Eşinizle tartıştığınızda çocuğunuza yansıtır mısınız?

Yengem yapıyordu bunu , eşiyle anneannemle eltisi komşusu vs tartıştığı kim olursa olsun siniri çocuğundan çıkarıyordu, hatta dövüyordu . şimdi kendini parçalıyor kuzenim bir kez sevgiyle anne desin diye ama yok oğlu kin dolu bakıyor annesine. 16 yaşındayken çıktı gitti evden otellerde çalışıyor.

Konu sahibini etiketleyecektim kusura bakma.

Harikaİnş ben de sizin gibi bir anne olurum. Annemin üzerimde hakkı tabi ki var , ama onun gibi olmak istemiyorum.sizin gibi çocuklarıyla mutlu bir anne olmak istiyorum

hayır genelde esimle tartıştığımda bebeğimin daha çok üzerine titriyorum.
bizde tam tersi oluyor cocuk beni kızdırdığında esime yansıtıyorum nfkdk

Kendinizi kötü hissetmeyin neticede biz de insanız öfke patlaması yaşarken gülüp oynayamayız. Bu konuda farkındalığınız var demek ki çocuğunuzu üzmek istemiyorsunuz. Böyle durumlarda dürüst oluyorum çocuklara. Çok gerginim, canım oyun oynamak istemiyor, sonra yapalım olur mu gibisinden... Kendimi toplayınca da yanlarına gidip ilgileniyorum

Babanızın bekçisi miyim diyorum direkt, kızgınken nerede diye sorarlarsa.

Çocukların camdan olduğunu düşünmüyorum, yanlarında söyleniyorum, tripleniyorum, özür diliyorum, affediyorum.

Sınır aşılmadıktan sonra çocuklardan her şeyi saklamaya gerek duymuyorum.

Onlar da bazen of anne babam haklı diye beni sinir ediyorlar, durum daha ciddiyse babama mı kızdın diyor oğlum, evet ama hallederiz biz diyorum.

Çocuktan ne istiyorsunuz kardeşim, gözünüz kocaya bulaşmayı yemiyor çocuktan mı hırsınızı çıkartıyirsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…