Eşiyle kaçarak evlenenler şimdi nasılız?

Kaçmayın kızlar Müge anlı buluyor hemen.
Şaka bir yana birine aşık olduğunda tüm dünyan o oluyor ailen çok geri planda kalıyor her söyledikleri saçmaymış gibi geliyor ama malesef ailenin onaylamadığı evlilikler genelde sorunlu oluyor sonu pişmanlık oluyor. Ailenize kulak verin. Evlilik hep cicim ayı değil. Gün gelir acı gerçekleri dan dan yüzünüze vurur elin oğlu..
Ben kaçıp evleneli 20 sene oldu 3 çocuğumuz var ve mutluyuz ben şanslı olanlardanım 😉

dört kız kardeşiz.ben en küçüğüyüm..benim babam emekli imamdır dinine bağlıdır ama aynı zamanda çok da moderndir.kravatsız ütüsüz parfümsüz sokağa çıkmaz.hala daha böyle.hepimizi okutmak için didindi durdu.okula hep servisle gittik geldik.evimizde hep bolluk bereket vardı yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda.kavga gürültü hiç yoktu.herşey böyle güzel giderken ortanca ablam 14 yaşında sevgili bulmuş okulu kırıp kırıp geziyormuş.bunlar yirmi sene evvel oluyor.herkes öğrendi.babam çok üzüldü.ikna etmeye çalışıyorlar.babam tamam kızım vericem ama önce okulunu bitir çok küçüksün felan da dedi. yok. bir gün iskelede babam bu ikisini yakalıyor tesadüf ya.enişte namzeti hemen kaçıyor.babam ablamın kolundan tutunca hadi eve diye ablam başlıyor bağımaya.imdaat kurtarın beni bu adam bana sarkıntılık ediyor diye:KK53:babacım canım benim kalakalıyor etraftakiler utan adam utan sakalından utan kızın yaştaki çocuğa diyorlar.düşünsenize bi babamı.eve geliyorlar. annem çok ağır bir ameliyat geçirmişti.evde istirahatte.onu fırsat bilip pırr gitti.zavallı anacımın nefes nefese sokaklarda onu aradığını hatırlıyorum hayal meyal.gittiği adam da çocuk daha 18 yaşında.iş yok bişey yok.serseri.gel zaman git zaman babam bunları affetti ama lafta.çok büyük beddua etti babam.ÖMÜRLERİ BOYU İKİ YAKALARI BİR ARAYA GELMESİN dedi.ne mi oldu 20 geçti ne doğru dürüst bi işleri ne de bi dikili ağaçları oldu. iki çocuk yaptılar Allah onlara güzel bir ömür versin başka da bişeyleri yok.adam içer iş güç yok.bi de şu var en kötüsü hiçbir pişmanlığı yok.yaşanan herşeyi inkar ediyor.annemi babamı suçluyor.seviyorum diyor.babam kalp hastası ve sıkıntılara bağlı olarak boynunda sinir sıkışması sorunu yaşadı ameliyat oldu.annem bu zaman içinde iki kez kanser yaşadı.ölümden döndü.gelip bir tas su vermedi.bu zaman kadar çok bakmışmış.artık bendeymiş sıra.baktığı da şu evlerinde yemek ekmek yok gelip aylarca bizde kalırlardı.neyse.artık ikisinin de yanında aklım erdiğinden beri ben varım.elleri ayakları oldum.evliyim ama eşimle birlikte hep yanlarındayız.ama şimdi de annemin babamın parasını yediğimi ima eden laflar ediyormuş.parazit yani ne diyeyim.daha burada anlatamadığım birsürü şey va ama çok uzun oldu kusura bakmayın.
kaçmayı düşünenler otursun bi daha düşünsün kolay değil bu işler.:KK43:
Rabbim size ve eşinize güç kuvvet versin. Duymayın o denilenler hiç. Gerçekten insanın annesi babası onun her şeyi. Benim için de aile çok önemlidir. Ablam annemin razı olmadığı bir evlilik yaptı şimdi çekiyor ama iş işten gerçekten geçmiş oluyor.

