- Konu Sahibi benderdimihangidaga
yaşım 24 unuturum elbet ve tamda dedıgın gıbı kötü ruhlu bir insandı kendınede faydası yoktu suandada mutsuzluktan ölüyor ölsün gebersın umurumdada değil çekecek bana cektırdıklerını .... aslında bana kalben baglıydı o kadınada cocugunun anası dıye cocugu ıcın guyya vazgecemedı hadı ordan onu evde köle dıye kullanacaktı benıde dısarda gezıp tozup gonlunu eglıycektı cok sukur aklım basıma geldıde kurtuldum hos kurtulmus sayılmam arayıp soruyor ama acmıyorum ...
ve ınsanlar hıcte gorundugun gıbı degıller emın ol kocan dahı olsa kım olursa olsun ınsan yedıremesede bazen hıc ummadıgın olaylarla karsılasabılıyorsan allahım sana guc kuvvet versın ve hayırlısını versın cnm uzuldum durumuna cunkı dıyorumya benzerını ben yasadım ve bu adam o kadını defalarca hastahanelıkk etmıs cok sonralarda ogrendım kadının raporu var dusun yanı .....
Benimde yasim 24 cnm. Inan sen o piskopattan kurtulmussun. Ya esi napsin. Cocugu var bide. Kesin onun icin ayrilmiyordur. O piskopato sevdigini hic sanmiyorum. Bana gelince valla ben Allah'a havale ettim herseyi. Umarim hersey cok güzel olur. Huzura kavusurum. Mutlu olmak istiyorum artik. Keske keske hersey düzelse. Galiba ayrilmayi kendime yediremiyorum. Ama kaderdede bu varsa yapicak hic birseyim yok olmuyo yetisemiyorum hicbirseye. Hayirlisi bakalim ne deyim.