Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...

Biz esimle sizin gibi dusundugumuz icin sorun yok.ne oyle ayni facebook kim kimin arkadasi belli degil,surekli dipdibe vs.tabiki esle de cok vakit gecirilir ama birbirimizden farkli da bir sosyal cevremiz var..boyle de olmali diye dusunuyorum.mutluluklar

Fazla muhabbet tez ayrılık demişler zaten aynı evdesiniz arada arkadaşlarınızla vakit geçirin ki akşam özleyerek koşun eve.
Evli değilim ama arkadaşlarımla her buluşmamda cep çantam gibi yanımda olursa boğulurum:53:
Evli insanların da özel hayatı olması lazım bence, millet işte eşin gibi suyunu çıkartmak istiyo sonra gözünün üstünde kaşın var deyip didişmeler başlıyo.
Siz hiç özlemezsiniz valla böyle:9:

Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...

Kova burcumuyuz? :52:

.

Evet biz genelde öyleyiz evleneli 8.5 ay oldu eşim belki 3 kere falan bensiz arkadaşları ile görülmüştür heryere beraber gideriz herseyi beraber yaparız genelde evde farklı koltukta bile oturmayız eğer tripli değilsek :)

Ama ben bu durumdan cok memnunum şahsen maşallah diyorum :)

Tabi herkesin karakteri farklı kimi insan yalnız kalmak ister saygı duymak lazım

Evet biz genelde öyleyiz evleneli 8.5 ay oldu eşim belki 3 kere falan bensiz arkadaşları ile görülmüştür heryere beraber gideriz herseyi beraber yaparız genelde evde farklı koltukta bile oturmayız eğer tripli değilsek :)

Tabi herkesin karakteri farklı kimi insan yalnız kalmak ister saygı duymak lazım

her yere eşimle giderim,sabah işe o bırakır akşam o alır.sinemaya,konsere,tatile gezmeye,uyumaya,yemeğe her yere her şeye eşimle giderim ben.işteyken özlerim sabah uyanınca özlediğimi düşünürüm o kardeşleriyle falan takılırken özlerim çok özlerim ben onu çok severim hiç bıkmam sıkılmam gerçekten yapışık ikiz varsa eşiyle o da biziz ve bundan gurur duyuyorum!!!!!!!!!!:16::16::16:

Biz esimle sizin gibi dusundugumuz icin sorun yok.ne oyle ayni facebook kim kimin arkadasi belli degil,surekli dipdibe vs.tabiki esle de cok vakit gecirilir ama birbirimizden farkli da bir sosyal cevremiz var..boyle de olmali diye dusunuyorum.mutluluklar

Ne güzel...özellikle aynı facebook olayını çok garipsiyorum. Arkadaşıma özl bir şey yazmak istiyorum ama eşi mi görür kendi mi görür belli değil;)

Fazla muhabbet tez ayrılık demişler zaten aynı evdesiniz arada arkadaşlarınızla vakit geçirin ki akşam özleyerek koşun eve.
Evli değilim ama arkadaşlarımla her buluşmamda cep çantam gibi yanımda olursa boğulurum:53:
Evli insanların da özel hayatı olması lazım bence, millet işte eşin gibi suyunu çıkartmak istiyo sonra gözünün üstünde kaşın var deyip didişmeler başlıyo.
Siz hiç özlemezsiniz valla böyle:9:
Bu derece yapma belki ama o maç izlerken ben biblo gibi yanında durmak istemem mesela:) gerçi biz senelerdir uzaktan ilişki yaşıyoruz belki o yüzden böyle istekleri var...

.

Hayır aslanım yükselenim de aslan:)

Ben misal onun arkadaşlarıyla görüşmek istemem. Çok samimi kızlı erkekl bir grubu var, bir kere görüştüm benle alakası olmayan muhabbetler. E dahil de olamıyorsun çünkü onlarda yılların ortak birikimi var bende yok...diyorum kendin görüşürsün ben nadiren gelirim diye ama saçmalama diyor.

sürekli dip dibe olmak tabiki bir yerden sonra sıkar ama bende beraber vakit geçirmeyi daha çok seviyorum arada farklı şeyler yapıyoruz tabi o maça gider ben arkadaşlarımla vakit geçiririm falan arada bunlarda gerekiyo facesi beraber olanları hiç anlamıyorum zaten

Ne güzel...özellikle aynı facebook olayını çok garipsiyorum. Arkadaşıma özl bir şey yazmak istiyorum ama eşi mi görür kendi mi görür belli değil;)

Bu derece yapma belki ama o maç izlerken ben biblo gibi yanında durmak istemem mesela:) gerçi biz senelerdir uzaktan ilişki yaşıyoruz belki o yüzden böyle istekleri var...

