- Konu Sahibi Minuscule9
-
anne baba arasındaki masum öpücükler çocuklar üzerinde olumlu etkiler yapar bence ....olumsuz etkileyeceyini sanmam...
Yabanci forumlarda da okudugum, kadinlarin genel sorunu bu iliskilerde romantizmin azalmasi , erkekler bizdzn farkli olarak opusmeyi duygularin ilani gibi gormuyor, Biz operken onlara sevgimizi kanitladigimizi dusunurken, cogu erkek opusmeyi halvet zamaninin geldigini bildirmek icin elci olarak kullaniyor. Cok uzulecek birsey yok arkadasim,sevgiyi ispatlamanin bi cok yolu var, bi sekilde sevgisini hissediyorsaniz, sorun yok, erkelerin cogu ayni sekilde. Konunun kalabalikligi da bunun bi ispati..cocuklariniz varsa sarilin sapur supur opun :) ayni sey olmaz belki ama ,en azindan o guduyu savarsiniz !
sevgisinide hissettirmiyor işte. Ağızından ay çok yorgunum, acıktım, grip oluyorum ben yaa, çay koydun mu, hadi sigara içelimden başka kelime çıkmıyorhareketlerde de bişe yok arada yanımdan geçerken başıma bir şaplak atar geçer.
ilk evlendigimizde amerikada yasiyoduk valla esim yolda arabada alisveris merkezlerinde heryerde opuyodu turkiyey gelince yolda opusmeyi biraktik tabi.bu ara genelde yanagimdan ve alnimdan opuyo dudakdan oper ama kisa sadece bir opucuk bunu hep yapar hattta bir kere esimin abisi biize gelmsid esim abisini opcekmis nerdeyse abisi bi cekilmis noluyo lan bidaha gelmem filan demis esimde gulmus ama utanmis cok.valla bide bebek var bende cok yaramaz uzun opusmeyi bende istemiyorum uzuicak da ucu baska yerlere gitcek diye odum kopuyo bazen .cunku bazen cok yoruluyorumm
Aklıma takıldı bu konu. Eşim cinsel ilişki haricinde hiç öpmüyor beni. Sadece uyuyacağımız zaman ve işe giderken minik bir öpücük kondurur. İlk evlendiğimiz zamanlarda böyle bir sorunumuz. Bu durum normal mi? Sizlerde böyle misiniz?
sevgisinide hissettirmiyor işte. Ağızından ay çok yorgunum, acıktım, grip oluyorum ben yaa, çay koydun mu, hadi sigara içelimden başka kelime çıkmıyorhareketlerde de bişe yok arada yanımdan geçerken başıma bir şaplak atar geçer.
Sanırım bizim gibi bir çift yok bu sitede dokuz yıldır birbirimizi yakaladığımız yerde yumuluyoruz
bende tam düşünüyodum bizim durumun tersi varmıdır yani öpüşmediği için yakınan erkek varmıdır diyodum senin yazın geldi.canım soğuk durma git öp kocanı yazık ya adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?