Eşiyle sürekli didişenler :)

valla çevremde gayet güzel eşler de yok değil:

doğum gününde çiçek,çikolata paketi yollayan,

günde her dk zırt pırt nappıyorsun canım diye arayan,

her haftasonu alıp türlü yerlere gezmeye çıkaran,

vs vs... var bunlardan yani...

ben de napıyorum, benimkinde güzel bir huy arıyorum. yapacak başka bir şey yok. bu saatten sonra değişmezler... tüm olumsuzlukları, yaşananları sineme çektim işte... başka ne yapabiliriz sizce?

Gün içinde zırt pırt aramasını istemem şahsen sıkılırım. Ama diğerleri güzelmiş.
Yapacak bişey yok . Kaderimize razı olcaz.
Yine de çok seviyorum ben kocamı

ben eşimle uğraşmasam rahat edemiyorum ki
en büyük zevkim bu

ya benimde nişanlım benimle uğraşmaktan büyük keyif alır ben deli olurken o kıkır kıkır güler.
nasıl yapıyosun şu işi anlatsana bende ona uyguluyım yaaa

kafama göre takılıyorum
işi olduğu zaman başına dikiliyorum vıdı vıdı konuşuyorum
bazen o uyurken sırf dandik bi soru sormak için onu uyandırıyorum
bazende sırf gıcıklık olsun diye kendimde yapabiliğim şeyleri ona yaptırıyorum
bi sürü saçma sorular soruyorum, durduk yerde kıskançlık yapıyorum

ay çok keyifli didişmek.
yaptığı şeyi eleştiririm kolay beğenmem.
bugüzel derim sonuna ama getiririm.
en büyük keyfim onunla didişmek.
yoksa hayat çekilmez olur.

bizde çok didişiriz eşimle.bir iş derim 10 15 oturur yapmaz o işten vazgeçerim başka bişey derim.onuda yapmaz ama aradan mutlaka dakikalar geçer.bir iş daha derim bu sefer yahu sende herşeyi benden istiyorsun.ne çok iş saydın bana hangi birini yapayım der.ulaaaaa sen sadece sana söylediklerimi duyuyorsun aradan geçen zamanı hesaba katmıyorsun diyorum.kızıyorum bu seferde uuuuiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyy ne çok konuştun oluyorum.

Bizde eşimle çok kavga ederiz.Çünkü birbirine çok zıt iki bireyiz..Eve geldiğinde hiç bi işe elini sürmez beni oturduğum yerden 100 kere kaldırır,ya bi kere de sen kalksan beni sürekli kaldırmasan diyorum.Hemen bağırmaya başlar batıyomu sana seni kaldırmam falan...Bana da yazık ama anlayan kim

heheh iyiymiş bende uygulucam deli edicem onuuu

ben bu anlatığın kişileri çok yakından tanıyorum
bi farkla kızım yada oğlum yok ve 5 yıl oldu

hatta aynı evde yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…