Hayır aslanım yükselenim de aslan:)

Ben misal onun arkadaşlarıyla görüşmek istemem. Çok samimi kızlı erkekl bir grubu var, bir kere görüştüm benle alakası olmayan muhabbetler. E dahil de olamıyorsun çünkü onlarda yılların ortak birikimi var bende yok...diyorum kendin görüşürsün ben nadiren gelirim diye ama saçmalama diyor.

Canım benim eşimin hep kendilerine ait ortamları hemde dilleri var yurt dışına gelin geldim ben daha dili öğrenemedim ben ona rağmen genelde arkadaşları ile beraber görüşüyoruz tabi çiftler halinde ama hiç yabancılık çekmedim.
Birazda uyum meselesi ya

Bence sende evlendikten sonra beraber vakit geçirmek isticeksin çünkü bekarken bende senin gibi düşünüyordum :)

Eşimle 6 senelik uzak ilişkiden sonra evlendik, o yüzden evlendikten sonra hiç ayrılmak istemedik. Genelde herşeyi beraber yaparız evde ayrı odalarda bile durmayız. O tvde maç izlerken ben dizine yatıp kitap okurum vs. Arkadaşlarımla da çıkarım alışverişe vs ama eşimle olduğu kadar keyif almıyorum. Hatta ise gittiğimde öğle molalarinda o kadar çok özlüyoruz ki buluşup beraber yemek yiyoruz. Bir de askere gitti 9 aydır yok döndüğümde hiç ayrılmayacağım yanından diyor.
Ben hiç sıkılmıyorum dipdibe olmaktan çünkü çok eğleniyoruz. Kavga edersek eşimden kaçıp yine eşime sığınıyorum çünkü o hem dostum hem sevgilim.
Sana da mutluluklar dilerim koalina :-) çok mutlu olursunuz inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm ben evli değilim ama aynı facebook olayını okuyunca yazmak istedim:1:

biliyorsun uzun bir ilşkim var 5 yılın içindeyiz
evli değiliz ama evli gibi hep dipdibeydik yani aynı şehrde okuduğumuzdan işte iş güçte yok öğrencisin aynı şeyleri izlerdik evde ya da dışarda birimizin bir işi varsa beraber giderdik
tabi evlenince ne olur bilemem:1: tam terside olablr
ama facebooklarımız önce ayrıydı sonra 1 yıl kadar kapattık ve en son o ortak açmış zaten çoğu arkadaşımız ortak ve özelim de yok benm herşeyimi bilir çok özel bir şey varsa arkadaşımdan yana o bana telefondan yazar ordan yazmaz :1:
belki komik ama bizde birbirimizin facebookunu kıskanma olayı vardı bu onun önüne kesinlikle geçti
birbirimizin facesinin şifrelerini alıp kurcalamayı zaten tasvip etmiyoru. zaten ortak olan bir faceden yazmak daha mantıklı ama tabi ayrı şehrlerdeyz o yüzden iyi oluyor:1:
evlenirsek kendi facemi açmayı düşünüyorum:1:

.

Ayni soruyu sorcaktim :52::52:ben kovayim ve ayni arkadasin anlattigi gibi dusunuyorum herkesin ayri özel hayatida olmali :51:

Yukardaki arkadasa yazdim burçlardan laf açilinca, ben kovayim esim aslan :46: en "anlasamayan" zit burçlar güya astrolojiye göre.
Ve senin söyledigin konuda ikimizde hem fikiriz. Yeri geliyor haftalarca yapisik ikiz gibi oluyoruz, yeri geliyor ya ondan dolayi ya benden dolayi aksamlari görüsemiyoruz arkadaslarla görüsmekten :9: böylesi cok cok daha rahat oluyor birincisi özlüyorsun, ikincisi herseyinide kocanla paylasamazsin canim insan bunalir belli bi zaman sonra :27: Hatun muhabbetlerini özlüyorum valla. Ama ne yalan söyleyim ben esimden fazla cikarim o daha çok evcidir :51:

