Eşiyle sürekli didişenler sizde hissedyormusunuz yıprandığınızı ve yıprattığınızı :(

yemek hazırlama olayı için 'ewt kuklamsın' demesi, senin alttan alıp yinede yanına gidişinde 'tıpış tıpış geleceksin' demesi çok ayıp olmuş..
nasıl başlarsa öyle gider..
o yüzden ona ;hangi davranışlarına kırıldığını, incindiğini söyle..
gerginlik olduğunda, sakin olmaya çalış ve üsteleme.. öfkeliyse öfkesinin geçmesini bekle, üstüne gitme..
eşler birbirinin aynası gibidir çoğu zaman.. sen bağırıp, öfkeli olursan o da öyle olacaktır.. yada tam tersi..
sen sakince, ılımlı bir davranış gösterirsen, o da muhakkak sesini düşürecek ve sakinleşecektir..

karşımızdaki sessizce konuştuğunda, farkında olmadan bizde sesimizi düşürürüz.. hatta bazen :''neden sessiz konuşuyoruz ki'' deriz..
sosyal bulaşıcılık bu
Allahım herkesin yuvasına huzur versin.. böyle küçük şeylerden de birbirinizi incitmeyin..beraber bu yolda yürümeye söz verilmiş; artık gereken durumlarda karşılıklı alttan almalı, fedakarlık yapıp, yapıcı bi tavır içinde olmalı..

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi canım aslında buyuk sorunlarınız oldugnu zannetmıorum zaten bence canınız sıkılıo canım sizin bidene bebek lazım senay kac gune gelır falan dıe sormuşmu eşin canım

Ama bak canim sana diyorum ya sinirine hakim olmaya calis,ben demiyorum sineye cek ezdir kendini hayir aksine ama iste asaletini koru,sen ne kadar sakin olursan o kadar kazanirsin,,,annem babam hep derlerdi eskiden ben bekarken sinnirli olma hep kaybedersin ama ben derdim amaaaaaaaaaaaan ya bana ne,

ama hayat öyle degil iste,bak sen dene ve gör sakin olmak hem senin icindede huzur yaratir zamanla,ilk basta eziliyormus gibi hisedersin kendini ama bi düsünürsen asil öfkeyle kalkan kisi ezik oluyor.

evet canım öle tabi valla nasıl görüyorlar bilmiyorum ben yeni evliyken hep kayınvalidemlerde yer içerdik yani sabah işe gider gibi kayınvalideme giderdim kahvaltıya evimiz ayrı olduğu halde 4 5 ayımız böle geçti görümmcemde evliydi ve haftanın 4 5 günü ordalardı bigün görümcem eltisinden bahsediyordu eltisi şöleymiş
'hiç konuşmazmış iş yapılcaksa yaparmış ama hiç konuşmazmış hayvandan azma insanmış öküzmüş halbuki bende fazla bazen hiç konuşmuyordum ve bu sözler direk bana söylenmesede ben çok üzülmüştüm demekki benm arkamdanda böle sölüyolar diye yine eşimin eniştesnin ablası bi başkasını anlatıyordu hiç konuşmaz aynı öküz gibi diye arada da bana bakıyodu yani resmen laf çarpıyordu öle üzücüki keşke bilselerdi bu dünyanın öbür dünyasıda var ben konuşmak isteyip bişey söylemezdim dilim tutulurdu sanki ve ben alışmadan hemen ısınamam insanlara neyse konuşmamak öküzlük deil bence insan bi müddet alışana kadar sessz kalır yada az konuşur bu öküzlük mü

iyi canım aslında buyuk sorunlarınız oldugnu zannetmıorum zaten bence canınız sıkılıo canım sizin bidene bebek lazım senay kac gune gelır falan dıe sormuşmu eşin canım

canım yarıa ulaşır demişler ama bugünden için yinede bugün gelmeyebilir bakıciiizzz artıkın

gerizekalılar o kelımelerı kım dıyorsa cok sınırlendım suan evet bız cok konusamıoruz mutlu deılız etrafımıza cıvıl cıvıl nese sacamıoruz cunku bız ıyı deılız vajılıyız suan sen kurtuldun cnm ama o donem oyleydın tabıkı ruh halın alt üst bende suan oyleyım sohbet ederken ınsanlar veya akrabalar hıc mudahale etmek katkıda bulunmak ıstemıorum cunku benım kafa baska yerde ayyy gıcık ınsanlar

