size hiç katılmıyorum. ayrıca iş işten niye geçsin ki, sanki yıllar olmuş. şunun şurasında 4 ay olmuş ayrılalı. bu ne negatiflik
ben çok biliyorum ayrılıp barışan hatta boşanıp evlenen.
hatta ve hatta bazı ayrılıklar insanların hatalarını anlamalarına vesile olup, daha bir olgun olarak devam ediyor ilişkileri.ders alınarak başlanıyor ilişkiye.
Umarım hakkında hayırlısı olur[/QUOT
bu negatiflik değil gerçeklik. iş işten geçer geri dönsede arkadaş unutacakmıki yaptıklarını?
belki kin gütmeyecek ama her zaman bir tarafı suçlayacak onu.
valla bana göre çekip giden eşşeklik eden adam bir daha eski yerini alamaz.
buyuk hatalar işleyen anlasada bir işe yaramaz.
büyük hatalar yapan insan hiç bir zaman olgun olamaz.
Bu sizin düşünceniz saygı duyarım ancak hayat her zaman böyle keskin ve net çizgilerle hareket etme şansı vermiyor insana.
Sonuçta evlilik kolay değil hatta çok zor. Ayrılmayan ama evliliğin içinde birçok şey çekenler var, kimse kimseyi bırakıp gitmesede bırakıp ayrılan insanlardan daha beterlerini yaşayanlar var, onlar yaşanılanları unutuyor mu sanıyorsunuz?
Yani anlatmak istediğim ayrılmadan da evliliğinde bin beter şeyler yaşayanlar var ve sonrada evliliklerini toparlıyorlar. ve bu da hiçte azınsanmayacak kadar fazla. kimsenin evliliği güllük gülistanlık değil.
bana göre insanlar hata yapar ve hayatta asla asla diye birşey yoktur.
asla dediğimiz şeyleri gün gelir biz bile yapabiliriz. bu nedenle eğer insan isterse herşey unutulur, herşey düzelir.