Müstakbel esin her ne kadar dibimde oturursun desede bir zaman sonra herkes kendine farkli ugraslar bulacaktir. Tabi beraber geçirdiginiz zamanda olacaktir :31:

keşke benim de dibimden ayrılmaya birlikte gezebileceğim bi sevdiğim olsa :43::43::43:
ne güzel işte eşinizin düşüncesi
normalde erkekler erkek erkeğe takılmak isterler ama eşiyle birlikte vakit geçirmek isteyen erkekte çok azdır
sizde bu kadar az rastlanan bi erkek denk gelmiş ki çok şanslısınız
hani tamam sürekli dip dibe olmakta belki sıkar insanı ama sevdiğin kişinin yanında olması sürekli mutlulukla gözlerinin içine bakmasını tercih ederim :16::16:

keşke benim de dibimden ayrılmaya birlikte gezebileceğim bi sevdiğim olsa :43::43::43:
ne güzel işte eşinizin düşüncesi
normalde erkekler erkek erkeğe takılmak isterler ama eşiyle birlikte vakit geçirmek isteyen erkekte çok azdır
sizde bu kadar az rastlanan bi erkek denk gelmiş ki çok şanslısınız
hani tamam sürekli dip dibe olmakta belki sıkar insanı ama sevdiğin kişinin yanında olması sürekli mutlulukla gözlerinin içine bakmasını tercih ederim :16::16:

Benimki pek sosyal değildir, 6. Yılımızdayız ve uzaktayız 1 kere bir arkadaşıyla gitti sinemaya sadece...öyle evden çıkmayı pek sevmiyor, hayalleri eve beraber rustik seçmek ev dekore etmek, model arabalarını beraber boyamak gibi şeyler :)

Evli değilim de sevgilimle çok dipdibeyiz.
Aklınıza gelebilecek her yerde,her an beraberiz.
Bensiz maça bile gitmez.
İşyerinde ayni birimde,ayrı bölümlerde olduğumuzdan telefonla sürekli iletişim halindeyiz.
Bir tek her akşam çıkmıyoruz o zaman da her ikimiz de ailelerimizle beraberiz ya da kuaför işlerimizi hallediyoruz.
Bu benim değil onun tercihiydi,çok şükür böyle çok mutluyum,kendi adıma hep böyle devam etmeyi diliyorum.

Ben de dip dibe hoslanmam. Her insanin kendine ozel alani olmali. Ben de aslan burcuyum acaba ondan olabilir mi. :1:

Esin yengec mi peki?

Son düzenleme:
Benimki pek sosyal değildir, 6. Yılımızdayız ve uzaktayız 1 kere bir arkadaşıyla gitti sinemaya sadece...öyle evden çıkmayı pek sevmiyor, hayalleri eve beraber rustik seçmek ev dekore etmek, model arabalarını beraber boyamak gibi şeyler :)

aa bak şimdi o olmadı :20::20::20:
ben gezmeyi seven biriyim yanımdan ayrılmayacak derken eğleneceksek birlikte eğlenelim gezeceksek birlikte gezelim anlamında dedim
arkadaş ortamımız aynı olsun bizim gibi evli olan arkadaşlarımızla akşam yemeğine gidelim mesela
ya da ne bileyim akşam arkadaşlarımızı evimize davet edelim film izleyelim vs. gibi şeyler düşündüm ki hayalim öyle :9::9:
sürekli evde oturmak zaten insanı boğar bi de ben evde asla duramam fobim var galiba
bi gün evden çıkmayayım hemenn kalbim sıkışır öyle de otantik bi yapım var :9::9:
bi ömür boyu da evi dekore edemezsiniz ki :52::52: biraz farklı şeyler yapmak lazım

Bizde dip dibe olanlardanız galiba :27: ay zaten akşama kadar işte ayrıyız işte daha ne olsun :1: 8 yıldır birlikteyiz ayrı ayrı takıldığımız parmaklarımızı geçmez ben şiyayetçi değilim :27: bi hafta sonumuz var napıcak arkadaşlarıylamı takılıcak yani :63:

Ben de dip dibe hoslanmam. Her insanin kendine ozel alani olmali. Ben de aslan burcuyum acaba ondan olabilir mi. :1:

Esin yengec mi peki?

Belki aslanlara özeldir:) her aldığımı her yaptığımı da paylaşmam. Sakladığımdan değil ama gerek görmem... evet eşim, ama her adımımı da anlatmam. Aynı evin içinde ne olur bilmiyorum..
Eşim balık:)

Back
X