- Konu Sahibi Minuscule9
-
bende bu konuyu hep dusunurdum nısanlıyken delıler gıbı saatlerce opusen bız adam evlendıkten sonra öpmez oldu benımde ıcıme dert oluyor bu konu sormayın o çok opusen arkadaslar kac yıllık evlıler acaba
dediklerin doğru aslında canım bu konuda haklısın ama birde arka sayfada yazmış biri felan deyince dahasını okuyamadım hemen cvp yazayım dedim :) kavga tabiki ediyoruz ama çok fazla sesimizi yükseltmiyoruz önceden kavga etsek kıyamet kopardı demek istediğim tamda buydu herşey kararında olmalı bence.canım ben kimseyi hedef alarak yazmadığımı söyledim zaten.sadece aklıma geldi çünkü toplumuzun geneli iş sevgiye gelince göstermekten çekinen ama kavgaya gelince hiç çekinmeyen bir yapıya sahip.tabiki kavga etmiyosunuzdur sen üstüne alınma lütfen
tabikide haklısın kavgasız olmuyor zaten.ama herşeyin bir kararı var sesi çok fazla yükseltmemek lazım..Aslında çocuklar şiddet içermeyen tartışmalara da şahit olmalı..Aman çocuklar duymasın düşüncesi ilerde çocuk dış dünyaya açıldığında sorun yaşayabilir diye düşünüyorum..Yani herşey güllük gülistanlık değil dışarıda..Şöyle ki...Eşime diyorum ki çocuklar arada minik tartışmalarımıza şahit olsunlar..Ama daha sonra istenirse o tartışmaların nasıl tatlıya bağlandığını da öğrensinler..Mesala tartışma sonunda sen benden özür dile,sarıl,öp..Hatta eve gelirken çiçek al getir ..
canım aşağıdaki kalabalığa bakılırsa senin balkon yetmeyecek zira kadınlar kulübü değil "öpüşemeyen kadınlar kulübüymüşüz" bu ortaya çıktı stadyum ayarlamak lazım
Aslında çocuklar şiddet içermeyen tartışmalara da şahit olmalı..Aman çocuklar duymasın düşüncesi ilerde çocuk dış dünyaya açıldığında sorun yaşayabilir diye düşünüyorum..Yani herşey güllük gülistanlık değil dışarıda..Şöyle ki...Eşime diyorum ki çocuklar arada minik tartışmalarımıza şahit olsunlar..Ama daha sonra istenirse o tartışmaların nasıl tatlıya bağlandığını da öğrensinler..Mesala tartışma sonunda sen benden özür dile,sarıl,öp..Hatta eve gelirken çiçek al getir ..
bizimde nerdeyse evliligimzin 9. senesi bu seneye kadar hic sorun yoktu surekli opusup koklasir sirnasirdik ..
agustosda oglusum dogdu berbat bi dogumdu ardindan bebisim kolikti 42 gun hic durmadan bagirdi .. emzirme sorunu bilmem ne filan derken uzun bi ara kardes hayati yasadik .. cinsel birliktelik bile yerine getirilmesi mecburi bi gorevmis gibiydi sanki ..
suan bebisim 9 aylik biz 2, 3 aydir yeni yeni toparlaniyoruz .. yanina otururken cayini koyarken uyandiriken surekli opuyorum, esimde mutfaga su icmeye girse bile beni opmeden cikmiyor .. sadece gicik olan evde surekli herseyi merakla izleyen, her hareketimizi dikkatle inceleyen, yan yana oturdugumuzda hemen tepemize tirmanmaya calisan, pesimizde kimil kimil dolanan bi minigin olmasi .. resmen biri bizi gozetliyor :)) ..
