- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Dövsede cekersin boyun eğip yaniBu blöf yapılacak bir şey değil bence. Evi terk etmek, ben artık hayatında yokum demektir. Başka blöfler bulmak lazım. Şahsen bırak baba evine gidip eşimi beklemeyi, annemle babamın eşimle tek bir kavgamizdan dahi haberi olmamıştır. Hatta en yakın arkadaşıma bile çok nadir anlatırım onu da yumuşatarak. Çünkü ben aşığım affederim ama onlar kinlenir. Eşime kimsenin kin gutmesini istemem. Bende kol kırılır yen içinde kalır mantığı var.
Ahahah ne alaka arkadaşımDövsede cekersin boyun eğip yani
Ki bu forumda benzerlerini defalarca da okuduk..Gelmez. Aramaz sormaz. O zaman ne olacak. Tıpış tıpış geri mi döneceksiniz?
Bir insan kendi evinden niye gider?
Artık yaşadığı ev ona kendinin gelmediği için.
Ailesine niye gider, kendi hayatını düzene sokana kadar en yakın onlar olduğu için. Her koşulda çocuklarına destek oldukları için.
Kocamın burnu sürtsün, beni önemsesin, beni kaybetme korkusu yaşasın diye baba evine gidilmez. Böyle bir adamla evli de kalınmaz. Seni kaybetmekten korkmuyorsa seni zaten sevmiyor demektir. Babanın evine seni almaya gelirse de kafasını belli süre dinlemiş rahatlamıştır ama evde yemek yok, çamaşırlar bitmiş, her yer bulaşık, pislik vs derki ben bu kadını gidip alayım da benim dötümü toplasın. Kıymetini bilememişim der.
Hiç birşeyi kimseye anlatmam aşığım affederim demissin ya ondan sordumAhahah ne alaka arkadaşımEvi terk edersem hayatinda artık yokum demektir diyorum. Öyle her kavgada gidersen yalama olur o evlilik. Dövecek bir adamla evli değilim şükür
Ben ne alaka peki?Hiç birşeyi kimseye anlatmam aşığım affederim demissin ya ondan sordum
Yazılar karıştıBen ne alaka peki?
Dayak benim bırak hayatımda, aklımda bile olmayan bir şeydir. Allah hiçbir kadına da yaşatmasın. Aklımda bile olmayan bir şeyi ihtimal olarak nasıl göreyim? Hiçbir şeyi kimseye anlatmam demedim ayrıca, her kavga anlatılmaz dedim. Evden gideceksen gitmeni gerektirecek bir şey yaşanmış olmalı. Bu dayak nereden çıktı yaHiç birşeyi kimseye anlatmam aşığım affederim demissin ya ondan sordum
Benim arkadaşım yapiyodu her defasında geri geliyo bide şiddet var diyo .ailesine anlatmıyo artık gitmiyodahiç öyle bir şey yapmadım yapmam da. fakat yapacak raddeye gelirsem kapıyı sert çarparım geri dönmeye yüzüm de gönlüm de olmasın diye :)
çocuk oyuncağı değil küstüm yapıp gidip,barıştık deyip gelelim.
Mesela arkadasim siddet gordugunu söylüyor ama devam ediyor oyle yine anlamiyorum bendeDayak benim bırak hayatımda, aklımda bile olmayan bir şeydir. Allah hiçbir kadına da yaşatmasın. Aklımda bile olmayan bir şeyi ihtimal olarak nasıl göreyim? Hiçbir şeyi kimseye anlatmam demedim ayrıca, her kavga anlatılmaz dedim. Evden gideceksen gitmeni gerektirecek bir şey yaşanmış olmalı. Bu dayak nereden çıktı ya
Başkasını bilemem. Herkesin sınırı farklıdır. Şiddet ve aldatma benim kırmızı cizgimdir bunu eşim de bilir.Mesela arkadasim siddet gordugunu söylüyor ama devam ediyor oyle yine anlamiyorum bende
Esin siddet yanlisi degil demekki neguzelBaşkasını bilemem. Herkesin sınırı farklıdır. Şiddet ve aldatma benim kırmızı cizgimdir bunu eşim de bilir.
Çok şükür. Bunu hissetsem zaten evlenmezdim. Hoş saklayan iyi saklıyor ama bir yerden illaki renk verir herkes.Esin siddet yanlisi degil demekki neguzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?