

Hatırlıyorum sokak düğünü var neden yukarı eve çıkmışsam bi şekilde eşimle yalnız kaldık evli değiliz tabi o zaman:) Nasıl kaçacağımı şaşırmıştım.Yıllar sonra çok değil bi iki gün önce fotolara bakıyorum doğum yapmışım kilo 80 sarılmışım eşime adamın surat asık garip oldum.:)Sanıırm biraz bakım değişiklik falan lazım ya o değil çocuk olduktan sonra çok başkaymış çok ...

al benden de okadar

balkona bir sandalye daha at ben geliyorum

öpüşmek birazda romantizmle alakalı değilmi arkadaşlar bizm evde pek romantik ortam oluşmuyo yemek ye masayı kaldır dizi izlerken çay içilir içerkem eşim uyur

bi daka ya bak aklıma düşürdün bende bakıyım fotolara gülüyosa gidiyim deneyim öpmeyi

Benim eşim de malum zaman haricinde öpmez kendiliğinden ama saçlarımı okşar sürekli, sarılır, yanağımdan öper. Son zamanlarda da bir adet çıkardı gece yatarken saçımdan tutuyor sımsıkı anlamadım.

Aynen öyle canım.

bende çyle çok şapur şuğur durmadan öpüşmeyi sevmem
eşimde gider gelir öper hatta bana kızar amann hee sen hiç öpeyim deme diye
ne yapayım kimyamda yok romantiklik
tabi yer ve makan önemli

bende bu konuyu hep dusunurdum nısanlıyken delıler gıbı saatlerce opusen bız adam evlendıkten sonra öpmez oldu benımde ıcıme dert oluyor bu konu sormayın o çok opusen arkadaslar kac yıllık evlıler acaba

kızlar mesele yalnızca öpüşmek deil. sevgiyi göstermek, belli etmek. siz sarılarak ifade ediosanız sarılın, güzel söz söyleyin,,film izlerken omzuna başınızı yaslayın,,dokunun...
napim ben içimde yaşadığım sevgiyi yada napim kocamın göstermediği belli etmediği sevgiyi... bide dilde bittiğine inanıyorum "ayy benm canım kocam ne güzelsin ne iyisin,harikasın aşkım canım" dedikçe gözünüze öle görünmeye başlıyo. beyin agzından çıkan şeylere inanırmış. mesela bi adama sürekli kötü şeyler söyleyin, giderek değersizleşiyo. ben zannetmiyorum -arada çok önemli meseleler haricinde -sevdiginiz, sarıldığınız,öptüğünüz,ilgi gösterdiğiniz, işvelendiğiniz cilvelendiğiniz adam bütün bunlara kayıtsız kalsın. herşey karşılıklı sevgi verrsen sevgi alırsın.. bazı kadınlar şanslı adam zaten böle oluo ekstra bi çabaya gerek kalmıo,, ama işte öpmesini, sarılmasını bilmeyenede öğretmek yine biz kadınlara kalıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…