- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi Minuscule9
-
bence artık ikna edilmezarkadaşlar bence "öpüşmekte isteksiz koca nasıl öpüşmeye ikna edilir" hakkında fikirlerimizi söyleyelim.malum dert köşesi burası lütfen biraz ciddiyet
öpüşmekten çekiniyorum demedim ama 2 yaşında bir çocuğun yanında uzun uzun öpüşmek yadabu tür şeyleri görmesi nee kadar normal sizce.tabiki dikkat ederim.ben kısa öpücüklerden bahsetmedimki.üstelik çocuğun yanında buna karşı olduğum gibi kavgayada karşıyım şükürler olsun eşimde bende çocuğun yanında asla kavga etmeyiz..
Bende sık sık öpüşürüm eşimle,hatta bazen unuturum"sen beni hiç öpmedin biliyo musun"diye trip atar aradan geçen vakitte 2-3 saat falandır yani
öpüşmemek garip olur birbirimizi sürekli öpücüklere boğmak hoşumuza gider
sen öp o zaman canım, işten gelince yapıştır duvara:92::92:
öpüşemeyenler belli oldu hepsı burda
demin denedim ama yine olmadı dur çok yorgunum dedi. Ne alakası var ki yorgunlukla dedim bende öpüşünce sonu kötü oluyormuş. Demekki eşim benimle beraber olmamak için öpüşmüyor ))))): Bende yaktım bir sigara balkonda oturuyorum tek başıma
bir derdim var başlığında konuştuğumuz konuya bak
al benden de okadar
balkona bir sandalye daha at ben geliyorum
Hatırlıyorum sokak düğünü var neden yukarı eve çıkmışsam bi şekilde eşimle yalnız kaldık evli değiliz tabi o zaman:) Nasıl kaçacağımı şaşırmıştım.Yıllar sonra çok değil bi iki gün önce fotolara bakıyorum doğum yapmışım kilo 80 sarılmışım eşime adamın surat asık garip oldum.:)Sanıırm biraz bakım değişiklik falan lazım ya o değil çocuk olduktan sonra çok başkaymış çok ...
canım ben birini hedef alarak yazmadım.ama öyle şehvetli uzun uzun değil tabiki ama çocuğunun yanında eşine öpücük kondurmaya çekinen ama tartışmayı kavgayı çocuğun yanında yapmaktan çekinmeyen bir toplumuz aklıma o geldi şimdi.o
gel canım sandalyem var boşta
aaayy kıslaaar yapmayın ya ben küsüm kocişleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?