- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ben uzaktaydimEş ile Bebek konusunda tartışılır da neden az görüşüyorlar
Adam alışamaz öğrenemez ki
Evet düşe kalka büyür ama daha önce çocuk bakanlar dahi sürekli yanında olanla aynı hız ile tehlikeyi algılayamaz kaldı ki Ada'm daha önce hiç çocuk büyütmemiş
Bu durumda da eşinin çocuk ile geçireceği Zaman'ı artırıp onu suçlamak yerine daha öngörülü olmasını sağlayan bilgilendirici şeyler söyleyebilirsin
Bir de parkta siz de varmışsınız neden düşünce eşin sorumlu oldu ki
Olamıyor . Düşe kalka buyur diyor evet ama senin ihmalin sonucu neden düşsünHer an çocuğun ensesinde yaşamıyoruz ,duse kalka buyuyecek fakat dikkatli olunmalı.
Telefon tablet konusuna da takigim. Bazı anne babalar çocuktan kurtulmak için onu erken yaşta teknolojiyle tanıştırıyor. Bakamayan yapmasın valla .küçük çocuğum da büyük çocuğum da teknolojiden uzak büyüyor.hicbir zararını görmedim, aksine tazecik beyinleri yorulmuyor .geçenlerde bir kadın çocuğunun 2 yaşında fakat çok güzel tablet kullanmasıyla övünüyordu. Ona kalırsa benim çocuklarım kullanamadıkları için gelişim sorunu yaşıyor . Ellerine versem iki dakikada çözerler de ,niye yani ?
Bunun dışında eşinle ayrıysan her hareketi batar :) bilinçli bir baba değilse de olmasını sağla kibarca
Nasil bir cahilliktir bu. 2 yasinda cocugun telefon tablet kullanabilmesiyle ovunmek ve bunu zeka yuksekligi belirtisi saymak.Her an çocuğun ensesinde yaşamıyoruz ,duse kalka buyuyecek fakat dikkatli olunmalı.
Telefon tablet konusuna da takigim. Bazı anne babalar çocuktan kurtulmak için onu erken yaşta teknolojiyle tanıştırıyor. Bakamayan yapmasın valla .küçük çocuğum da büyük çocuğum da teknolojiden uzak büyüyor.hicbir zararını görmedim, aksine tazecik beyinleri yorulmuyor .geçenlerde bir kadın çocuğunun 2 yaşında fakat çok güzel tablet kullanmasıyla övünüyordu. Ona kalırsa benim çocuklarım kullanamadıkları için gelişim sorunu yaşıyor . Ellerine versem iki dakikada çözerler de ,niye yani ?
Bunun dışında eşinle ayrıysan her hareketi batar :) bilinçli bir baba değilse de olmasını sağla kibarca
Cocuk bu duse kalka buyuyecek ben esime gore daha rahatim bu konuda durumlarimiz tam tersi :) 18 aylik bebege tv telefona karsiyim ama 2 yasina kadar sakindik.Eşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
Yeteri kadar özenli ve dikkatli değil.
Onun ihmali sonucu çocuk düştu . Biraz dikkatli olsaydi bebegim düsmezdi . Ve bu beni çok üzdü. Gerekli gereksiz yere telefondan cizgifilm video açiyor. Ben daha eline tel vermedim.ona kalsa telefon manyağı olacak Allah korusun . Siz ne düşünüyorsunuz
Erkeklerden anaç tavır beklemeniz hata..Eşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
Yeteri kadar özenli ve dikkatli değil.
Onun ihmali sonucu çocuk düştu . Biraz dikkatli olsaydi bebegim düsmezdi . Ve bu beni çok üzdü. Gerekli gereksiz yere telefondan cizgifilm video açiyor. Ben daha eline tel vermedim.ona kalsa telefon manyağı olacak Allah korusun . Siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?