eşinizle tanışmanızda çevrenizin katkısı oldu mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
eşinizle akrabalardan birinin tanistirmasiyla mi
aile dostlariniz vasitasiyla mi
yoksa tamamen kendi arkadasliginizla mi tanistiniz
aileler onceden birbirlerini az da olsa biliyorlar miydi

yani tanismanizda cevrenizin buna katkisi oldu mu?

Biz arkadaşlarmız sayesinde tanıştık.Aileler birbirlerini hiç tanımıyordu.Farklı şehirdelerdi.Hatta yapı olarak da çok farklılardı.Biz anca 3 yıl sonra aileleri tanıştımaya cesaret edebildik.Neyse ki bi sorun olmadı...

bizi arkadaşım tanıştırdı.fakat biz daha önce birbirimizigörüp hoşlanmaya başlamıştık.aman ya hatırlamak istemiyorum o kara günü.:) şaka şaka

hiç kimsenin katkısı yok,
kimse münasip görüp tanıştırmadı yani,
bulduk birbirimizi....
aklıma gelmeyecek başıma geldi.

Aileler birbirlerini tanıyordu ama biz birbirimizi daha çok tanımaya karar verdik ve ilişkimiz bşladı sonrada evlendik:dance:

vallahi bizim tanışmamız damdan düşer gibi oldu biraz...annemle yolda yürürken eşim beni çevirdi ve annemin yanında bana çok güzel bir bayansın seninle tanışmak için dünyaları veririm dedi..ne olduğunu anlamadım git beee dedim lütfeeeennn dedi tel imi istedi vallahi de verdim...çünkü benim de gönlüm kaymıştı ona çok yakışıklıydı...üç yıl flört ettik eşimle...üçüncü yılın sonunda da yıldırım nikahıyla evlendik..şimdi bir çocuğumuz var allah ım izin verirse de ikinci çocuğumuzu dünyaya getireceğim...allah ım herkeze aile saadetini nasip etsin...

ben de eşimde üniversitede tanıştım yoksa nerden bulacaktım taaaaa kırşehirliyi :dance:

Bizim askimiz da tamamen kendi eserimiz:) Iyi ki de oyle!

arkadaş çevresinin etkisi oldu... ben istemeyen daha çok naz yapan taraftım.:))...ama kısa zamanda aşık etti beni kendine...

bizimde görücü usulü oldu ama bi sorun yüzünden ailem istemedi bende ailem istemediği için olmaz demiştim 4 ay sora benim gönlümü almayı başardı ve biz tekrardan görüşmeye başladık sora aileme anlatmak zor oldu ama sonunda evlendik şimdi çok mutluyuz iyiki evlenmişim eşimi çoook seviyorum canım benim :))))

arkadaşlar vesilesiyle tanıştık yarı görücü usülü denebilir

bizide komsularimiz tanistirdi.aslinda esimin ailesi bizim mahallede kaliyor ama almanyada kaldiklari icin tanimiyordum esimide ben cok kücüktüm ozamanlar görmüstüm evet komsularin sayesinde tanistik evlendik nerden bileyim o cocugun bi gün kocam olacagini.......

Eşimin kuzeni benim çok yakın arkadaşımdı o sayede tanışmıştık iyiki de tanışmışız (:

Bizimde ailelerimiz tanışıyormuş ve bizim birbirimizden haberimiz yoktu.
Tamamen tesadüf üzeri tanıştık ve çıkmaya başladık. Evlenmeye karar verdik.
Duyan herkes şok olmuştu
. :1shok::1shok:

Bizimde ailelerimiz tanışıyormuş ve bizim birbirimizden haberimiz yoktu.
Tamamen tesadüf üzeri tanıştık ve çıkmaya başladık. Evlenmeye karar verdik.
Duyan herkes şok olmuştu
. :1shok::1shok:

niye şok olmuştu? garip bi durum mu vardı

Nişanlımla biz de komşumuz vasıtası ile tanıştık.

Görücü usulü ile evleneceğim aklımın ucundan geçmezdi. Hiç istemezken gelsinde çocuğa bi bak bi konuş olmazsa olmaz dediler. Konuştuk, aklımı çeldi konuşmasıyla. Maşallah dili pek ikna edici. Nişanlıyım ama şu ana kadar nişanlımdan hiç şikayetim yok. Çok uyumlu birisi, bakalım bir de evlenince görücez nasıl birisi :)

öyle akrabalar ya da çevre felan tanıştırmadı canım.biz birbirimiz bulduk.iyi ki de bulmuşuz ingilizce kursunun kantininde.şimdi aşkımız güzel bi evde,dünya güzeli mavi,yeşil iki kızımla devam ediyor.hemde 6 yıldır.Allah bozmasın

aynı okulda aynı sınıftaydık..:asigim:
kımsenın katkısı olmadı tamamen alın terı :roflol:

arkadaşımın eşinin amcasını oğlu
onlar tanıştırdı
daha önce arkadaşımın düğünündede tanışmıştık

Back
X