Eşinizle öpüşüyor musunuz?

bende bu konuyu hep dusunurdum nısanlıyken delıler gıbı saatlerce opusen bız adam evlendıkten sonra öpmez oldu benımde ıcıme dert oluyor bu konu sormayın o çok opusen arkadaslar kac yıllık evlıler acaba

o zaman daha tatlı oluyo herhalde yasaklar her zmaan daha çekici gelir ya

bu arada ben 3 senelik evliyim

dediklerin doğru aslında canım bu konuda haklısın ama birde arka sayfada yazmış biri felan deyince dahasını okuyamadım hemen cvp yazayım dedim :) kavga tabiki ediyoruz ama çok fazla sesimizi yükseltmiyoruz önceden kavga etsek kıyamet kopardı demek istediğim tamda buydu herşey kararında olmalı bence.
tabikide haklısın kavgasız olmuyor zaten.ama herşeyin bir kararı var sesi çok fazla yükseltmemek lazım..

canım aşağıdaki kalabalığa bakılırsa senin balkon yetmeyecek zira kadınlar kulübü değil "öpüşemeyen kadınlar kulübüymüşüz" bu ortaya çıktı stadyum ayarlamak lazım

vallahı cok dogru tespıt okudukca gulesım gelıyo ya

ay canıım sen çok yaşa.valla iyi fikir çocuğumuz olunca bende diycem eşime çocuğumuzun psikolojisi için beni öp hatta çocuğumuzun bilişsel gelişimini desteklemek amacıyla sık sık çiçek al diye

bizimde nerdeyse evliligimzin 9. senesi bu seneye kadar hic sorun yoktu surekli opusup koklasir sirnasirdik ..
agustosda oglusum dogdu berbat bi dogumdu ardindan bebisim kolikti 42 gun hic durmadan bagirdi .. emzirme sorunu bilmem ne filan derken uzun bi ara kardes hayati yasadik .. cinsel birliktelik bile yerine getirilmesi mecburi bi gorevmis gibiydi sanki ..
suan bebisim 9 aylik biz 2, 3 aydir yeni yeni toparlaniyoruz .. yanina otururken cayini koyarken uyandiriken surekli opuyorum, esimde mutfaga su icmeye girse bile beni opmeden cikmiyor .. sadece gicik olan evde surekli herseyi merakla izleyen, her hareketimizi dikkatle inceleyen, yan yana oturdugumuzda hemen tepemize tirmanmaya calisan, pesimizde kimil kimil dolanan bi minigin olmasi .. resmen biri bizi gozetliyor :)) ..

canım bizi gözetleyen yokta noluyo baksana adamlar uyudu bizde doluştuk flurry09 un balkonuna balkon çökecek valla

bende 6 yıllık evliyim hiç sevmiyorum öpmeyi öptürmeyide benim eşim çok kızıyor sen nasıl bi kadınsın ot gibisin ne yapayım sevmiyorum oda can atıyor öpmek için

o zaman daha tatlı oluyo herhalde yasaklar her zmaan daha çekici gelir ya

bu arada ben 3 senelik evliyim
bence erkekler evlenınce degısıyo kadını degersızlestırıyolar eskısı gıbı davranmıyolar elde ettıkten sonra sanırım bırcogu boyle erkeklerin

bizde oğlumuza aşık olduk eşimle ben hep ona aşkım diyoruz öpüyoruz onu özlüyoruz

eşimle 3 yıl çıktık...o 3 yıl valla ne öpüşmeler,ne sarılmalar...anlatsam anlatsam bitmez yaniiresmen yanlız kaldık mı birbirimze doyamazdık öpmeye...şimdi 3 yıllık evliyiz..bide 1 yaşında bi oğlumuz var..valla gün içinde 1 yada 2 dafe öpüşürüz...ayılıdır yani..oda sadece buse oluryatakda daha farklı öpüşme oluyo ama gün içinde daha masumane..başta bende bu konuya cok takardım.ama şu an canıma minnet vallahi....bebekden midir nedir bilmiyorum...bende zaten akşama kadar yoruluyorm...bide öpüşmeyi mi düşünücem...zamanla öncelikler farklılaşıyoo evliliklerde ben bunu anladım

benim kociş geldi işten kapıdan içeri girdi yanaklarımdan dudağımdan öptü ben bidaha yapıştım dudaklarına coştunmu sen noldu dedi..hemen arkasından ne yemek yaptın diye sordu tıkındı koltukta oturuyo şimdi yaktım bi cigara gidicem balkona valla :2:

bende 6 yıllık evliyim hiç sevmiyorum öpmeyi öptürmeyide benim eşim çok kızıyor sen nasıl bi kadınsın ot gibisin ne yapayım sevmiyorum oda can atıyor öpmek için

bende tam düşünüyodum bizim durumun tersi varmıdır yani öpüşmediği için yakınan erkek varmıdır diyodum senin yazın geldi.canım soğuk durma git öp kocanı yazık ya adama.

evet canım yorulmanında çok büyük etkisi oluyor ne yazıkki..

dearson öyle valla..insnaın aklına ne öpüşme geliyo o zaman,ne başka bişey.....gercektende cocuk olunca cok sey değişiyormuş ben bunu anladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…