arkadadaşlar eşiyle kaçarak evlenenler nasıl cesaret ettiniz ailenizle barıştınızmı çocuğunuz varmı kaç sene oldu şimdi mutlumusunuz yada boşandınızmı kaçmayı düşünenlere anılarınızı anlatırmısınız.
böyle birşey yaparken düşünmen gereken tek şey ya eşimle anlaşamazsam,ailem olmadan yapabilirmiyim,10 yıl birlikte olup evlenip ayrılanlar var,hiçbirşeyin garantisi yok,evlilik planı yaparken pembe hayallere dalıp bütün ihtimallerin iyi olacağını varsaymaman gerekiyor,olmayadabilir,ya kötü olursa,ailen destek çıkmadan ne yaparsın,en güzeli onlarıda ikna etmek.

Eski konu hortlamış 😅

Günümüzde hala böyle şeyler oluyor mu bilmiyorum ama düşüncesinde olan varsa sakın kaçmasın.

Bu şekilde evlenenler zaten çok küçük yastadır, cahilliğinden yapar. Mutlu olanı pek azdır. Ancak o azınlık bile, ailesine böyle bir şey yaşattığı için ömür boyu pişmanlık duyacaktır.

Kacmayı düşünen biri konuyu hortlatmis galiba. Ünlü filozof Müge anlı der ki kaçan kızın değeri olmaz. Ailenizle zaruri bir durum olmadıkça kaçmayın anneciğim.

Ay Allah vermesin 🤲🏻 Evden gelin çıkmak varken babanla düğünde dans etmek varken,

Allah kimseyi düşürmesin bu duruma. Özellikle bana 🤲🏻 Ben çok vicdan yaparım terazi burcuyum kim daha haklı diye 100 saat hesap yaparım mutlu olamam Allah yazdıysa bozsun 😥

Ay Allah vermesin 🤲🏻 Evden gelin çıkmak varken babanla düğünde dans etmek varken,

Allah kimseyi düşürmesin bu duruma. Özellikle bana 🤲🏻 Ben çok vicdan yaparım terazi burcuyum kim daha haklı diye 100 saat hesap yaparım mutlu olamam Allah yazdıysa bozsun 😥
Ben de terazi burcuyum 🧿

arkadadaşlar eşiyle kaçarak evlenenler nasıl cesaret ettiniz ailenizle barıştınızmı çocuğunuz varmı kaç sene oldu şimdi mutlumusunuz yada boşandınızmı kaçmayı düşünenlere anılarınızı anlatırmısınız.
anlatayim oncelikle kimseye tavsiye etmem sonrasinda cok uzuluyo insan ailem icin uzuldum yani esimle gayet iyiyiz oncelikle ben okuyordum esimin ailesi beni istedi tabi o zmnlar ben esime karsi bisey hissetmiyodum ama o beni seviyormus megersem babam yok dedi vermem kucuk benim kizim dedi ve okutacagim onu dedi neyse ben liseye basladim esimin beni sevdigini ve benimle konusmak istedigini ogrendim ben once onu bir guzel işlettim cidden benj seviyomu diye evet orda emin oldum neyse kendi numaramla ona msj attim ve iliskimiz orda basladi ama bizimki olacak sey degildi cunku ailem istemiyodu biz 3 yil konustuk gizli gizli sonra benim ablam benim telefondan msjlari okumus esiminde bir guzel numarasini almis abime vermek icin ben oyle korkuyodumki tek careyi kacmakta buldum staş goruyodum ordan kactik tabi benim yasim 18 olmadigi icin beni ailem tekrardan aldi ve biz nigdeden istanbula tasindik beni ondan uzaklastirdilar yani neyse istanbula tasindik ilk 4 5 ay ben esimi umutmustum yani aklima getirmiyodum calismaya falan baslamistim taki esimin sosyal medyadan bana yaptigi gonderiyi gorunceye kadar sonra ben tekrardan esimi dusunmeye basladim bana telefon falan yasakti tabletim vardi ordan feys actim ve esime ulastim bunu anlatiyomda nasi anlatiyom bir bilseniz simdiki aklim olsa yaparmiydim o kadar zor seyler yasadimki kizlar 😞 neyse esimle anlastik nigdeden istanbula beni tekrardan kacirmak icin geldi bende 18 yasini doldurmus oldum ve kactik ama sonra oyle pisman oldumki esim icin degil ama onu cok seviyom o ayri sonra ben kactiktan sonra istanbulda 19 yasindaki kardesimi kaybettim annemi gozu yasli orda biraktim belki ben ilk kacmasaydim istanbula gitmezdik be kardesim yasiyo olurdu kizlar burdan ders alin ve siz siz olun ailenizin rizasi olmadan kacmayin sakin ben annemle bile kardesimin cenazesjnde konustuk 3 yil kus kaldi bana ve babam hâla da konusmuyo abimde oyle 5 yildirda cocugum olmuyo cok yanliz hissediyom kendimi😟😓