Estafurullah tabi ki degil,ama böyle halden anlamyan patavatsiz insanlar hep cikacaktir hayatta karsimiza,

bu arada bak senle ben biraz birbirimize benziyoruz,bende senin gibiyim öyle hemen icli disli olamam zamana ihtiyacim olur ve bu insandan insanada degisebilir ne kadar zamanda isinabilecegim,canim ya ama sen diyorum ya benim gibisi,o yüzden bak mesela hic kasmamaya calis kendin,sohpete dalmaya calis sende,korkma yalnis yapacagim diye

sakinleşince ben çok konuştum herşeyi anlıyor gerçekten haklsısn ama beni kızdırdığın için öle söledim diyor bi dahaki sefere dahada artırıyo acı sözleri neyse bi de tüm kavgalara benim sebep olduğumu düşünüyor yani ben kötü olmazsam aslında hiç tartıma çıkmazmış ama neden kötü oluyorum durduk yerde deil ya

Tabi ki senin derdin mi var yok mu cogu insan düsünmez bunlari kendini düsünür sadece...

ama bilmezler ki aslinda sen ne sonunlarla bogusuyorsun

evet ama benim eşimde bu yok baktıki ben bağırmıyorum dahada devam ediyo sesini yükseltmeye her istediğini sayıyor ben bağırıncada daha çok sinirleniyor neyse herkes sorun yaşıyodur devamı gelmez ve büyümez inşallah aslında bende sütten çıkmış akkaşık deilim sinirlenince kapıları falan çarparım dün yatak odasının kapısını yüzüne çarptım haliyle daha çok sinirlendi of of o sinirli ben sinirli kim sakinleştirecekki bizi böle

evet haklısın şimdi yeni yeni ısınıyorum ama yine huy huydur fazla konuşmam ben buda psikolojik biliyorum ama nasıl düzelcek hiç bilmiyorum

Abooooooooooooooooooo kiz anam bunu daha iki üc ay önce bende yaptim veeee esim cok sinirlendi,dedi benle konusacagina ne carpiyorsun kapilari suratima,

Canim ya konuyla alakasiz ama suan sanki Dejavu yasiyorum,sanki ben sana öncedende bu mesaji yazmisim gibi geldi

evet haklısın şimdi yeni yeni ısınıyorum ama yine huy huydur fazla konuşmam ben buda psikolojik biliyorum ama nasıl düzelcek hiç bilmiyorum

belkide zamanla acilacaksin,

ama esinle olan konuya gelecek olursak inan ki sorun herkeste oluyor fakat bu sorunlari konusarak halletmek cok daha iyi oluyor.

bu arada kac yasindasin sorabilirmiyim?

evet canım gıcık olmamak elde deil sessiz olursan heryerde ezilirsin diye bi söz varya işte bu çok doğru ben ilkokulda lisede üniversitede ve bazı insanların yanında çok ezildim ama gıgıkımı çıkaramadım neden diceksiniz bilmiyorum gerçekten hiç bilmiyorum

yok canım ilk defa yazıyorsun :)büyük ihtimalle bu duygu birliği :)

Anam sen benim ruh ikizim misin heeeeaaaa?

bende suarim cogu zaman hakli oldugum halde,cünkü ne bileyim neyden korkuyorsak,karsindakine karsi yanlis konusmaktan korkuyoruz galiba ama o niye konusabiliyor bize karsi istedigi sekilde??

demek ki susmamaliyiz,sonucta onlarda insanlar bizde ve bizimde hakklarimiz var,bak ben suclu oldugum yerde sucumu sonuna kadar kabul ederim,ama haksizlikta insani kiriyor

belkide zamanla acilacaksin,

ama esinle olan konuya gelecek olursak inan ki sorun herkeste oluyor fakat bu sorunlari konusarak halletmek cok daha iyi oluyor.

bu arada kac yasindasin sorabilirmiyim?

25 olcam allahın izniyle daha olmadım amaeşimde benden 1 yaş büyük hep derlerdi yaş farkı olmayan çiftler çok tartışır diye alakası var mı bilmem ama benden büyük olsa belki olgun davranırdıı heralde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…