esinizmi daha cok sevilir sizmi yoksa

• Konu Sahibi Konu Sahibi emine84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

emine84

Ziyaretçi
ben esimi severken herkez karsiydi kimse esimi istemedi ama simdi benden cok esimi seviyorlar bi ortama gittiyimizde benden cok esimle ilgilenirler insanlari cok cobuk sevdiriyor acaba sizde en cok sizmi sevilirsiniz yoksa esinizmiturkbayragiturkbayragi

eşim cok sakın cana yakın bı ınsandır cok sevilir cemremızde kaydirigubbakcemile5benı daha sert asabi bulurlar benneyaptımki

benim yerim ayrıdır tabide ...eşimi en baştan beri sevdiler halada seviyolar araları çok iidir hatta bazen kızıyom benmiyim o mu sizin çocuğunuz diyom :)

benımm jeyarıda cokk severr bızımkılerr..ama onunkılerın benım ıcın aynıı seyı dusundugunu soyleyemıyecegım.. ogullarıyla beraber olmak ıstedıgım ıcınn her gorduklerınde ınsanıyett namınaa hos bess.. heee cok daa tınnnn..... adamm benımm deell mıı kardesımmm...

Bzımkı kendı cevresınde cok sevılır,benıde severler ama,
Tabı hangımızı daha cok seveceklerı konusu,gıttıgımız ortama bağlı hihoyyyt

valla ailem de arkadaşlarım da çok ama çok sever eşimi ama ikimizin de yeri ayrı ama eşimde kesinlikle şeytan tüyü vardır ben daha tanışıp da sevmeyene rastlamadım

esim sevilir..
beni ise soguk ve seviyeli bulurlar..ki oyleyimdirsengözlerimebaksanab

duruma göre değişir ama ben daha sıcakkanlıyım...
benim iletişimim ondan daha kuvvetlidir... ama ben ya da o daha çok seviliyor diye bir şey yok...

esim fazla konusmayi sevmez.girdigimiz ortamlarda da ikimizide cok seviyeli bulurlar.yani disardan ikimizide cok sever gibiler ama dogrusunu bilemem tabi.
ailem esimi cok tutarlar hele annem benim hüseyin im bi tane der.onun hatirini kirarsan hakkimi helal etmem der.ama oda onlari cok sever.

komşularımız arkadaşlarımız ikimizide sever sayar saygılı güler yüzlü ve herzaman yardıma hazır bir çiftiz biz seviliriz.ama genelde görüşmediğim ayıkladığım insanlar eşimi sever suratsızımdır onlara karşı,genelde görüşmediklerim arkamdan sert ve kendimi beğenmiş göründüğümü söylüyorlarmış arkadaşlarıma.ama asla kimseden allahın selamını esirgemem.şakkıdı

valla ben daha girişken ve güleryüzlüyüm ama her ortamda eşimi daha çok severler.....
çok efendidir, asla sesini yükseltmez, bense daha coşkuluyumdur...herkes benim cadı olduğumu düşünürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

kesinlikle eşimi.....

helede benim akrabalarım....

güya zorla verdiler beni ona....:roflol:

benım ailem eşimi daha çok sever benden.. uysal baslı ve sevdırıyor kendını bişekılde işte bense yanında soğuk nevale kalıyorum :roflol: :roflol:

eşimin ailesındende ben sevılıyorum ozelıkle k.babm benı çok sever ve bunuda belli eder opuyorumnanaktan
ben bildim havalarımda gezmeyıp her lafa karısmayıp sözlerini kesmeyip ,saygılı oldugum için 'miş soranlara oyle dıyormus gelınım oyle iyi böyle iyi die,kulagıma geldı ve direkk koltuklarım kabardı benımdee :))

Back
X