Eşiyle arası iyi olan var mı? Neden hep mutsuz evlilikler var evlilikten soğudum :(

Yani dört dörtlük kimse değilde, yine bi sadık olsun, karakterli olsun yoksa olmaz, küçük kusurlar kapatılırda

Ben tanıyorum ya öyle sorunsuz bir evlilik mükemmel erkek var mı diye soruyoruz ya evet dışardan baktığımda arkadaşımın eşi mükemmel bir eş. Kız doğum yapacak kayınvalidesi gelmek istiyor adamın annesine cevabı anne x doğum yapıyor ağrıları olur annesine nazı daha çok geçer doğumda annesi olsun doğumdan sonra ziyarete gelirsiniz siz Bayramda kayınvalide arayıp ilk bize geleceksiniz değil mi dediğinde adam olur mu anne öyle onun aileside kızıyla bayram geçirmek ister o annesine gider ben sana gelirim sabah erkenden demiş adam sosyal hayatları dini yaşamaları hiç mi sorun olmaz iki tarafta yapıcı mükemmel bir evlilikleri aman nazar değmesin

Benimde çevremde çok olumsuzluk var ben gördükçe korkuyorum ama bunları görünce umutlanmıyor değilim :)

Dini olarak söylediğinize çok katılıyorum arkadaşımın babasının bize evlilik nasihati hiç aklımdan çıkmaz dinini yaşayan gereklerini yerine getiren bir adam ne karısını döver çünkü karısının ona emanet olduğunu bilir ne aldatır ne farklı yollara sapar ama işte o kişiyi bulmakta ne yazık ki çok zor

Sürekli iyi olmaz eşlerin arası. Önemli olan birbirini anlayabilmek.. Çok şükür eşimle çok mutluyum huzurluyum. Allahıma şükrediyorum böyle iyi yürekli bi eşe sahip olduğum için. Doğru insanla hayatını birleştirirsen huzursuz olmazsın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sürekli iyi olmaz eşlerin arası. Önemli olan birbirini anlayabilmek.. Çok şükür eşimle çok mutluyum huzurluyum. Allahıma şükrediyorum böyle iyi yürekli bi eşe sahip olduğum için. Doğru insanla hayatını birleştirirsen huzursuz olmazsın...

Ben dindar olmak ile evliliğin doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum. Yani insanlar karakterleri ile yaşıyor evliliği, benim fikrim böyle.
Evlilik konusunda ise bende mutlu bir çift görmeye çok ihtiyacım var, kendi evliliğim de dahil. Zaten bu kadar mutsuzlukdan sonra iyi olanları da kıskanıyorum sanırım

Arkadasa katiliyrm. Esimle gecirdgm gunlerim bekarken gecirdigim gunlerimden cok daha mutlu Ve huzurlu sukurler olsun. Boyle bi adami hakedecek ne yaptim diyorum bazen. Tabiki arada darginliklar kirginliklar olacak. Bekar arkadaslara tavsiyem cok dua edin hemde cok. Allah iyilerle karsilastirsin herkesi

Evet çok dua etmek lazım. Çok dua almak lazım. Gözü açık olmak lazım. Körü körüne birine inanmamak lazım. Zamanında inanmadım mı inandım evet. Ama şükürler olsun gerçeği gördüğümde bırakmayı da bildim. Hiçkimseyi bulunmaz Hint kumaşı sanmamak gerek.

bende bekarım ve burda okudugum konulardan dolayı evlilikten korkmaya başladım :26: üstelikte önümüzdeki iki yıl içinde evlenmeyi düşünüyoruz, ve hatta burda okudugum bir konu sevgilimin sevmedigim huyunu hatırlattı ve gönderdigi mesajlara cevap vermedim uyudu garibim (hâlâ okumadım hatta)

eşimle aram mükemmel maaşallah. kendine es olacak sahsiyeti cok iyi secmen lazim hani ask girdabina kapilip gitmemek lazim ortak yonleriniz cok olmali dahasi mumunse kankalarinizdan biri olmali en kankaniz en caniniz en beraber bişi yapmayi sevdi,giniz insan.ufak tefek sorunlar oluyor ama sizinle alakali degil. biz esimle su ana kadar ufak tefek tartismalar hariz 1kac dakika suruyor hic bir anlasamamazligimiz olmadi.

Daha nikahlanalı bi kaç hafta oldu, daha önce onca şey atlattım ama şimdi bayağı mutluyum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711582
Etrafımda da mutlu çiftler mutsuzlardan fazla.

Sadece mutsuzlara dikkat ediyor gibisin "algıda seçicilik" hesabı.

