• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle uygunsuz halde sizi yakalayan oldu mu?

uyuyo sandi herhalde insan bi seslenir dimi tobe tobe hala gozumun onunde yuzunun sekli :)))
allahdan artik kendi evimdeyim...

ya bu odaya pat diye giren kaynanalara aşırı gıcık oldum
inş.başıma gelmez
ya çocuk musun cahil misin
evli insanların odasına nasıl pat diye girersin gecenin bir yarısı
iyi niyet sezemiyorum ben bu işte..:oklava:

Benimkisi biraz farklı oldu. Kaynanamlardayız saat 11 gibi yattık biz. Kaynanamı uyku tutmamış, kapı kilitli tabi geldi tıklattı, napıyosunuz uyumuyosanız açın kızım falan dedi bana :utangac: Ee tabi malum biz açamadık ama acaip utanmıştım. Hatta kendi anneme anlattım başkasının evinde o iş olmaz anlarsın artık dedi... Ee ben anlarım da, kocam pek anlamaz..

biz dugunden önce ev yerleştırıken, oda da cilveleşiyorduk annem çok pis yakaladı. eşim koltukta oturmuştu ılerıde o koltukta yapabılecegımız fantezılerden bahsetmeye kalktı, bende popomu salladım şimdılık bu sana yeter, o gun gelınceye kadar bununla sabret dedım ve arkama döndum, annemmmmm. emınım duyduguna ama çaktırmadı. hala utanırım. :utangac:

bikere evli bi çiftin odasına çat kapı girilmez o girenin ayıbı insan ilk önce bi kapıyı çalar sonuçta yatak odası çiftelerin en özel odası oraya çat kapı girene çok kızıyorum hiç öyle yakalanmadım 2 senede kaynanamla oturdum ama kimse kapıyı çalmadan girmedi kaynanam hele kapının önüne bile gelmedi acil bişeyse isimlerimizle çağırırdı eğer yakalandıysan bu senin suçun değil öküz gibi kapıyı çalmadan girenin çok kötü bir durum eminim ama sende suç yok sonuçta yatak odan yani bu başka bi yerde olsa aynıdır evli bi çift varsa odaya kapıyı çalarak gireceksin

biz dugunden önce ev yerleştırıken, oda da cilveleşiyorduk annem çok pis yakaladı. eşim koltukta oturmuştu ılerıde o koltukta yapabılecegımız fantezılerden bahsetmeye kalktı, bende popomu salladım şimdılık bu sana yeter, o gun gelınceye kadar bununla sabret dedım ve arkama döndum, annemmmmm. emınım duyduguna ama çaktırmadı. hala utanırım. :utangac:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
gerçekten çok pis yakalanmışsın:))

böyle bi davranışı ne kayınvalidem yapar, nede öyle bir hataya düşse eşim müsade eder ikinciye yapamaz
okuyunca hayrete düştüm nasıl insal var ya
ne arıyosun yatak odasında koca kadın töbe töbeee

9 ay kadar berağber oturduk Allahtan hiç öle bi densizlik yapmadı yapmazda zaten bu konularda da çok hassastır. Ama yapanlarada aşk olsun çok ayıp bunu yapan bilerek yapar bence. Sonuçta bu onların odası bişeyler de yapabilirler sakin sakin oturabilirlerde canım. Baskına gelmiş gibi.

kaynananın garezi var heralde çat kapı girene başka ne denir bi hinlik düşünmüştür

biz kendi evimizdeyiz ne anne var ne kayınvalide.olsalarda o saatlerde kapının önğnden bile geçmeyecek kada düşüncelidirler ammaaa...bizde bir komşu varkiiii...bi gece duvara vurdu yaaa....sesmi duydu ne bilim yaaa fisfisfis bizde anlamadık.yatak odası duvarımız ortak da !böle saçma inşaatmı olur ya..salak müteahit...valla kaç ay utancımdan karşı karşıya gelmemeye gayret ettik.hem çok kızdık hemde çok utandık.duyduysan duydun hadi biz bi eşeklik ettik bari sen ses etme.bizim gibi sizde gençssiniz.ama varya bi ses duyayım o duvarı yıkmayan ne olsunn sırnaşık şey

