eski arkadaşımı facebooktan silmeli miyim?

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
merhaba kızlar konuya gireyim hemen
eskiden aramdan su sızmayan ama daha sonra bana olan kıskançlığı yüzünden yaptıkları,
arkamdan konuşmaları, çekememeleri yüzünden uzaklaştığım bir arkadaşım var.
üstelik biz bir gruptuk ve o gruptaki herkesi de kendine benzetti.
zaten hiçkimseyi çekemeyen herkesin arkasından konuşan bi kızdı
diğerlerinin onun dolduruşuna gelip, onların da bana bakış açılarının değiştiğini hissedince hepsini hayatımdan çıkardım.
artık ondan nefret ediyordum çünkü öyle şeyler yaptı ki,
ben konuşurken benim yanımda sevgilisine benim için "s...k" demeler(ablam duymuş o söyledi),
sevgilimi ayartmaya çalışmalar (bi keresinde artık ne yapacağını şaşırıp mini eteğiyle bacakları bir karış açık oturduğu bile oldu bütün çamaşırı ortada yani ne yapacağımızı şaşırdık sevgilimle),
bakışından bile anlarsınız ya her noktanızı inceler herşeyinizi kıskanır.
işte o haddeye gelmişti.
ben de onu ve tüm grubumu olduğu gibi arkamda bıraktım.
sırf kendi huzurum için.
çünkü arkadaş dediğin güvendiğin, huzur dolduğun eğlendiğin insandır.
artık kendi hayatımdaydım o zamandan beri de hiç iletişim kurmadım umursamadım da.
bugün esti birden dedim acaba ne yapıyor bu bir facebookuna gireyim.
şifresi 5 yıldır aynı. bir girdim ki aman allahım.
kızla 1 senedir selamlaşmıyorum bile, 2 senedir de görüşmüyoruz.
ama facete paylaştığım herşey hakkında başka bi arkadaşımla dalga geçip çekiştirmiş mesajlarında.
o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam!
zaten biliyordum hissediyordum bunu yaptığını.
ama artık okulum da bitti hala devam etmiyordur, kendi işine bakıyordur diyordum.
ama yok kız yemiyor içmiyor herşeyimi çekiştiriyor hala.
ne yapacağımı şaşırdım.
onun ve sevgilisinin de facebook şifresini biliyorum.
şeytan diyor yap bişeyler kudursunlar.
sizce ne yapmalıyım?
ya da facebooktan sileyim mi?
yoksa beni görüp durması onu daha mı gıcık eder?
siz gıcık olduğunuz bi insan, sizi silse mi daha gıcık olursunuz?
yoksa sürekli onu ve güzel haberlerini görseniz mi gıcık olursunuz?

Son düzenleme:
ben olsam kizin sifresiyle girip kendi duvarina en sevdigim sey arkadaslarimin sevgililerini ayartmaya calismaktir hahaha falan yazardim

birinin facebook sifresini bilmen onun mesajlarini okuyabilecegin anlamina gelmiyor.

ben olsam kizin sifresiyle girip kendi duvarina en sevdigim sey arkadaslarimin sevgililerini ayartmaya calismaktir hahaha falan yazardim

haha yaratıcı :)

birinin facebook sifresini bilmen onun mesajlarini okuyabilecegin anlamina gelmiyor.

evet biçok insan için öyle ama onun için bu söz konusu değil bence. benim şifrem onda olsaydı kimbilir bana ne kötülükler yapardı. bense en ufak bişey yapmadım. zaten ilk defa girdim şeytan dürttü de iyi ki de girmişim hiç pişman değilim, ona karşı vicdan yapıcak değilim.

Hiç uğraşma direk sil..Muattab olma,belli ki ruh sağlığı yerinde değil......Hatta silmekle kalma engelle ki senin paylaşımlarına,profiline hiç ulaşamasın....Sevgilisini de engelle tabi aynı zamanda.....Hayatından sil bu insanları ve Allaha havale et en iyisi....Vakit harcayıp sinir olmaya değmez böyle kompleksli,fesat tipler..........

