o resmi gürünce tüylerim irkildi cani gib hissettim kendimi beni bu hale getirenlerden öbür tarafta hakkımı alcam allah bildigi gibi yapsın bebegim o halde demekki artık bebek görünümünde çok korktum halada korkuyorum aldırmaktan vazgeçtim allahıma sıgınıp yuvamı kurtarması için dua etcem bebegim için herşeye katlancam artık onun huzuru için allah razı olsun sizden arkadaşlar iyiki varsınız zor günümde destek oldunuz bana
o resmi gürünce tüylerim irkildi cani gib hissettim kendimi beni bu hale getirenlerden öbür tarafta hakkımı alcam allah bildigi gibi yapsın bebegim o halde demekki artık bebek görünümünde çok korktum halada korkuyorum aldırmaktan vazgeçtim allahıma sıgınıp yuvamı kurtarması için dua etcem bebegim için herşeye katlancam artık onun huzuru için allah razı olsun sizden arkadaşlar iyiki varsınız zor günümde destek oldunuz bana
gördüğünüz üzere arkadaş aldırmak tan vazgeçti ve bu resim çok etkili oldu sizin durumunuzsa çok farklı bu kadar etkilenecektiniz zaten bu konuyu hiç okumayacaktınız sadece resim değil etkilenebileceğiniz bir sürüde şey söyleniyor.
Tabi sayfalardır yazıyoruz, geldi bi resim koydu o da aldırmaktan vazgecti ahahahaha hic gülesim yoktu
gülme o zaman niye gülüyorsun bebeğim böyle göründüğünü bilmiyordum dedi arkadaş gördüğün üzere sadece fotograf değil her şey etkiliydi ve fotoda bunun bir parçası
En doğrusu bu ...
Aldırmayın..
O bir bebek artık..
Sorunlar düzelir ,bir bakarsınız eşiniz,kayınvalideniz hatalarını anlamış ve zamanla evliliğiniz düzelmiş..
Ama giden evladınızı nasıl geri getireceksiniz?Ömür boyu vicdan azabıyla yaşayabilecekmisiniz??
Bir de burda korunurken hamile kalmayı anlayamıyorum ben,16 sene evliliğim oldu,2 tane evladım var.Ben de doğum kontrolu uyguladım ama hiç korunurken hamile kalmadım.Acaba geri çekilme gibi geçersiz yöntemleri mi kullanıyorsunuz?Çok daha güvenilir yöntemler var,bu forumda o kadar çok korunurken hamile kalan hanımları okuyorum ki şaşırıyorum..
çok sagol arkadaşım içten yazdıgın bu mesajlar için kaç defa mesaj yazdın aldırma diye umarım dogdugunda oda benim gibi mutsuz olmaz korkum onu koruyamamak başka derdim yok ben her şartta kendime bakarım ama konu bir insanda çok zor herşey bide benim gibi hep önünü görerek hareket etmeye alışmış bir insansaa aldırmak aldırmamak benim gece uyurken bile beynim bununla çalışıyo biliyomusunuz ancak bu psikolojiyi yaşayan bilir
İkili tartışmaya cevirmeyin olayı lütfen. Aksi halde güzel laflarım hazır sizin icin.
Selametle
çok sagol arkadaşım içten yazdıgın bu mesajlar için kaç defa mesaj yazdın aldırma diye umarım dogdugunda oda benim gibi mutsuz olmaz korkum onu koruyamamak başka derdim yok ben her şartta kendime bakarım ama konu bir insanda çok zor herşey bide benim gibi hep önünü görerek hareket etmeye alışmış bir insansaa aldırmak aldırmamak benim gece uyurken bile beynim bununla çalışıyo biliyomusunuz ancak bu psikolojiyi yaşayan bilir
:S Cok enteresan bi yaklaşım. Neyse bu tarzda düşünen insanlarla bi adım ileriye gidemem.
canım, o annelik endişesi.... bak ben ilk ay adet gördüm, 2.ay kanamam oldu sancım, evde test yaptım gebeyim. kayınvalidemin ilk lafı "durmaz o bebek" canı sağolsun bazı insan böyle. benim düşük riski taşımamın nedeni de, görümcem doğum yaptı, hastanede taşta yattım yanında. kaynanam görümcemin evinde kaldı. ben teklif ettim. ben daha gencim diye. üstüne kaynanam da hasta oldu. evde yeni doğum yapmış kadın yatıyor, kaynana yatıyor, ilkokulda bir çocuk hasta, gelen gidenler.... çok yoruldum... bebek sesinden uyuyamıyorsun zaten, yemeği pişirmeyi bırak hazır yemeği tabağına alıp yiyemiyorlar herkes hasta.... neyse hamile olduğumu bilmiyorum... bu kadar yorul... eşim geldi aldı beni, gebe oldumu bilmediğimizden dikkat de etmedi... kanamam oldu... hamile olduğumdan şüphelenmem ile düşük yaparsın kesin lafları havada uçuştu... neyse doktora gittim, riskim var ama bebeğim duruyor. çok yormuyom kendimi. ilaç kullanıyorum kanamam durdu şükür. kayınvalideme "yoruldum ya bilmiyordum diyıkkat etmedim ondan kanamam oldu sanırım" dediğimde "aman ne yoruldun ki" dedi. ama orada milletin yanında, eşimin yanında "Allah gelinimden razı olsun o bakıyor hepimize" diyordu. "düşecek çocuk düşer dinlenmene gerek yok" diyor kadın :) inan takmıyorum ya...
milleti boşvereceksin, eşin de sana adil davranmayı öğrenecek.... bu kadar... bunlar hemen olmuyor.... sen kendine de bakarsın, çocuğuna da.... eşin de artık baba olacak, aklını başına alacak... olmadı birlikte aldırırz. taktik veririz sana...[/QUOTE]
burasini anlayamadim neyin taktigini vereceksin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?