eşinizle sorunlarınız varken hamile kalsaydınız bebegi aldırırmıydınız?adırmalımıyım?

peki aldirmak bu sorunlari cözecekmi ???
ve ilerde annesini sevmeyi birakacakta sonrami ccuk yapacaksin ???
bu senin yasadiklarinin bin bir cesidini yasayanlar var
tabiki agir yasadiklarin ona söyleyecek tek kelimem yok ama konu cocuk olunca ya önlemini alacaksin ( dogru yöntemle )
yada doguracak ve ona en güze gelecegi vermeye calisacaksin tabiki bu benim fikrim kesinlikle tartisma olsun diye yazmiyorum ama cocuk konusunda cok hassasim burdaki bir cok anne ve anne olmayi yilardir isteyen insanlar gibi

evet cok erken hamıle kalmısın ben evlenelı ıkı sene olacak hala korkuyorum hamıle kalmaktan cunku sorumlulukları buyuk bırsey bı nevı rısk yanı herseyı tam oturtmadan evlılık vb gıbı bunlar düşünülmemelı dogrumu yanlısmı bu soledıklerım arkadaslar

aldırmazdınız çünkü sizin hayatınız farklı, onunki farklı
diyelimki bir kadın hamile kaldıktan sonra eşi öldü, eşim öldü bebeği aldırayım mı diyecek??? nasıl eşi olmadan bebeğini doğurup büyütmeye çalışacaksa buda hemen hemen aynı şey....

sen eşinden ayrıl zaten bu denliyse olay... ama hala aldırmak? sen çocuğuna bakamayacak durumda mısın? ailen destek olmaz mı? "babasız çocuk büyümez" diye bir şey yok... çok var babasız büyüyen. bi yakınım 2.cocuğuna hamileyken ayrıldı... ailesinin yanına gitti. şimdi küçük ek gıdaya geçti o da işe başladı. çok mutlu. çocuklar da mutlu... geziyorlar tozuyor... babası 15günde bir görüyor çocuklarını, kız görüşmüyor eski eşiyle... hatta ileride çocuklarıma iyi davranacak biri olursa evlenirim de diyor. bir sürü var... benim halam 3 çocuğunu, teyzem 2 çocuğunu babasız büyüttü...

ama sen eğer "ben babasız çocuk büyütmek istemiyorum" diyorsan ona bir şey diyemem.... boşanmak çocuğuna haksızlık ise öldürmek haksızlık değil mi? zaten 9.5 haftalık kocaman olmuş... eşinden ayrı çocuklu bir çok kadın var... tabiki zorlukları vardır.

ama sen eşinden boşanmayı da düşünmüyorsun ki... sorunluyuz çocuk olmasın diyorsun... eğer şiddet varsa ayrıl zaten, çocuğun düşebilir sana da bir şey olabilir.

canım bak sen hamilelikten agresif düşünüyorsun. anlıyorum ben de şu an bi gün sinirliyim bi güm ağlıyorum bir gün gülüyorum... şu psikoloji ile bu kararı vermen zor... yazdıklarımızı direkt savunma olarak okuma.... sana farklı açılar sunuyoruz.

o çocuğu aldırdığında, yarın "ya biri vardı çocuğu aldırdı ne oldu..." diye gelmez benim aklıma... bana ne yoksa... ben kendi çocuğumla ilgileniyor olurum. ama senin aklından çıkmaz güzelim.... aldırınca bize bir şey olmayacak sana olan olacak.... yarın boşanmasan, yüzüne baktıkça eşini suçlayacaksın, çocğumun ölümüne sebep oldu diye... boşansan, yalnız kaldım bir yavrum olsa bana destek olur muydu diyece dertleneceksin.... yaşın da küçük değil... boşan, yeniden evlen... güven çocuk yap... acaba fırsatın olacak mı?

sadece babasız çocuk diye düşünme... onu Allah bilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrıca atladığın bişy var nerdeyse bebek 10 haftalık yani 2.5 aylık kocaman olmuş cenin değil et parçası değil hoş öyle olsada aldırmazdım ama ultrasonda göremeseler bile cinsiyeti bile bellidir yazık nasıl kıyılır bi cana senden besleniyo senin sayende hayatta çalışıyosun ailende biraz olsun destekse sana düşünmezdim bile.