Hiç uğraşma direk sil..Muattab olma,belli ki ruh sağlığı yerinde değil......Hatta silmekle kalma engelle ki senin paylaşımlarına,profiline hiç ulaşamasın....Sevgilisini de engelle tabi aynı zamanda.....Hayatından sil bu insanları ve Allaha havale et en iyisi....Vakit harcayıp sinir olmaya değmez böyle kompleksli,fesat tipler..........

ben de bunu düşünüyorum ama onun olumsuzluğunu hayatıma olumlu olarak mı çevirsem diye düşündüğüm bile oldu. mesela bir sınavım var daha çok çalışmak istiyorum aklıma o gelince ki iyi bi bölüme gireyim daha da kudursun, ya da daha güzel olayım daha da kudursun vs gibi. yani kendimi daha iyi yapmak için bu olumsuz enerjiyi kullanıp onu da mutsuz edip bi taşla iki kuş vurmuş olur muyum diyorum. ama bi yandan da güzel bişeyimi bile sırf hasetinden kulp takıp etrafına dedikodumu yapmaya devam edicek bunu bilmek bile sinirimi kaldırıyor, zaten bu ara sevgilimle problemliydim bi de bu eklendi bütün gece hiç uyuyamadım sinirimden.

ben de bunu düşünüyorum ama onun olumsuzluğunu hayatıma olumlu olarak mı çevirsem diye düşündüğüm bile oldu. mesela bir sınavım var daha çok çalışmak istiyorum aklıma o gelince ki iyi bi bölüme gireyim daha da kudursun, ya da daha güzel olayım daha da kudursun vs gibi. yani kendimi daha iyi yapmak için bu olumsuz enerjiyi kullanıp onu da mutsuz edip bi taşla iki kuş vurmuş olur muyum diyorum. ama bi yandan da güzel bişeyimi bile sırf hasetinden kulp takıp etrafına dedikodumu yapmaya devam edicek bunu bilmek bile sinirimi kaldırıyor, zaten bu ara sevgilimle problemliydim bi de bu eklendi bütün gece hiç uyuyamadım sinirimden.

Onunla muattab olmadan da okul,iş hayatında kendin için en iyisini yapabilirsin.... Bence hiç değmez...

Zaten bir insan sana takmışsa,senin hemen her davranışından ,her kullandığın sözcükten olumsuz bir anlam çıkarır ve bunu seni üzmek,yıpratmak için kullanır...Bu da hayatının çeşitli alanlarına yansır...

Sen bilirsin bu durumda...........

Onunla muattab olmadan da okul,iş hayatında kendin için en iyisini yapabilirsin.... Bence hiç değmez...

Zaten bir insan sana takmışsa,senin hemen her davranışından ,her kullandığın sözcükten olumsuz bir anlam çıkarır ve bunu seni üzmek,yıpratmak için kullanır...Bu da hayatının çeşitli alanlarına yansır...

Sen bilirsin bu durumda...........

evet haklısınız... çok uykusuzum karar veremiyorum, beynim durdu ama bunu kesinlikle düşüneceğim..

sil at bence , sevmediğimiz insanlar için harcadığımız her an müsriflik gibi geliyor bana, uğraşmaya değmez, bu arada oda senin şifreni bilmiyordur umarım

günaydın arkadaşım hiç uzatma o kişiyi direkt sil ve engelle senin ne yaptıgını görmesin onun face şifresi varmış sende hiçbirşey yapma canım sonra sen kötü olursun eger kötü birşey paylaşırsan yada yazı yazarsan arkadaşın şikayet edebilir ve senin ip numaran tesbit edilirse Allah korusun ceza falan alırsın çünkü artık bilişim uzmanları var ve bu tür hareketler cezasız kalmıyor en basiti arkadaşını silip engellemen

günaydın arkadaşım hiç uzatma o kişiyi direkt sil ve engelle senin ne yaptıgını görmesin onun face şifresi varmış sende hiçbirşey yapma canım sonra sen kötü olursun eger kötü birşey paylaşırsan yada yazı yazarsan arkadaşın şikayet edebilir ve senin ip numaran tesbit edilirse Allah korusun ceza falan alırsın çünkü artık bilişim uzmanları var ve bu tür hareketler cezasız kalmıyor en basiti arkadaşını silip engellemen

yok asla o kadar seviyesizlik yapmam zaten yakışmaz. o benim yerimde olsa kesin yapardı ama bu yüzden o, o. bu yüzden ben onu değil, o beni takip edip hasetleniyor. ben de bunu düşünüyorum onun yüklediği fotolarımı yedeklemeye başladım bilgisayarıma. acaba onu sildikten sonra arkamdan facete benle ilgili bişeyler paylaşır mı? o kadar yüzsüz çirkef bi insan ki ne yapacağını kestiremiyorum, bir de ne kin dolmuşsa benle ilgili bi türlü geçemedi o kini herşeyi yapar valla korkuyorum artık.

bence bisey yapma onun facebookuna.
ben gicik oldugum birisinin güzel haberlerini okudukca sinir olurum.
bide insan kiskandigi kisilere gicik oluyor. kendimden biliyorum ;)
sen güzel güzel paylasmaya devam et bak nasil cildiracak..

