eşim annesine çok aşırı düşkün anasıda elinden gelse eşimin altını bezlicek emzirecek,evlendigimde görümceme benim bebegimi elimden aldı demiş banada yapmadıgı psikolojik eziyet kalmadı evinden kovlamar tehditler yalanlar aglatmalar en sonunda bıcakla canıma kasetti onunda altından kalktı kendime saplıcaktım ben diye,sonra eşimi doldurup üstüme saldı 1 aylık hamileyken şiddet gördüm o zamanda bebegim düşebilirdi?şimdi siz olsanız her sorunda annesini tutan bir adamın sevsenizde sözüne ne kadar itimat ederdiniz?gelecege güvenle birlikte bakılır önemli olan dogurmakmı ona anne babayla huzrlu mutlu bir yuva vermekmi gelecek hazırlamakmı
diyelimki bir kadın hamile kaldıktan sonra eşi öldü, eşim öldü bebeği aldırayım mı diyecek??? nasıl eşi olmadan bebeğini doğurup büyütmeye çalışacaksa buda hemen hemen aynı şey....aldırmazdınız çünkü sizin hayatınız farklı, onunki farklı
bebeğin bu şekilde buna nasıl et parçası diyebiliyorsun
Bunu kaldırabilir misiniz? Ürkebilir insanlar, keza ben :18:
bebeğin bu şekilde buna nasıl et parçası diyebiliyorsun
ürkecek bir durum yok o bir bebek resmi
arkadaşım
evet bu bir bebek, bu bir cenin
ama şu anda bu yaptığın ben dahil kaç kişiyi etkiliyor farkındamısın?
Niye kürtaj görüntüsü değil ki, sadece cenin resmi ? İnsanları görsel materyaller daha iyi etkiler. Bir yavrunun yaşaması bu etkileşime bağlıysa. Varsın ürksün insanlar.
yazdıklarınız dogru şeyler hepinizden allah razı olsun insan bu ruh ahliyle hep gel gitler yaşıyo bazen cesaretleniyorum bazen ümitsizlikten dibe vuruyorum yaşanmışlıklar aklımdan çıkmıyo o bebegede haksızlık ediyorum sanki dünyaya getirmek isteyerek inanın çok kötüyüm yoksa hangi anne bebegine kıymak ister ya
gördüğünüz üzere arkadaş aldırmak tan vazgeçti ve bu resim çok etkili oldu sizin durumunuzsa çok farklı bu kadar etkilenecektiniz zaten bu konuyu hiç okumayacaktınız sadece resim değil etkilenebileceğiniz bir sürüde şey söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?