eski arkadaşımı facebooktan silmeli miyim?

bence hemen sil
ayrıca madem aranız bu kadar kötü neden şifrelerini değiştirmiyorlar

valla o kadar akıllılar ki işte.
ya da benim hafızam çok iyi bilemedim:))
fil hafızalı olduğumu bilirim de 5 senedir aynı şifreyi kullanmak da biraz aptallık hakkaten.
üstelik benim şifresini bildiğim halde ordan benim hakkımda dedikodu yapmak daha büyük aptallık.
ya da ekstra bir akıllılık bilemedim :))

Onu ve grubunu sil ve engelle derim hayatından çıkart böyle insanları yüzünü bile görme bence :34:

Bence tam anlamıyla arkanda bırakabilmeyi öğrenmelisin, ancak o zaman huzurun sağlanmış olur. O insanları sil ve unut. Taa ki yaptıklarına gülüp geçebilene kadar, o zamana kadar onlarla ilgili bir şey merak etme.

Ha bir de başkasının facebookuna girmek suç, sakın bir şey yapma. Başına dolanır sonra.

merhaba kızlar konuya gireyim hemen
eskiden aramdan su sızmayan ama daha sonra bana olan kıskançlığı yüzünden yaptıkları,
arkamdan konuşmaları, çekememeleri yüzünden uzaklaştığım bir arkadaşım var.
üstelik biz bir gruptuk ve o gruptaki herkesi de kendine benzetti.
zaten hiçkimseyi çekemeyen herkesin arkasından konuşan bi kızdı
diğerlerinin onun dolduruşuna gelip, onların da bana bakış açılarının değiştiğini hissedince hepsini hayatımdan çıkardım.
artık ondan nefret ediyordum çünkü öyle şeyler yaptı ki,
ben konuşurken benim yanımda sevgilisine benim için "s...k" demeler(ablam duymuş o söyledi),
sevgilimi ayartmaya çalışmalar (bi keresinde artık ne yapacağını şaşırıp mini eteğiyle bacakları bir karış açık oturduğu bile oldu bütün çamaşırı ortada yani ne yapacağımızı şaşırdık sevgilimle),
bakışından bile anlarsınız ya her noktanızı inceler herşeyinizi kıskanır.
işte o haddeye gelmişti.
ben de onu ve tüm grubumu olduğu gibi arkamda bıraktım.
sırf kendi huzurum için.
çünkü arkadaş dediğin güvendiğin, huzur dolduğun eğlendiğin insandır.
artık kendi hayatımdaydım o zamandan beri de hiç iletişim kurmadım umursamadım da.
bugün esti birden dedim acaba ne yapıyor bu bir facebookuna gireyim.
şifresi 5 yıldır aynı. bir girdim ki aman allahım.
kızla 1 senedir selamlaşmıyorum bile, 2 senedir de görüşmüyoruz.
ama facete paylaştığım herşey hakkında başka bi arkadaşımla dalga geçip çekiştirmiş mesajlarında.
o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam!
zaten biliyordum hissediyordum bunu yaptığını.
ama artık okulum da bitti hala devam etmiyordur, kendi işine bakıyordur diyordum.
ama yok kız yemiyor içmiyor herşeyimi çekiştiriyor hala.
ne yapacağımı şaşırdım.
onun ve sevgilisinin de facebook şifresini biliyorum.
şeytan diyor yap bişeyler kudursunlar.
sizce ne yapmalıyım?
ya da facebooktan sileyim mi?
yoksa beni görüp durması onu daha mı gıcık eder?
siz gıcık olduğunuz bi insan, sizi silse mi daha gıcık olursunuz?
yoksa sürekli onu ve güzel haberlerini görseniz mi gıcık olursunuz?

