• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle uygunsuz halde sizi yakalayan oldu mu?

kıslar hiç esınızle uygunsuz haldeyken yakalandınızmı yanı bırı cat kapı içeri gırdımı benım basıma geldıdıe cokk kotu oluyo

Ay ay ay sakin sorma ya hic aklima bile getirmek istemiyorum, evet yakalandik birdefa hemde kizkardesime nasil bir utancdir o allah birdaha yasatmasin yaa cok kötü

alla allah ya bi de kiziyosun demek ki cok rahatsiz olmus o kadar bagirma sen de hahahaha

ne bağırması yaaaa.farkındayız ki yatak odası duvarı birleşik die öle bişi söz konusu bile olamaz ama sanıyorumkş birkaç kez yatak başlığı duvara çarptıysa ve hani onlarda uyumuyorlarsa gecenin o saatinde duyulmuşturrrr....:delphin:

benim başıma hiç gelmedi ay hiçde gelmesin zaten.düşünmesi bile utandırıyor.-tatlicadiarzu-

bizimde patronum yakalıyordu :utangac: ama verilmiş sadakamız varmış eşim bi sabah beni işe bıraktı dükkanı ben açarım birden kapıyı kapadı sarılıp öptü sadece sonrada kapıyı geri açtı tam o sırada patronum gelmez mi ödüm koptu ya kapıyı açan eşim değilde o olsaydıı dükkanda fingirdeştiğimizi görecektii rezalett diz boyu artık :mymeka:

çok şükür gelmedi başıma ama hiç utanma kaynanan utansın münasebetsizliği yapan o boşver salla canım :1closedeyes:

biz kendi evimizdeyiz ne anne var ne kayınvalide.olsalarda o saatlerde kapının önğnden bile geçmeyecek kada düşüncelidirler ammaaa...bizde bir komşu varkiiii...bi gece duvara vurdu yaaa....sesmi duydu ne bilim yaaa fisfisfis bizde anlamadık.yatak odası duvarımız ortak da !böle saçma inşaatmı olur ya..salak müteahit...valla kaç ay utancımdan karşı karşıya gelmemeye gayret ettik.hem çok kızdık hemde çok utandık.duyduysan duydun hadi biz bi eşeklik ettik bari sen ses etme.bizim gibi sizde gençssiniz.ama varya bi ses duyayım o duvarı yıkmayan ne olsunn sırnaşık şey

ilahi valla güldürdünn beniii deli kizzzkaydirigubbakcemile3 valla birgün bende banyo yaptim girdim odaya giyiniyorum esimde yanimda kayin validem o anda kapiyi acmis ama benim haberim yok arkam dönükk esim hemen önüme gectii biraz kizdi cik diye ama hala duymuyorum döndüm baktimki kapi kapandi sokk oldumm esimmm gülmekten yerlere yatioo laelaelaelaelae

canım öfkelenme sakin ol ne yazıkki bazen anlatamıyoruz
bunu eşinle konuşsan eşin daha iyi anlatır annesine
bende oturdum bilirim ne kadar zordur bilirim
anlatmak isteyip anlatamadıklarımı hep eşime söyleterek hem ben arada kalmaktan kurtuldum hem onlar daha kolay anladılar
rabbim yardımcın olsun ve daha çok sabır versin sana

saol canım eşime kaç defa söyledim ama ağzını acıp bişi diyemiyo zaten o uyrsa annesını daha ii olucak ama ana kuzusu yapmıyoki valla bılmıyorum canım cok bunaldım cok anlatamam allahım kurtarsın yuva ustune yuva olmuyo dunyasın en iyi insanıda olsa

bunu okuyunca aklıma şey geldi.. bir önceki evimizde bizim de yatak odası duvarları ortaktı ve aşırı inceydi.. konuşulanlar bile duyuluyordu yani.. yan komşumuzun da maşallahı vardı gece gündüz dinlemezlerdi.. alışmıştık gerçi bür süre sonra ama tam final haftamda böyle ders çalışırken o sesleri duymak sinirlendiriyordu beni.. yine böyle derse gömülmüştüm bi akşam.. başladı bunlar yine.. 10 dk geçti susmuyolar, 30 dk geçti hala devam.. 1 saat oldu şiddetlenmeye başladı sesler.. konsantre olamıyorum ama bir türlü.. artık nasıl sinirlendiysem duvara tekme atıp "ayıp yahu kardeşim olan var olmayan var bu ne böyle her gece her gece" diye bir bağırışım vardı sırnaşık şey bir daha çıt çıkmadı artık başka odaya mı geçtiler naptılar bilmiyorum ama biz ordan taşınana kadar sesleri solukları çıkmadı :roflol:

okurken kendımı gordum :)) ama ben bagırmadım daha sabredıyorum bakalım ne zamana kadar Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook ama komsununkı bıgun deli gibi kavga edıyorlar diğer gun malum işi yaporlar yerimseniben iğrnc bişi yaa valla bi ara cınselıktn sogumustum bunların yuzunden . bazende gece uykumdan uyanıyorum taa okadar yani.. bunların 2cocukları var ben duyuyrum onlar nası duymuo acaba kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

kızlar sizler yazınca bende yazmak istedim..