Ben de ilk defa senin bir yorumuna 😮😮😮 attım. Hâlâ gerçek mi değil mi diye şüphedeyim.
Yani insanın gozunde bohcasini alıp gecenin körü evden kacan bi tip canlaniyo sanirim. Benim ki daha çok anasina kafa tutan gerzek ergen tribi gibiydi. Kot pantalonnade gidip nikah yaptım. Annemi de cagirdim ama sinir krizi gecirmekle mesguldu 😐

Yani insanın gozunde bohcasini alıp gecenin körü evden kacan bi tip canlaniyo sanirim. Benim ki daha çok anasina kafa tutan gerzek ergen tribi gibiydi. Kot pantalonnade gidip nikah yaptım. Annemi de cagirdim ama sinir krizi gecirmekle mesguldu 😐
Sonu güzel Fransa'da güzel bitti diyelim o zaman. Hep mutlu ol 🌸

Kaçmak diyince yani tutup işsiz gucsuz reşit bile olmamiş veya yeni resit olmuş kizlarin kaçmasi tabi ki mutlu sonla bitmesi zor hatta imkansiz yani.

Ama yaşini, işini almiş iki insan evlenmek istiyorsa ve aileler boş nedenlerden engel oluyorsa gidip evlenebilirler. Bu kaçmak değil. 🙄

Bir yakinim evlenmeye karar verdiginde adamin ailesi evlenmelerini istememişti mesela ama adam ilişkisinin arkasinda durup ailesi katilmasa da evlendi yakinimla. Koca 30 kusur yaşinda adama kacarak evlendi mi diyecegiz bu durumda. 😁😁😁
Gayette mutlular cocuklari vs oldu.

Dedigim gibi kucuk yaşta sifir guvenceyle sacma sapan evliliklere kaçmasin kimse ama belli yaşa gelmiş, ekonomik ozgurlugu olan insanlarsa evlenmek istiyorlarsa evlenmeleri kaçmak sayilmaz bence.

Kaçmak diyince yani tutup işsiz gucsuz reşit bile olmamiş veya yeni resit olmuş kizlarin kaçmasi tabi ki mutlu sonla bitmesi zor hatta imkansiz yani.

Ama yaşini, işini almiş iki insan evlenmek istiyorsa ve aileler boş nedenlerden engel oluyorsa gidip evlenebilirler. Bu kaçmak değil. 🙄

Bir yakinim evlenmeye karar verdiginde adamin ailesi evlenmelerini istememişti mesela ama adam ilişkisinin arkasinda durup ailesi katilmasa da evlendi yakinimla. Koca 30 kusur yaşinda adama kacarak evlendi mi diyecegiz bu durumda. 😁😁😁
Gayette mutlular cocuklari vs oldu.

Dedigim gibi kucuk yaşta sifir guvenceyle sacma sapan evliliklere kaçmasin kimse ama belli yaşa gelmiş, ekonomik ozgurlugu olan insanlarsa evlenmek istiyorlarsa evlenmeleri kaçmak sayilmaz bence.
Kacmak diyince bende olusan 2 görüntü, kôy ve bohca 😐

Halam eşiyle kaçarak evlenmiş. Aşık olmuş, eşini hala seviyor ama yıllarca güneş görmeyen bir bodrumda yaşadılar. 3 cocukları oldu. Hep fakirlerdi, hep zor şeyler yaşadılar. Erken yaşta kaçmış bi de. Genelde kaçanlarla ilgili iyi yorumlar duymuyorum

Back
X