yerimsenibenyakalanma riski olan yerde uygunsuz vaziyette olmayız zaten
başımıza hiç gelmedi yanisırnaşık şey bu arada sadece yatak odasında sevişilmez bence öyle bi kural yok,bide evet aileyle aynı evde yaşayanda var ..olmaz diye bişi yok ayrıca ..:jeyyar:

biz kendi evimizdeyiz ne anne var ne kayınvalide.olsalarda o saatlerde kapının önğnden bile geçmeyecek kada düşüncelidirler ammaaa...bizde bir komşu varkiiii...bi gece duvara vurdu yaaa....sesmi duydu ne bilim yaaa fisfisfis bizde anlamadık.yatak odası duvarımız ortak da !böle saçma inşaatmı olur ya..salak müteahit...valla kaç ay utancımdan karşı karşıya gelmemeye gayret ettik.hem çok kızdık hemde çok utandık.duyduysan duydun hadi biz bi eşeklik ettik bari sen ses etme.bizim gibi sizde gençssiniz.ama varya bi ses duyayım o duvarı yıkmayan ne olsunn sırnaşık şey

bunu okuyunca aklıma şey geldi.. bir önceki evimizde bizim de yatak odası duvarları ortaktı ve aşırı inceydi.. konuşulanlar bile duyuluyordu yani.. yan komşumuzun da maşallahı vardı gece gündüz dinlemezlerdi.. alışmıştık gerçi bür süre sonra ama tam final haftamda böyle ders çalışırken o sesleri duymak sinirlendiriyordu beni.. yine böyle derse gömülmüştüm bi akşam.. başladı bunlar yine.. 10 dk geçti susmuyolar, 30 dk geçti hala devam.. 1 saat oldu şiddetlenmeye başladı sesler.. konsantre olamıyorum ama bir türlü.. artık nasıl sinirlendiysem duvara tekme atıp "ayıp yahu kardeşim olan var olmayan var bu ne böyle her gece her gece" diye bir bağırışım vardı sırnaşık şey bir daha çıt çıkmadı artık başka odaya mı geçtiler naptılar bilmiyorum ama biz ordan taşınana kadar sesleri solukları çıkmadı :roflol:

bunu okuyunca aklıma şey geldi.. bir önceki evimizde bizim de yatak odası duvarları ortaktı ve aşırı inceydi.. konuşulanlar bile duyuluyordu yani.. yan komşumuzun da maşallahı vardı gece gündüz dinlemezlerdi.. alışmıştık gerçi bür süre sonra ama tam final haftamda böyle ders çalışırken o sesleri duymak sinirlendiriyordu beni.. yine böyle derse gömülmüştüm bi akşam.. başladı bunlar yine.. 10 dk geçti susmuyolar, 30 dk geçti hala devam.. 1 saat oldu şiddetlenmeye başladı sesler.. konsantre olamıyorum ama bir türlü.. artık nasıl sinirlendiysem duvara tekme atıp "ayıp yahu kardeşim olan var olmayan var bu ne böyle her gece her gece" diye bir bağırışım vardı sırnaşık şey bir daha çıt çıkmadı artık başka odaya mı geçtiler naptılar bilmiyorum ama biz ordan taşınana kadar sesleri solukları çıkmadı :roflol:

ay inanmıyorum ya çok komik :roflol: aslında okurken komikte birebir yaşayınca nasıl olur bilmem :utangac:

ayneler var yarabbi.öldüm gülmekten...:roflol::roflol::roflol:

kaygananız sizi is ustunde yakalarsa cat kapi
en guzeli devam etmek ...
kacar gider hahay

alla allah ya bi de kiziyosun demek ki cok rahatsiz olmus o kadar bagirma sen de hahahaha

ee koltuk fantezileri gerceklesti mi:smiley-cool:

Biz bazen yakalanıyoruz, ama basılma denilemez... Baen misafir falan varken, eşim mutfağa yardıma gelir o arada mutlaka bir öpüşme seansımız olur... Arkasından başka biri de gelmişse yardıma yakalar bizi, bir kaç kez başımıza geldi.. Bir kere görümceme bir iki kere onun arkadaşlarının eşlerine falan yakalandık... Amaan ne olacak... Evl bir çiftin öpüşmesinden daha doğal ne olabilir, hiç de utanmam doğrusu...Kendi evimde benden habersi dolaşmasınlar onlarda..

Back
X