- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.173
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Iki kisinin sorumlulugunda olan biseyde illa ki tartisma olur. Bizim cocuk yok ama kedi icin tartistigimiz olmustur.
Mesela
Kedinin ayagina basmisti esim bi defa yanlislikla kedi bagirinca ben de sinirlenio neden dikkat etmiyorsun diye coşmuşlugum var.
Buna benzer seyler olabiliyor.
Ek olarak kedimiz daha bebekken bahcede oynayamaya cikarmistik ve kedi agacin alcak dalina cikmaya calisiyordu esim duser dedi ben de kedi sonucta dusmez dedim ve dusmustu. :) O zamanda esim bana kizmisti.
Aynen. Çözum ne bilmiyorum.Cok kavga ederim esimle bu konuda. Dusme meseleside olur yedikleri seyler olur tv saati olur.. giydikleri seylerden dolayi bile oluyo. O saldim cayira gibi bazen ve ben buna tahammul edemiyorum.
Tartışmayan var mı?Eşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
Yeteri kadar özenli ve dikkatli değil.
Onun ihmali sonucu çocuk düştu . Biraz dikkatli olsaydi bebegim düsmezdi . Ve bu beni çok üzdü. Gerekli gereksiz yere telefondan cizgifilm video açiyor. Ben daha eline tel vermedim.ona kalsa telefon manyağı olacak Allah korusun . Siz ne düşünüyorsunuz
Onun ihmali ile büyümek zorunda değil amaBebegi sanki tek basina yaptin babasida ilgilenecek tabi cocuk bu duse kalka buyuyecek.
Esiniz haklı düşme konusundaBeninim esimde herseye karisiyor cocuk atesliyken su verilmezmis ne kadar sacma.cok korumaci inanilmaz aman duser ha aman usur ha cocugu alistirdi sicaga simdi en ufak sogukta hasta oluyor.dusebilir cocuk bu duserse kesinlikle ben suclu oluyorum cocuk kendindeyse cocuk suclu oluyor.bu konuda kaynanamdan beter
Bizimkide ozenlidir ama benim kadar degil iste. Sorunda burdan cikiyo. Bi tehlikenin geldigini ben hissediyorum o dussun kalksin ogrensin. Tamam dogru ama geri donusu olmayan seyler oluyo. Bi yeri kirilsa vs. Agir geciririz. Kac defa derim sagliksiz yemeyin beni dinleyen kim. Sonunda patliyorum isteAynen. Çözum ne bilmiyorum.
Bazen görüyorum çok özenli babalar da var.
O zaman çok üzülüyorum bebeğim için.
Hiçte üzülmedi valla.Çocuk yüzünden tartışmayan yok ki
Ama abartıyosun o onunda bebeği düştüğünde eşin de üzülmüştür
Telefon kpnusunda da henüz erken alışmasın de konuşun
Eşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
Onun ihmali sonucu çocuk düştu . Biraz dikkatli olsaydi bebegim düsmezdi . Ve bu beni çok üzdü. Gerekli gereksiz yere telefondan cizgifilm video açiyor. Ben daha eline tel vermedim.ona kalsa telefon manyağı olacak Allah korusun . Siz ne düşünüyorsunuz
Cocuga karsi asiri korumaci olmak dogru degil ilerde ozguven problemine yol acabiliyor malesef.ben oglumun tehlikeyi farkettigini biliyorum ki gercekten dikkat edebiliyor aman dusersin aman yapamaz demek bana dogru gelmiyorEsiniz haklı düşme konusunda
Aynen bende oyleyim
bende de var iki tane ne yaparsaniz yapin babalar anneler gibi olamaz .Olsalardi cennet annelerin ayakalri altina serilmezdi :) o yuzden kendinizi uzmeyin lutfen anne olmak boyle birsey dusmeden hissetmek ve ondan fazla aci cekmekEşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?