Eşiyle arası iyi olan var mı? Neden hep mutsuz evlilikler var evlilikten soğudum :(

Üstünde cok ugrasilan ve itina gösterilen evlilikler sorunlu evliliklerdir. O kadar ozen gosteriliyorsa problem derinde demektir. Sevgiler..

Maşallah ne güzel :) heryerde bahsetme canım nazar değerler..zor çünkü böylesini bulmak..bizimki ztn mecburmuşum gibi davranıyo malesef söyleyince de çok nadir bazen yardımcı oluyo işte onları önüme sürüyo.. Alah mutluluğunuzu daim etsin, bizim için de dualarını bekliyorum :)

canım binlerce şükür. bir söz vardır
'halime bakarım hal mi diye,eli görünce imrenirim benim ki de dert mi diye
sende şanslısın canım içkisi olmayan saygılı gözü düşarda olmayan eş büyük nimet

Çok doğru yazmışsın cevabın için teşekkürler :)

Eşimle 12 yılı geçirdik beraber.. 5 kuruşsuz ekmek alacak paramızın olmadığı günler de oldu, yurtdışı tatillerine çıktığımız günlerde.. Birlikte hem çok acıları hem çok mutlulukları paylaştık.. Benim 12 yıl sonunda ona bakarken hala içim titrer, hep şükrederim onu karşıma çıkardığı için.. Eşime hala çok aşığım, karşıdan görsem kelebeklerime bahar gelir, o beni benim onu sevdiğimden daha çok sever, daha çok gösterir, hissettirir ama o da ben de birbirimiz için gözümüzü bile kırpmadan canımızı ortaya koyarız.. Şimdi de kısmetse sincaplarımız geliyor yuvamıza ve ayaklarımız yerden kesilmiş durumda mutluluktan.. Tabi bütün bunları hisseden ve yazan ben, bazen bir tartışmanın ortasında bu beni son görüşün diyebilirim eşime, seni asla affetmeyeceğim de diyen ben.. Nasıl mevsimlerin yazı kışı varsa evliliklerin de var.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım..

merhabalar. konu bugün ki ruh halime iyi denk geldi. evlilik hazırlığı yapıyorum. çevremde örnek olabilecek mutlu evlilikler yok malesef olsa da sınırlı ama ben çok özeniyorum mutlu evliliği olanlara. hayal kuruyorum kalpli tabaklarda beraber kahvaltı yaparız ya da ben onun omzuna başımı yaslarım film izleriz vs. gibi basit hayaller.. nişanlımdan yana bi korkum yok aslında ondan eminim mutlu eder beni ama yine de buradaki mutsuz ve sorunlu evlilikleri okudukça hep acaba diyorum. acaba biz de mi böyle oluruz. sonra kendi kendime trip yapıyorum ve adama msj atıyorum imalı imalı. beni bırakma biz mutsuz olmayalım beni çok sev gibi adam zaten asker bide benimle uğraşıyor.

Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ben çok dua ettim. Allahım kabul etti onu çıkardı karşıma diyorum. İnşallah evliliğimde huzurlu ve mutlu olur. Şu an sınandığımız tek sıkıntı maddiyat. Ama üstesinden geliriz inşallah..

size de maşallah. böyle güzel evlilikler okuyunca benim gözlerim doluyor. şimdi olduğu gibi (sanırım mutluluktan) ya da bilmiyorum çok kafama takıyorum galiba. :26: Rabbim yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın bir ömür boyu mutlu olsun herkes inşallah...

Al benden de o kadar kimin agzini actiysam aman evlenmeyin bekarlik sultanliktir diyorlar , bakalim kk deki evli ablalar ne diyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tatlı ya nazar değmesinn sizi böyle okudukça bende pozitifleştimm :86:

bizim ikimizdede baba yok.biz evlendik biz ödedik.eşim 1,000 lira maaş alıyor.bende işe girdim çalıştım.borçları ödedik.işten çıkacaktım çocuğumuz olmadı.bu seferde ona masraf olmamak için tüp bebek yaptırıyorum çalışıp.yani maddiyat bile sorun değil.her gün yanıma uzanıp başımı omzuna koyup elimi kendine doğru çekip tutması öylece tv seyretmek herşeye bedelmiş...

Annem konuşuyor gibi geldi birden, sadece onların 12 değil 37 sene Allah mutluluğunuzu bozmasın, sincaplarınız ile sonsuz mutluluklarrrrrr

işte bu çok önemli bir nokta. işte tam da böyle olduğu zaman şanslısın demektir. ne mutlu size.. darısı da bize

maddiyatı kabullenip geldiysen bunu sonrada sorun etmemlisin eşine her zaman destek olmalıısın. mutlu evliliğin %70 lik bir kısmı bence kadında bitiyor. inş sende çok mutlu olursun

Doğru diyorsun canım amin sağol :)

Etrafımda mutlu/mutlu görünen evlilikler var :)

Kendi annem babam
Bazı akrabalarım
Bazı aile dostlarımız

Biraz piyango bu işler

Bence en önemli nokta insanların birbirini olduğu gibi kabullenmesi, böyle evlilikler iyi yuruyor diye dusunuyorum

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~

Son düzenleme:

Allah a şükür bir sorunum yok.Her evliliğin inişi çıkışı vardır.Ama dindar olsun iyi olur diye bir saplantıya kapılma.Herşeyden önce insan olsun.Karakterli olsun.Yoksa alnı secdede olsa ne olur adam tembelse,saygısızsa,sorumsuzsa.Bunlarda inançla elde edilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…