eşiyle yatak sorunu olan var mı

asinaz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
3.440
0
0
40
İstanbul
biz 1.5 yıllık evliyiz,sadece balayında ilişkimiz güzeldi onun dışında hiçbir zaman iyi olmadı ayda bir defa belki ilişkiye giriyoruz,artık ben bile soğudum,istemiyorum,ve de bunun aksine bebek istiyoruz,ilişkiye girmeden nasıl olucak onu da bilmiyorum,ama inanın bana eğer tüp bebek deseler hiç düşünmeden kabul ederim ,bi ilişki yok ne de olsa,eşimi sevmesem onunda bana olan sevgisine inanmasam bu evlilik bitmişti bile ama napıcamı,eskisi gibi nasıl olucanı bilmiyorum ,yardım edin arkadaşlar lütfen bana

dedim ya önceden böle bi sorun yoktu,ve gerçekten birbirimize karşı çok faklı ve de fazlasıyla olan bi sevgi var,
eşim beni benden daha çok düşünen biri,bu arada bebek çok istiyorum daha öncelerde denedik olmuyo,ama her gün etrafmda hamilelik haberleri alıyorum ve çok mutsuzum

merhaba cnm kötü bi durum ya acaba eşinde istiyormu çocuğu yani belki alakasız ama ne bilyim kötü bi olaymı yaşadınız acaba yada o yaşamışdır belki bu arada konuşman lazım

hamıle kalamadıgınız ıcın mı uzuntunuz
esınınle ılıskınız balayındakı gıbı olmadıgından mı
anlamdım da

bayanların isteksiz olması genelde normal karşılanırda bi erkek nasıl dayanır bu kadar,lk defa senin eşinde duyuyorum..ne biliyim yani ben bazen isteksiz oluyorum ama sırf eşim istiyor diye bende istiyormuşum gibi davranıyorum..bu konuyu hiç eşinle konuştunmu,o neden böle isteksiz,erkek sonuçta.

İlginç, birbirinizi çok seviyorsunuz ama cinsel olarak bir çekim yok
Siz ve eşiniz hiçmi heycanlanmıyorsunuz. Hani seviyosunuzya
Ateşle barut misali, nasıl bir çekim olmaz..
Başka sorunlarınız varsa maddi manevi
Bunu acaba yatağamı yansıttınız.

bayanların isteksiz olması genelde normal karşılanırda bi erkek nasıl dayanır bu kadar,lk defa senin eşinde duyuyorum..ne biliyim yani ben bazen isteksiz oluyorum ama sırf eşim istiyor diye bende istiyormuşum gibi davranıyorum..bu konuyu hiç eşinle konuştunmu,o neden böle isteksiz,erkek sonuçta.

Eşin duymasın bozulur adam :delphin: numaracı seni

bole bi iliski oturmadan bebek oyle mi ?:delphin::1no2:

evlilik oturmadan normal bir iliski olmadan cocuk dusunmek bence cok bencilce ,
bana kalirsa cocugu ertelemek icin cok buyuk bir sebeb var ortada ama sen bebek gordugun icin hamilelek duydugun icin bende hamile kalayim istiyorsun ama sen ilk once bebegi degil iliskiyi sorgula canim

tatlım bu konuyu hiç eşinle görüştünmü peki..1,5yıl zaman zarfında ne değişmiş olabilirki...herşeyin hayırlısı olsun ..

arkadaşım zor bir durum ALLAH sabır versin.durduk yeremi oldu böyle?
yoksa bir problem mi var?yada yeni evlenen eşler her nekadar birbirini sevsede
bu tür problem yaşıyorlar.bir tanıdığımda aynı problemi yaşamış.eşi evlendikten sonra
bir boşluk yaşamış.şeytanın işi gücü yok nede olsa:1no2:
afallayabiliyorlar yani evlendikten sonra.bunun sevgiyle alakası yok ama
arkadaş kendine getirdi tabi.biz bile fark etmiştik mutsuz gibiydi ama şimdi herşey yolunda.
konuşmuyormusun eşinle?belkide böyle bir boşluktadır yada sağlık problemi vardır söyleyemiyordur
psikolojik olabilir.

eşimle aramızda şöle bi sorun var
ilk başlarda eşimde bazı şeyler sezinledim yani geri adım vs ,daha sonra ilk ayında evliliğin oturup konulştuk,çok özür dilerim ama eşimde erken b.gibi bi konu söz konusu eşimde kendine olan güvenini yitirdi ya da karşımda mahçup olmak istemediği için,böyle devam ede ede uzaklaştık,bebeği eşimde çok istiyor,ikimizde hep sorun biticek diye beklerken bu hale geldik,bütün arkadaşlarım hammile, ben de çok istiyorum eşimde ,hatta kayınvalide tüp bebek filan diyolr ama durumu bilmedikleri için,arkadaşlar lütfen bişiler yazın yoksa çıldırıcam

Back
X