- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Hiçte üzülmedi valla.
Gülerek bu sefer kötü düştü dedi hatta.
Gerizekalı.
Çocuk bu düşe kalka buyur demiyor mu bide.
Ağzının ortasına kürekle vurasim geliyor
Tam olarak bunu anlatmaya çalışmıştım. Çok doğru söylemişsiniz. Mutfak masasından dusurdugunde de eşim kendini kaybetmişti hem onu sakinlestirmis hem doktora gitmeye çalışıyordum bağırıp kızıp üstüne gitsem eminim ki çok daha fena olur bir daha asla yaklaşamazdı oğlumuza korkuyordu zaten ama ılımlı daha sakın yaklaşınca eşim de zevk aliyor ilgilenmekten.Kavga edenler umarım bunu çocuklarınızın yanında yapmıyorsunuzdur, dikkatli ilgili bir anneyimdir ama eşime de çocuk konusunda güvenirim, baba kız parka da gönderdim, düşürür, bakamaz, ilgilenmez diyerek çocukları babalarıyla baş başa bırakmazsanız sorumluluk sahibi olamazlar.
Ama gerçekden düşe kalka büyücek hem ne kadar çok sakınırsan o kadar sert düşer yanlış anlama hayatta yaşadıklarım gösterdi banaHiçte üzülmedi valla.
Gülerek bu sefer kötü düştü dedi hatta.
Gerizekalı.
Çocuk bu düşe kalka buyur demiyor mu bide.
Ağzının ortasına kürekle vurasim geliyor
Tam olarak bunu anlatmaya çalışmıştım. Çok doğru söylemişsiniz. Mutfak masasından dusurdugunde de eşim kendini kaybetmişti hem onu sakinlestirmis hem doktora gitmeye çalışıyordum bağırıp kızıp üstüne gitsem eminim ki çok daha fena olur bir daha asla yaklaşamazdı oğlumuza korkuyordu zaten ama ılımlı daha sakın yaklaşınca eşim de zevk aliyor ilgilenmekten.
Bizde yaşıyoruz yaşadık böyle şeyler. Çok nadir erkek var çocuklar ile ilgili bunlarda kendi aralarında ikiye bölünüyor. Biri eşine çocukla ilgili tak destekki nadiren bulunan harika ötesi eşler. Bu eşler gece bebeğini emzirirken uykusuz kalan anne için sabah bebeğini arabaya koyup gezmeye çıkarır eve dönerken kahvaltılik birşeyler alır kadın da gündüz uykusunu alıp güne mutlu dinç başlar. Diğer ikincisi kadına hayatı zindan eder. Eve gelip çocuğun bir yerinde morluk vs var mi diye soyup bakanı gördüm ki evlerden ırak bir tiptir. Anne kendini anne gibi değilde bakıcı gibi hisseder. Çocuğuma birşey oldusu korkusu yetmez birde kocam ne der korkusu vardır.Eşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
Yeteri kadar özenli ve dikkatli değil.
Onun ihmali sonucu çocuk düştu . Biraz dikkatli olsaydi bebegim düsmezdi . Ve bu beni çok üzdü. Gerekli gereksiz yere telefondan cizgifilm video açiyor. Ben daha eline tel vermedim.ona kalsa telefon manyağı olacak Allah korusun . Siz ne düşünüyorsunuz
Bazen ben bazen eşim rahat olabiliyor. İkimizde birbirimizi uyarıyoruz ki bunlar çok normal. Kavgacı insanlar değlseniz konuşark halledileblr şeyler.Eşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
Onun ihmali sonucu çocuk düştu . Biraz dikkatli olsaydi bebegim düsmezdi . Ve bu beni çok üzdü. Gerekli gereksiz yere telefondan cizgifilm video açiyor. Ben daha eline tel vermedim.ona kalsa telefon manyağı olacak Allah korusun . Siz ne düşünüyorsunuz
bir bilsen ahhh ahhhh..ayaklansin yurusun iste ozaman sen izle filmi..bide kardesi olursaaaa...iste o film bitmezzzKızım daha 4 aylık biz şimdiden başladık banyo suyu sıcak diyor aslında ben biliyorum herşeye karışıyorarada ağzına yemek veriyorum verme daha 6. Aya kadar verilmez diyor kavga ediyoruz . O çocuk niye ağladı diyor tabi sonuçta oda baba. Ben
Neden çocukla ilgilenmiyorsun anca cenen var
O çocuk öyle tutulmaz
Dikkat et düşecek Bla Bla Bla sonuçta ikinize ait bişey illaki olur böyle şeyler sizin konuyu okuyunca allaaaaaaaah bizi daha neler bekliyor dedim içimden
Eşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?