Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Benim için o defter kapandı maalesef.
Çok isterdim kızımın bir kardeşi olmasını
önce kızımızın geleceğini garantiye alalım dedik, aldık
ondan sonra başka sorunlar çıktı, kızım tek çocuk kaldı
Hayırlısı buymuş diyelim, allah kızımıza uzun ömür versin
kürtaj elbette ki bir doğum kontrol yöntemi değildir
bunda hemfikiriz
keyfi olarak kürtaj yapılmamalı, yaptırılmamalı; bunda da hemfikiriz
ancak; bir anne eğer doğurduğu çocuğunu sokağa atacaksa, parçalanmış bir ailede ordan oraya savrulup kötü alışkanlıklara sahip olacaksa, eğitemeyecek-öğretemeyecekse, sosyal hizmetlere verecekse, başkasına evlatlık verecekse; bu onun anneliği-babalığı haketmediği anlamına gelir
ki bence evet bu çocuklar aldırılmalıdır
çünkü onlar günahsız ve öyle sersefil bir hayatı çekeceklerine anne-babaları günahlarıyla cehennemde yansın
zerre umurum değil
[/COLOR]
ben de çocuk sahibi olamayan belki de hiç olamayacak birisi olarak csi'nin fikirlerine katılıyorum
hamileyken dayak diyen bir kadın ve hamileyken kayınvalidesi tarafından bıcakla üstüne saldırılan sırf ogulum elinden aldın diye,sizce böyle düşünmesi normal olmazmıydı çalışan kadınım ama babasız çoçuk bütütecek kadar acımazsı olamam sanki çözümkürtaj gibi geliyo bana yanlış yapmaktan korktugum içinde size yazdım mutsuz evlilik ve bebek belki sorunlar artarak devam etcek o zaman çoçukla babamın evine gitmem çokmu kolay olcak
hamileyken dayak diyen bir kadın ve hamileyken kayınvalidesi tarafından bıcakla üstüne saldırılan sırf ogulum elinden aldın diye,sizce böyle düşünmesi normal olmazmıydı çalışan kadınım ama babasız çoçuk bütütecek kadar acımazsı olamam sanki çözümkürtaj gibi geliyo bana yanlış yapmaktan korktugum içinde size yazdım mutsuz evlilik ve bebek belki sorunlar artarak devam etcek o zaman çoçukla babamın evine gitmem çokmu kolay olcak
konuyu açan arkadaş zaten bebeğini aldırmayı aklına koymuş aksi halde böylr bir konu açıp yorum almak istemezdi. bu ay tüp bebek tedavisine başlayacak biri olarak cvplıyorum sorunuzu; Asla aldrmazdımm.....
durumuna cok üzüldüm yaa keske daha onceden onlemını alsaydınn ama bu durumdada ne denır bılemıyorum aldır desek gunah belkı sana bır umut kaynagı hayatının baslangıcı aldırma desek bu seferde bosanma olursa babasız buyuyecek bı cocuk ınan cok zor bılemıyorum ne dıcemı allah yardımcın olsun yaa
eşim annesine çok aşırı düşkün anasıda elinden gelse eşimin altını bezlicek emzirecek,evlendigimde görümceme benim bebegimi elimden aldı demiş banada yapmadıgı psikolojik eziyet kalmadı evinden kovlamar tehditler yalanlar aglatmalar en sonunda bıcakla canıma kasetti onunda altından kalktı kendime saplıcaktım ben diye,sonra eşimi doldurup üstüme saldı 1 aylık hamileyken şiddet gördüm o zamanda bebegim düşebilirdi?şimdi siz olsanız her sorunda annesini tutan bir adamın sevsenizde sözüne ne kadar itimat ederdiniz?gelecege güvenle birlikte bakılır önemli olan dogurmakmı ona anne babayla huzrlu mutlu bir yuva vermekmi gelecek hazırlamakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?