Son düzenleme:
bence bisey yapma onun facebookuna.
ben gicik oldugum birisinin güzel haberlerini okudukca sinir olurum.
bide insan kiskandigi kisilere gicik oluyor. kendimden biliyorum ;)
sen güzel güzel paylasmaya devam et bak nasil cildiracak..

yok zaten ne sildim ne bişey yaptım. kendi hayatıma devam edicem bu ona yapabileceğim en büyük kötülük zaten:)
çıldırırsa çıldırsın artık onun hesabına da girmiyorum, bir daha da girmeme kararı aldım. en büyük yapabileceği şey arkamdan konuşmaya çalışmak o kadar :)
ben saçımı kestirdim diye saçını kestiren bi insandan bahsediyoruz burada yani o derece:)

bence bu özel hayata tecavüzdür...

senin ne düşündüğün beni hiiiiiiiiç ilgilendirmiyor.:52:

bak bence sen güzel bi kızsındır arkadasın da sana özenen birisidir. baktı senin gibi olamaıo. sana sahip olmak istemiştiir. sonra baktı oda olmuyor. senden gıcık kapmıştır. kesin o kız biraz tipsizdir ?? dogrumu degil mi. çünkü sen diosun ki kısa kessem sacımı kısa kesicek. yani bu kız kısaca senin hastan hatta o kadar delirmişki aşık olabilir ama belli etmez bunun sonu bi yere varar mı bilmiorm ama kız takmıs sana bence sen ugrassan ugrasmamsan da bu seni terketmez taki ayıkınca...

ha bide bu tipler genellikle herkes kendi seviyesine gelene kadar karsı tarafla ugrasırlar. kendi seviyesine inersen de seni küçümserler. biraz garip durum o kızın cocuklugundan beri travması olabilir :((

bak bence sen güzel bi kızsındır arkadasın da sana özenen birisidir. baktı senin gibi olamaıo. sana sahip olmak istemiştiir. sonra baktı oda olmuyor. senden gıcık kapmıştır. kesin o kız biraz tipsizdir ?? dogrumu degil mi. çünkü sen diosun ki kısa kessem sacımı kısa kesicek. yani bu kız kısaca senin hastan hatta o kadar delirmişki aşık olabilir ama belli etmez bunun sonu bi yere varar mı bilmiorm ama kız takmıs sana bence sen ugrassan ugrasmamsan da bu seni terketmez taki ayıkınca...

kısa kessem, kısa kesicek değil saçlarımı kısa kestirdim sonra gitti o kestirdi.:) saçlarımı bu yaz kısa kestirdim görmüştük birbirimizi 6 yıldır uzun saçlı olan kız 1 hafta sonra gördüğümde saçları kısaydı :)
evet biraz tipsiz çok uğraşır kendiyle. evet ben zaten uğraşmıyorum artık görüşmüyoruz çıkardım hayatımdan benden uzakta delirsin lütfen bana hissettirmesin:)
onu hayatımdan çıkardığımdan beri çok huzurluyum zaten, bütün grubuma arkamdan çekiştire çekiştire herkesi bana düşman etmişti bunu hissediyordum çünkü hiç birşey yapmadığım halde insanlar uzaklaşmaya başladı benden halbuki değişen hiçbirşeyim yoktu. zamanla dedim ki al grubunu başına çal zaten onlar da onun gibi olmuştu çirkef dedikoducu. grup dediğim de erkeklerden ve gaylerden oluşuyor tek kız arkadaşı kalmadı etrafında. bazen diyorum acaba sevgilisi benim hakkımda güzel bişey mi dedi de bu da çıldırdı kıskançlıktan saçmalamaya başladı. o bile olabilir.

ha bide bu tipler genellikle herkes kendi seviyesine gelene kadar karsı tarafla ugrasırlar. kendi seviyesine inersen de seni küçümserler. biraz garip durum o kızın cocuklugundan beri travması olabilir :((

evet ya aynen. yok o hale gelince kanka oluyor o hale gelenlerle. yani erkekleri bile çirkef dedikoducu bişey haline getirdi. hani yoldan bi kız geçer "aay şurası çok kötü bu kız geçen şöyle yapmış salak tam o.... ya" diyenler olur ya ama herkes hakkında yani önünden geçen kedi olsa ona yapıcak utanmasa :) aynen öyle yapan erkekler düşünün rezalet ya iğrenç tiksinç huzursuz bi ortam sonra da birbirlerinin arkasından konuşuyorlar yüzlerine gülüp.

bence hemen sil
ayrıca madem aranız bu kadar kötü neden şifrelerini değiştirmiyorlar

Son düzenleme:
Back
X