bebeğin bu şekilde buna nasıl et parçası diyebiliyorsun

Eklentiler

• $on_haftalik[1].webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Aldırmazdım, kıyamazdım. Eğer aldırmaz doğurursanız bebeğinizi kucağınıza alınca bence bu dedikleriniz için çok üzülüceksiniz....

yazdıklarınız dogru şeyler hepinizden allah razı olsun insan bu ruh ahliyle hep gel gitler yaşıyo bazen cesaretleniyorum bazen ümitsizlikten dibe vuruyorum yaşanmışlıklar aklımdan çıkmıyo o bebegede haksızlık ediyorum sanki dünyaya getirmek isteyerek inanın çok kötüyüm yoksa hangi anne bebegine kıymak ister ya

Bunu kaldırabilir misiniz? Ürkebilir insanlar, keza ben :18:

Niye kürtaj görüntüsü değil ki, sadece cenin resmi ? İnsanları görsel materyaller daha iyi etkiler. Bir yavrunun yaşaması bu etkileşime bağlıysa. Varsın ürksün insanlar.

Son düzenleme:
o resmi gürünce tüylerim irkildi cani gib hissettim kendimi beni bu hale getirenlerden öbür tarafta hakkımı alcam allah bildigi gibi yapsın bebegim o halde demekki artık bebek görünümünde çok korktum halada korkuyorum aldırmaktan vazgeçtim allahıma sıgınıp yuvamı kurtarması için dua etcem bebegim için herşeye katlancam artık onun huzuru için allah razı olsun sizden arkadaşlar iyiki varsınız zor günümde destek oldunuz bana

ürkecek bir durum yok o bir bebek resmi

ürktüğümüzü kim söyledi?
bebek resmi olduğunu anladık herhalde

eğer konuyu baştan sona okumuş olsa idin
bu topikte bu konuda hassas insanlar olduğunu da anlayabilirdin

arkadaşım
evet bu bir bebek, bu bir cenin
ama şu anda bu yaptığın ben dahil kaç kişiyi etkiliyor farkındamısın?

gördüğünüz üzere arkadaş aldırmak tan vazgeçti ve bu resim çok etkili oldu sizin durumunuzsa çok farklı bu kadar etkilenecektiniz zaten bu konuyu hiç okumayacaktınız sadece resim değil etkilenebileceğiniz bir sürüde şey söyleniyor.

Niye kürtaj görüntüsü değil ki, sadece cenin resmi ? İnsanları görsel materyaller daha iyi etkiler. Bir yavrunun yaşaması bu etkileşime bağlıysa. Varsın ürksün insanlar.

:S Cok enteresan bi yaklaşım.

Neyse bu tarzda düşünen insanlarla bi adım ileriye gidemem.

canım bak bu sana kaçıncı mesajım... neden? baktım eksi konularına ağustos anneleri diye başlık açmışsın? neden açar insan... demek ki ne kadar heyecanlıydın o zaman. o zaman gene eşinin annesi aynı karakterdeydi... ama gene de isteğin vardı... başka konun yaşım 33 çocuk yapsam mı, yani sen zaten bu çocuğu istiyorsun...

ama eşinle bu ara kavga mı ettin, hormonlar zaten allak bullak, üstüne bir bir şey mi dedi ne oldu dolmuşsun... aman güzelim çok pişman olursun... baktım profiline. cahil dğeilsin. eğitimlisin. işin var. kaynanan beter belli ona lafım yok. hatta bana kalırsa hasta ve ilaç tedavisi şart... belki karakteri böyle bile dğildir hastalığı böyle davrandırıyordur... eşine gelince, şiddet çok yanlış. erkek ilk evliyken anneye düşkün oluyor. sanki kendini suçlu hissediyor evlenip başka bir kadını sevdiği için.... ama zamanla düzelen de var inan. düzelmezse de dünyanın sonu değil. boşarsın... haftada 1 görür çocğunu... çok da mutlu olur çocuğun.

Tabi sayfalardır yazıyoruz, geldi bi resim koydu o da aldırmaktan vazgecti ahahahaha hic gülesim yoktu

Diğer konunu okumuştum. Şuursuz kocanla ruh hastası annesini başbaşa bırak gitsin.
Boşan, uzak dur onlardan ne halleri varsa görsünler ama o cana kıyma arkadaşım.
Korunduğun halde bu durumdayken hamile kaldıysan Allah'ın senin için vardır bir düşüncesi. Sen sadece ona sığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…