Birkere karsindaki kisiyi cok iyi tanimak, takip etmek ve anlamaya calismak gerekiyor. Olumsuz bir tarafini gordugun anda degisir diye degilde ben bu yanini kabullebilirmiyim diye dusunmeli insan. Benim cevremdede yuzde doksandokuzu birsekilde mutsuz bende dahil olmak uzere. Severek evlenince katlanmasi daha kolay oluyor kendi kanimca. En iyisi mumkun oldugunca gec evlenmek. En azindan genclik yillari guzel gecirilmis olunur. Herkese mutlu bir gelecek dilegimle. Ve unutmayalim davul bile dengi dengine vurur. Her konuda uyum sart: ))

Ben de oyle korkuyorum ki kotu bir insan cikar karsima asik olurum diye. Burcumdan midir nedir sevdiklerime cok baglaniyorum. Bu yuzden bende Allah'tan benim icin en hayirlisini diliyorum.
Herkese karsi onyargili olmamakla beraber temkinli yaklasmak en dogrusu.
Allah iyilerle karsilastirsin.♥♥♥

Aynen haklısın evleneceğin kişiyi iyi tartmak, ve bir şeyleri göze almak gerekiyor. Senin evliliğin sorunsuz ve mutlu geçer inşallah

Teşekkür ederim

İnsan aklı ve iradesiyle kararını verir. Sonradan eğer olumsuzluklar çoğalırsa, karşındaki tanıdığın gibi değilse o da kısmet demek ki

Cnm Allaha şükür iyi ..ama her evlilikte ufak tefekte olsa sıkıntı oluyor ..seninkide sıkıntılı olucak diye bişiy yok ..dert etme ,herkesin imtihanı farklıdır ,bak bnm mutlu bir evliliğim var gerçekten ,ama daha bebeğimiz yok ,2yıldır olmadı ...

şanş işi canım. hamd olsun eşim dünya iyisi bir insan hatta bende tanışmak istediğinde bile, arkadaşlarımız aracı olmuştu beni başka biri ile karıştırıp dul ve cocuklu o deselerde eşimin verdiği cevapa aşık olmuştum. 'olsun ben onu begendım cocugu cocugum olur fena mı'
Yemegi fazla tuzlu bulsa bile ellerinin ayarı kaçmış sevgilim ama bu bize zarar verir daha az tuzlu yapalım yemekeri diyen.Hasta oldugumda basımı bekleyen,devamlı şakalaşılan vekendine su almaya mutfaga gittiginde bile sende su ister mısın diye her zaman soran bir eşim var..Bana hizmet etme ben sana edeyim dedim ve aldıgım cevap 'peygamber efendımız de hanımına hizmet etmiş utanılacak birşey değil, ben mutluyum'..
Allah korkusu-kul sevgisi olan insanı evlenmeden oncede bir şekilde tanıyorsunuz,anlıyorsunuz..Rabbim tüm isteyenlere Peygamber sünnetini edinen eşlerle nasiplendirsin

Boğa burcu musun canım? :)

ve genellikle şunu gördüm ailesi sorunlu olan erkekler evliliklerine de sorun getiriyorlar.Ailesine bakın düzgün insanlarsa karı-koca arasında ilişki güzelse o evlatta güzel bir eş olyor

Canım, benim fikrim bi insan eşiyle çok iyi anlaşıyosa gerçekten şansından çok anlayışlı bir erkek denk gelmiş demektir..bu konuda yanlış anlaşılmak istemem ama erkeklerin geneli düz mantık olur ve neyazikki bizim ince düşüncelerimiz onlara çoğu zaman gereksiz gelir, bu sebepten çoğu kadın bi şekilde mutsuz olur..Ama bunların hepsi kalıcı mutsuzluk değildir, geneli dönemseldir..Dün açtığım konuyu görmüşsündür, ben de yeni evliyim, sağolsun eşimle ciddi problemim yok ama mutlaka yetiştiriliş ve kadın erkek yaratılışından vs. ayrılıklar olabiliyor. ama şunu bilmek gerek her fikir ayrılığı mutsuzlukla sonuçlanmaz..iki taraf orta yolu bulmaya çalışır..gerçi dünkü meselemde biz henüz bulamadık ama hayırlısı bakalım sana da umarım Allah'ın sevdiği ve gönlüne göre birisi denk gelir..

Canım çok haklısın..Bir erkekte Allah korkusu muhakkak olmalı..Görüş birliği olmalı..ve kadının dinimizdeki değerini kavramış olmalı..evlenmeden önce hayatta sizin için en önemli kriterleri karşı tarafa sormak ve sadece sormakla kalmayıp hayatına dikkat etmek lazım..Allah yardımcınız olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…