bizim üst kat komsumuz var..kadın 30 yasında..kocasıda o yaslardadır sanırım..kadının o yasta 5 cocugu var :1shok: yatak odaları benim odamın yukarısı..her gece her gece artık bu nasıl bir performans ise bitmek bilmiyor.bide adam karısına çeşitli küfürler ediyor..fantezileri genis yani..kadında adama biseyler diyo işte..hepsini duyuyorum :kızgın: özel hayata saygım var ama cok bagırıyorlar küfür ediyorlar artık fenalık geldi..uyuyamıyorum seslerden..yan duvar falan olsa vuracagım ama tavanada vurulmuyorki Çok üzgünüm çoook bu gidişle altıncı cocuguda yapar onlar :oklava:

kızlar sizler yazınca bende yazmak istedim..

bizim üst kat komsumuz var..kadın 30 yasında..kocasıda o yaslardadır sanırım..kadının o yasta 5 cocugu var :1shok: yatak odaları benim odamın yukarısı..her gece her gece artık bu nasıl bir performans ise bitmek bilmiyor.bide adam karısına çeşitli küfürler ediyor..fantezileri genis yani..kadında adama biseyler diyo işte..hepsini duyuyorum :kızgın: özel hayata saygım var ama cok bagırıyorlar küfür ediyorlar artık fenalık geldi..uyuyamıyorum seslerden..yan duvar falan olsa vuracagım ama tavanada vurulmuyorki Çok üzgünüm çoook bu gidişle altıncı cocuguda yapar onlar :oklava:

Kiracıyken üst kattakı komsumuz cocuklarına cok bağırırdı,bız oklavayla vururduk yukarı,allatkı karısıyla kavga ederdi,aşağıya vururduk kaydirigubbakcemile3

Sizde alın elınıze oklavayı :oklava:

ay kızlar ben yatak odasında seks sevmem,yaz tatilinde olimposta dağda bir çobana yakalandık,adam bizi izlemiş...

evlerinn duvarlari ortak olanlar dikkat etmeli bence
bizim gorumcenin yan komsusu o isi yaparken kadin sesler cikartiyormus
tabiki yapabilir ama bizim yigenler cok kucukler daha hepsi duyuyormus
yani olucak sey degil
cocuklar bu yasta ogrendiler komsularinin sayesinde

aman çok şükür kimseye yakalanmadım
zaten evde biri varken de uslu dururuz kaydirigubbakcemile3

kizlar valla her gece her gece nasil yapabiliosunuz? sahsen ben hergece hergece yapamam. en az birgün durur birgün araveririmkaydirigubbakcemile3

kizlar valla her gece her gece nasil yapabiliosunuz? sahsen ben hergece hergece yapamam. en az birgün durur birgün araveririmkaydirigubbakcemile3

konu hergun seks yapmak degıl farkındaysanız ne alaka :1closedeyes: ayrıca sızın kac gunde bır yaptıgınızda hıc ılgımızı cekmıyo :1closedeyes:

ay kızlar benim abim bizden ayrı kalıyo
dayımın ofisi ev gibi onun bi odasında kalıyo
onların üst katınada yeni evli bi çift taşınmış
her gece her gece hatta gece değil saat 5 ten sonra başlıyolarmış kaydirigubbakcemile3
acaipde sesler geliyomuş delikafadulden
abim artık o kadar rahatsız olmuşki dayıma söylemiş :delphin:
valla demiş dayanamıyorum artıkk gidip kapıyı çalacam bi gece yarısı küfürü basacam demişş
çok kötü bişey yaa sessiz durun bi kardeşimm aaaaa :kızgın:

biz de birkaç aylık evliydik. eşimle oturma odasında fingirdedik.benim südyen falan ortalıkta.eşimde duşa girdi. kapı çaldı.dürbünden baktım kayınvalide-kayınpeder. süpriz yapmışlar. önce ses etmedim bunlar birşey mi oldu diye hem zile basıyorlar hem kapıya vuruyorlar.hem de sesleniyorlar.ben de kimoo diyorum duymamış gibi.biryandan ortalığı toparlıyorum.aşkııım kapıyı açarmısın diyorum.e tabi eşim banyoda çıkamıyor.toparlanıp açtım kapıyı.geç duydum dedim.aaa şahin de hangi ara girmiş banyoya dedim :1:
eşim çıktı hemen. anladılar tabi.çay kahve faslında eşim anne bundan sonra gelirken arayın dedi.acayip utanmıştım :17:

Back
X