Eşinizle öpüşüyor musunuz?

anne baba arasındaki masum öpücükler çocuklar üzerinde olumlu etkiler yapar bence ....olumsuz etkileyeceyini sanmam...

sana katılıyorum canım. Bizim sıpa 1.5 yaşında eşim oğlumu öpünce hemen beni gösteriyor. Annemide öp diyor yani öpüncede pis pis sırıtıyor eşek :)

benimde sıpaların biri 2 yaşında kendi öpülüncede utanıyo sırıtıyo baba beni öpünce homurduyo hep beni öpsün baba istiyo gıcık ama benide babasından çok kıskanıyo arada çok hoşuma gidiyo

sevgisinide hissettirmiyor işte. Ağızından ay çok yorgunum, acıktım, grip oluyorum ben yaa, çay koydun mu, hadi sigara içelimden başka kelime çıkmıyor hareketlerde de bişe yok arada yanımdan geçerken başıma bir şaplak atar geçer.

ilk evlendigimizde amerikada yasiyoduk valla esim yolda arabada alisveris merkezlerinde heryerde opuyodu turkiyey gelince yolda opusmeyi biraktik tabi.bu ara genelde yanagimdan ve alnimdan opuyo dudakdan oper ama kisa sadece bir opucuk bunu hep yapar hattta bir kere esimin abisi biize gelmsid esim abisini opcekmis nerdeyse abisi bi cekilmis noluyo lan bidaha gelmem filan demis esimde gulmus ama utanmis cok.valla bide bebek var bende cok yaramaz uzun opusmeyi bende istemiyorum uzuicak da ucu baska yerlere gitcek diye odum kopuyo bazen.cunku bazen cok yoruluyorumm

daha evlendim evlenenli hiç aklıma böyle birşey gelmedi.niye beni çok öpüyor niye az öpüyor.ben öptüğümm zaman eşim karşılık veriyor.o öptüğü zaman ben karşılık veriyorum.eşimde ilişkiden hariç işe giderken uyuyacağımız zaman alnımdan öper uyuruz.zırt bırtta öpdümüde sıkılırım .en güzelide herşeyi tadında.

ilgileniyor adam işte seninle şekerim, sigara içmeye çağırıyor, giderken sana bir temasta bulunuyor..

esasında biz de ilişki dışında uzun uzun öpüşmeyiz.. zaten uzun bir öpücükse, sonu başka yere gider, orda kalmaz öyle..

aman eşleriyle ilişkiye dahi girmeyen adamlar kuzum, boşver öpücük eksik kalsın.. şükret haline

Arkadaşlar zaman aşımı diye birşey var.

O ilk günkü gibi ateşli, istekli olsa eşler birbirine hayat çok zor olmaz mı?

Yemeden içmeden kesilir insan ; ölür açlıktan...

Ben aşıkken yemek yiyemem olmaz yok ben böyle iyiyim.

işe giderken ve işten eve geldiğimizde öpüşürüz..

aralarda da bol bol sarılıp sevişiriz
ben fazla sevmem öpüşmeyi ama o popo hastası.
ellemeden asla duramaz aklı fikri popişş

konu ba$ligi komik geldi hemen atladim

guzelim biz evleneli 4 yil oldu, e$imin ate$i sonmek bilmiyor ma$allah
2 ya$indaki oglu$umuzda beni dudaktan opuyor babasi kilikli..
SEVIYORUM YA BEN IKI KUZUMU

bulduğum yerde öperim, hiç acımam.
yerine göre yanak olur, dudak olur o da olmadı keli olur.
tepki hep aynı
"durrrr, şşşştttt"... ve dudakta pis bir gülümseme.
çok nadirdir beni gelip öptüğü. hep bana rab bana durumları bizdeki yani.

benim adama öpücük ne çağırıştırıyorsa artık

eşiniz öpmüyor tamam anladım da siz de mi öpmüyorsunuz? :26:

benim eşim beni öpmese ben gider sırnaşırım, e hayır demez o da

Beklentiler gayet normalde, kişiden kişiye değişiyor heralde.
Kimi her zaman sarmaş dolaş olmayı sever, kimi de dokunmaz bile.
Ben bu konuda biraz bencilim heralde, eşime göre yani. Eşim daha çok ilgilidir.
Ben de ona ilgiliyimdir, ama o devamlı sarmaş dolaş olmak ister, yatağından bile öpücükle uyanmak ister beyefendi ama kendisi de bana öyle davranır, sadece beklemez.
2 senelik evliyiz, seneler sonra ne olur bilemiyorum.

BAşına bi şaplak mı atar çok romantikmiş yaa

ne yalan söyliyim yakaladığı yerde afetmez valla
fırsatını bulduğu her zaman kene gibi yapışır hadi kışın neyse iyi oluyoda yazın sıcağında pekde çekilmiyo diyorum küsüyo bu son bidaha öpmicem seni yalvartana kadar öpücük yok diyo bi bakmışım 1 saat sonra yine öpmüş hani öpmicektin diyorum banane diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…