Eşinizle öpüşüyor musunuz?

selam 9yıldır evliyim, 3çocuk sahibiyim..vede eşim beni ilk evlendiğimizdeki kadar öpüyor...hiç bir değişiklik yaşamadık..............

çocuk yapmak bitiriyosa romantizmi :2::2:

mirka bana gönderme yaptığını sandığım msjda aslında sana soracaktım çocuğun varmı diye olunca anlarsın diyecektim.ama malesefki bence cicim ayları çocuktan önceki dönem oluyor sanırım..ama çocuğun yeride çok başka o çok çok farklı bir duygu..

arkadaşlar çocuk yapmanın yada olmasının bu olayla hiçbir ilgisi yok bizim 7-8 yıl bebeğimiz olmadı monotonlaşmıştık zaten
bebek olunca aksine heyecan geldi hayatımıza...

evet okuduklarımdan bende bunu anladımki romantizm azalıyor genellikle.tabi yaşamadan konuşmak çok doğru değil aslında.ama temennim tabi her çocuğun sağlıklı ortamda büyümesi inşallah bende söylediklerimi eğer çocuğum olursa hayata geçirebilirim.

o zaman bunun bir sırrı olmalı baksana bu kadar kişi dertliyken çok şanslısınız allah bozmasın maşallah diyelim..

bilmem sevgimizde,saygımızda bir eksilme olmadı,aksine arttı .sevgide başka türlü ifade edilmez diye düşünüyorum...çocuklar neden engel olsunki çocuk olduğu zaman kadın değişmeyince erkek hiç değişmez bence...nacizane fikrim....
inşaallah bir ömür sürer....

bende tam düşünüyodum bizim durumun tersi varmıdır yani öpüşmediği için yakınan erkek varmıdır diyodum senin yazın geldi.canım soğuk durma git öp kocanı yazık ya adama.

canım eşimi çok seviyom ama öpmekten nefret ediyom ennemde öyle ona çekmişim bu yapı meselesi galiba ilişki olsun ama öpüşme olmasın dediğim zaman kıyamet kopuyor

ilk yılarda sorun olmuyor ama sonraki yıllarda öpünce gerisinin gelmesi şartmış gibi oluyor .bir nevi vücut direk alarm veriyor .cicim aylarında öpüncede gerçi sonu gelmiyodu neticede eğer öpüp bırakıyorsa sorun yok bilmiyorum hangi cins değişiyor ama erkeklerin değiştiğini sanmıyorum bir de cocuk faktörümüz var eğer o varken yanaktan öpüyorum ama dudaktan asla öpmem göreceğini düşünürek ,çocuk olmadığında da arkadaşın dediği bir dokun öp çek olayı oluyor :26:

Son düzenleme:
anne baba arasındaki masum öpücükler çocuklar üzerinde olumlu etkiler yapar bence ....olumsuz etkileyeceyini sanmam...

Aynen...Bizm de ancak halvette :)..Çok dengesiz bu erkekler ya
oyle valla canım az oncede halvet deyınye baya bı guldum esım ne gulup duruyon sen ya dedı hıc kk dakı kızlara dedım halvette bıle opmıcek aslında da da bozulmayım olayın tadını cıkarsın dıye gostermelık öpüyo galıba kavusuyolar ya ellerının altındayız sureklı sevgımızden emınler ondan boyleler özlem yok hasret yok bunlada alakalı ya ama ben kocamla öpusmucemde kımle öpüsücem degısmeseler nevar sankı

ayy kocüşüm yok ama nişanlım var şimdi bende ona sordum bak evlenince sende böylemi yapıcan diyee olay nerelere varıcak hiçb bilmiyorum

Yabanci forumlarda da okudugum, kadinlarin genel sorunu bu iliskilerde romantizmin azalmasi , erkekler bizdzn farkli olarak opusmeyi duygularin ilani gibi gormuyor, Biz operken onlara sevgimizi kanitladigimizi dusunurken, cogu erkek opusmeyi halvet zamaninin geldigini bildirmek icin elci olarak kullaniyor. Cok uzulecek birsey yok arkadasim,sevgiyi ispatlamanin bi cok yolu var, bi sekilde sevgisini hissediyorsaniz, sorun yok, erkelerin cogu ayni sekilde. Konunun kalabalikligi da bunun bi ispati..cocuklariniz varsa sarilin sapur supur opun :) ayni sey olmaz belki ama ,en azindan o guduyu savarsiniz !

ayy kocüşüm yok ama nişanlım var şimdi bende ona sordum bak evlenince sende böylemi yapıcan diyee olay nerelere varıcak hiçb bilmiyorum

bende nısanlıyken sorardım gene boyle opcen demı falan dıye opmemmı askım ben sana bır omur doyamam derdı hıkayeymıs tabı degısmeyenlerde oluyo sans meselesı bırazda evlılık

Sevgiliyken sadece öpüşmekle bırakılıyordu...Şimdi öpüşünce sonuç belli...Ama sonuçsuz öpüşmeyi özledim:)

anne baba arasındaki masum öpücükler çocuklar üzerinde olumlu etkiler yapar bence ....olumsuz etkileyeceyini sanmam...

Babamla annem her sabah babam işe giderken ve işten döndüğünde kapıda öpüşürlerdi...Kısa ama çok özlemli gibi çok hoşuma giderdi onları öyle görmek birbirlerini çok sevdiklerini düşünürdüm...

valla ben her fırsatta öperim oda karşılık verir ee tabi öpmek başka öpüşmek başka ben her fırsatta öperim bazen öpüşürüm ama oda bi sarar beni hadi yatak odasına sıkıldım öpmeyede gelmiyo seni ya derim ama gıcıklık olsun diye çok öpüşmüşümdür devamı yooookkkkkkkkk diyorum sinir oluyo ama biz birbirimizi çok seviyoruz allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…