Eşinizle veya sevgiliniz le aranızda ne kadar boy farkı var ?

Eşimle aramda sanırsam 13 14 cm falan var. Ama lise 1'de çıktığım basketçi çocuğun 1.96 boyu vardı. Boyumun 1.70 olduğunu göz önünde bulundurursak aramızda 26 cm varmış. Hiç kafaya takmazdım. Sende takma bence. En büyük sorununuz bu olsun yahu. Bak Shakira ile Pique'ye aralarında 42 cm var. Hiç takıyorlar mı kafaya ? En kötü derdiniz bu olsun..

Bence boy pos hikaye arkadaşlr adam gb adam olsun önce sahip çıksın

Çok yanlış düşünüyorsun, sen boyunu fazla küçümsemişsin. Bir kere buna rağmen adam seni seçmiş bence böyle düşün. Buna rağmen derken küçümsemiyorum yanlış anlama, senin bakış açına göre demek istiyorum.

Ben 174'üm ve uzun zamandır aşık olamıyorum, bana olanlar da benden kısa. Kadının uzun olması açıkçası hoşuma gitmiyor ve bu önyargım yüzünden hiç biriyle konuşmak istemedim . Yani size özenenler var kızlar :) lütfen mutlu olun. Kötü yorumlara da kulağınızı kapayın, emin olun kıskananlardır o yorumların sahibi

Ya ne sacma bi konu allah askina. Kendininkini soyledin bizimkini napicaksin? Yanlis dusunuyosun tabiki nolmus yani uzunsa adam sen de kisaysan elde olan bi sey degil ya topuklu giy. Hem guzel gostebriyi hem de aradaki farki hiraz kapatirsin

Cikom sen 20 cm ile poşet gibi ordan oraya bırakılıyosan ben nolcam acaba :KK70:

2 metreye 1.58 :KK70: ben uyum önemli olmuyoruz diyorum o çok çok memnun :KK70: ama mesela bi önceki sevgilim 1.94tü onunla çirkin oluyoduk biz memnunduk gerçi minik diye seviyodu:KK70: bununla çok tatlı oluyo hiç garipsemiyorum. Ben tabi topuklu giyiyorum. 1.66-1.67 günlük topuklular. Adam halinden aşırı memnun. Ama ilerde sorun olur mu diye düşünüyorum fazla fark var çünkü.

Ayrıca 20 cm fark baya baya ideal ne var cikom çok normal. Aynı olunca iyi olmuyo senin çok iyiymiş bence:) ben sorun yaşar mıyım onu de :KK70:
Valla gecen benimle boyu aynı bir arkadaş la yıllar sonra bir araya geldik. İki de birde konusu geçti kocası ile adamda2 metre boy var diye bir üstüne basa basa anlattıki dokandı bana. Yok yok iyidir aksi olsa kötü görünüyor ama erkeğin heybetlisi makbul dür. Misal benim mutfak dolabım baya yüksek gerçi ben mi alacağım orası muamma. Selvi boylum unu ver selvi boylum şuradan toprak kase ver diye diye sandalye ye indi bindi den yırtıyorum. Gerçi boyunun da bana başka faydası olmadı:)))

Valla gecen benimle boyu aynı bir arkadaş la yıllar sonra bir araya geldik. İki de birde konusu geçti kocası ile adamda2 metre boy var diye bir üstüne basa basa anlattıki dokandı bana. Yok yok iyidir aksi olsa kötü görünüyor ama erkeğin heybetlisi makbul dür. Misal benim mutfak dolabım baya yüksek gerçi ben mi alacağım orası muamma. Selvi boylum unu ver selvi boylum şuradan toprak kase ver diye diye sandalye ye indi bindi den yırtıyorum. Gerçi boyunun da bana başka faydası olmadı:)))
Öyle diyorsan iyi madem bana fazla geldi bizimki :D

24 santim var. Cok mutluyuz, benden uzun olmasi daha güvende hissettiriyor beni. Ters bir etkisi olmadi simdiye kadar.

benim sevgilimle aramda 7-8 cm anca varda annemle babam arasında 22 cm var. Bazen anneme ne ufaksın be filan derim, ufak mufak ama dağ gibi adamı kendime koca ettim sen ona bak der. Bu açıdan bakalım yani alakasız şeyleri takıp takıp güvensizlik yapmak nedir ayol.

20 cm farkla eşim uzun..
1.80 lik selvim benim, tam omuzuna başımı yaslamalık, tam o noktaya uygunum:KK200:

Sizinki de gayet makul bir fark, bence sorun yok:KK54:

Neredeyse ayni boydayiz.:) topuklu giyinmiyorum mesela yaninda..
yeni nisanlandik :) gecenlerde dolaptan bir sey almamiz gerekti kayinvalidem nisanlima soyleyecekti tam sonra bana döndü iceriden onu cagirmayim sen aliver diye bir de sesleniyor iceri selvi boylu gelinim diye :D oysa ki hen cok uzun degilim nisanlim biraz kisa. 1 70 e 1.74 boylarimiz :)

Back
X