- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
- Konu Sahibi generalsmoker
Ben 174 eşim 184.. kısa olsaydm da takmazdm sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla gecen benimle boyu aynı bir arkadaş la yıllar sonra bir araya geldik. İki de birde konusu geçti kocası ile adamda2 metre boy var diye bir üstüne basa basa anlattıki dokandı bana. Yok yok iyidir aksi olsa kötü görünüyor ama erkeğin heybetlisi makbul dür. Misal benim mutfak dolabım baya yüksek gerçi ben mi alacağım orası muamma. Selvi boylum unu ver selvi boylum şuradan toprak kase ver diye diye sandalye ye indi bindi den yırtıyorum. Gerçi boyunun da bana başka faydası olmadı:)))Cikom sen 20 cm ile poşet gibi ordan oraya bırakılıyosan ben nolcam acaba
2 metreye 1.58ben uyum önemli olmuyoruz diyorum o çok çok memnun
ama mesela bi önceki sevgilim 1.94tü onunla çirkin oluyoduk biz memnunduk gerçi minik diye seviyodu
bununla çok tatlı oluyo hiç garipsemiyorum. Ben tabi topuklu giyiyorum. 1.66-1.67 günlük topuklular. Adam halinden aşırı memnun. Ama ilerde sorun olur mu diye düşünüyorum fazla fark var çünkü.
Ayrıca 20 cm fark baya baya ideal ne var cikom çok normal. Aynı olunca iyi olmuyo senin çok iyiymiş bence:) ben sorun yaşar mıyım onu de![]()
Öyle diyorsan iyi madem bana fazla geldi bizimkiValla gecen benimle boyu aynı bir arkadaş la yıllar sonra bir araya geldik. İki de birde konusu geçti kocası ile adamda2 metre boy var diye bir üstüne basa basa anlattıki dokandı bana. Yok yok iyidir aksi olsa kötü görünüyor ama erkeğin heybetlisi makbul dür. Misal benim mutfak dolabım baya yüksek gerçi ben mi alacağım orası muamma. Selvi boylum unu ver selvi boylum şuradan toprak kase ver diye diye sandalye ye indi bindi den yırtıyorum. Gerçi boyunun da bana başka faydası olmadı:)))
neden komik geliyo kısa kızların uzun boylu erkeklerle birlikte olmasıBana komik geliyor böyle kısa kızların uzun erkekle birlikte olmaları sizlerde fazla bir fark yokmuş