Benim eşim de malum zaman haricinde öpmez kendiliğinden ama saçlarımı okşar sürekli, sarılır, yanağımdan öper. Son zamanlarda da bir adet çıkardı gece yatarken saçımdan tutuyor sımsıkı anlamadım.[/QUa
ayyy çok güldüm valla ilginçmiş saçınıza yapışması kaçıcaksınız felan diye korkuyo sanırım..
bence erkekler evlenınce degısıyo kadını degersızlestırıyolar eskısı gıbı davranmıyolar elde ettıkten sonra sanırım bırcogu boyle erkeklerino zaman daha tatlı oluyo herhalde yasaklar her zmaan daha çekici gelir ya
bu arada ben 3 senelik evliyim
bizde oğlumuzabizimde nerdeyse evliligimzin 9. senesi bu seneye kadar hic sorun yoktu surekli opusup koklasir sirnasirdik ..
agustosda oglusum dogdu berbat bi dogumdu ardindan bebisim kolikti 42 gun hic durmadan bagirdi .. emzirme sorunu bilmem ne filan derken uzun bi ara kardes hayati yasadik .. cinsel birliktelik bile yerine getirilmesi mecburi bi gorevmis gibiydi sanki ..
suan bebisim 9 aylik biz 2, 3 aydir yeni yeni toparlaniyoruz .. yanina otururken cayini koyarken uyandiriken surekli opuyorum, esimde mutfaga su icmeye girse bile beni opmeden cikmiyor .. sadece gicik olan evde surekli herseyi merakla izleyen, her hareketimizi dikkatle inceleyen, yan yana oturdugumuzda hemen tepemize tirmanmaya calisan, pesimizde kimil kimil dolanan bi minigin olmasi .. resmen biri bizi gozetliyor :)) ..
Aynen...Bizm de ancak halvette :)..Çok dengesiz bu erkekler yabence erkekler evlenınce degısıyo kadını degersızlestırıyolar eskısı gıbı davranmıyolar elde ettıkten sonra sanırım bırcogu boyle erkeklerin
bende 6 yıllık evliyim hiç sevmiyorum öpmeyi öptürmeyide benim eşim çok kızıyor sen nasıl bi kadınsın ot gibisin ne yapayım sevmiyorum oda can atıyor öpmek için
bence erkekler evlenınce degısıyo kadını degersızlestırıyolar eskısı gıbı davranmıyolar elde ettıkten sonra sanırım bırcogu boyle erkeklerin
eşimle 3 yıl çıktık...o 3 yıl valla ne öpüşmeler,ne sarılmalar...anlatsam anlatsam bitmez yanii resmen yanlız kaldık mı birbirimze doyamazdık öpmeye... şimdi 3 yıllık evliyiz..bide 1 yaşında bi oğlumuz var..valla gün içinde 1 yada 2 dafe öpüşürüz...ayılıdır yani..oda sadece buse olur yatakda daha farklı öpüşme oluyo ama gün içinde daha masumane..başta bende bu konuya cok takardım.ama şu an canıma minnet vallahi....bebekden midir nedir bilmiyorum...bende zaten akşama kadar yoruluyorm...bide öpüşmeyi mi düşünücem...zamanla öncelikler farklılaşıyoo evliliklerde ben bunu anladım
Benim eşim de malum zaman haricinde öpmez kendiliğinden ama saçlarımı okşar sürekli, sarılır, yanağımdan öper. Son zamanlarda da bir adet çıkardı gece yatarken saçımdan tutuyor sımsıkı anlamadım.[/QUa
ayyy çok güldüm valla ilginçmiş saçınıza yapışması kaçıcaksınız felan diye korkuyo sanırım..
Bilinçaltında böyle bir korkusu olabilir, zaten sürekli senin bir gözün gitmekte diye söyleniyor. Ben de çok korkutuyorum galiba adamı. Napıyım o da değerimi bilseydi.
Bilinçaltında böyle bir korkusu olabilir, zaten sürekli senin bir gözün gitmekte diye söyleniyor. Ben de çok korkutuyorum galiba adamı. Napıyım o da değerimi bilseydi.
olsun olsun arada korkutmak iyidirdeğerimizi anlasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?