ben senelerce ailece görüştüğüm eşlerimiz askerdeyken beraber uyuduğumuz
doğumumda hastaneye gelip bana her türlü yardımı yapan kızımı kızı giibi sevip
teyze dedirten insanı aramızda olan bir kırkınlık yüzünden facede bana hitaben laf somalarına dayanamayıp sildim
üstelik sizin arkadaş dediğiniz insanın yaptıklarının yüzde birini bile yapmadı
bence silin hayatınızda yeri olmayan biri sizi görmüş ne olur görmemiş ne olur

Son düzenleme:
üff hiç birşeyimi göremiyor şekilde ayarlamıştım.
sadece dışarıdan biri bakınca görüceği kadar görüyor.
geçen profil fotomu değiştim sonra şeytan dürttü dedim yine bişi dedi mi acaba diye bi baktm
yine aynı arkadaşa benim dedikodumu yapmış "Lullabyın profil fotosu çok güzel" demiş diğeri de "aşık oldum" yazmış.
yani dalga mı geçiyor kıskanıyor mu anlamadım, kendime güvenen bi kızım güzel olduğumu düşünüyorum fotomu 32 kişi beğenmiş ama öyle bi demiş ki sanki çirkinin önde gideniyim.
diğer arkadaşıma da çok kızgınım onları tanıştıran bendim şimdi arkamdan resmen etmedik laf bırakmıyorlar.
hala silmeye cesaret edemiyorum. evet çok sinir oluyorum bunlara ama onlar benden daha çok sinir oluyorlar biliyorum belki de bu şekilde intikam alıyorum kendimce.
daha güzel olmak, daha mutlu olmak daha başarılı olmak için kamçılıyor beni haseti. çünkü biliyorum ki ben ne kadar mutlu huzurlu başarılı zengin vs olursam o kadar çatlayacak.
sevgilimle ayrldığımız bi dönem vardı ve o kadar kötüydüm ki yemek yiyemiyor uyuyamıyordum buna tek kelime bile etmemiştim sevinmesin diye. kendi de duymuş etraftan bi kere bile aramadı nasılsın diye o dönem okul vs hiçbiyere gitmedim çünkü. eminim göbek atmıştır sevinçten. ama sevinci kursağında kaldı işte!!

hayatımdan cıkardm demişsin ama çıkaramamışsın :ssz:

reel hayatımdan çıkardım ama sanaldan çıkaramadım evet. belki de ona böyle yaparak intikam almak istiyorum pasif agresiflik benimkisi.
onu silip de herşey yanına kalsın istemiyorum, hiç öyle bir huyum yoktur ama onu kudurtmak istiyorum. böyle bi hale büründüm valla.

reel hayatımdan çıkardım ama sanaldan çıkaramadım evet. belki de ona böyle yaparak intikam almak istiyorum pasif agresiflik benimkisi.
onu silip de herşey yanına kalsın istemiyorum, hiç öyle bir huyum yoktur ama onu kudurtmak istiyorum. böyle bi hale büründüm valla.

hiç gerek yok gerçekten bir kişiyi kanser etmek istiyorsan umursama :34:

bak bir hikaye anlatayım sana

bir kadının evinde sürekli bir fare varmış her gün çıkar ordan oraya koşturur kadını çıldırtırmış fakat bir türlü onu yok etmeyi becerememiş.
farede kadının çıldırmasından zevke gelirmiş hep çıkar çıkar karşısına dans edasıyla alay edermiş. kadının psikolojisi bozulmuş doktora gitmiş durumu anlatmış yakalayamıyorum öldüremiyorum karşımda resmen dans edasıyla alay ediyor benimle demiş kafayı yemek üzereyim demiş. doktor demiş ki umursama ! evet umursama onu demiş . kadın eve döner fare her defasında çıkar gene oradan oraya koşturur alay eder kadınla kadın hiç telaş yapmaz ve görmemezlikten gelir fareyi . fare 1 gün böyle 2 gün böyle 3 gün böyle . kadındaki tavır aynı umursamaz ve aldırış etmez . 4. gün farenin ortaya çıkmadığın farkeder ve bir kaç gün sonra merak eder evin heryerini alt üstüne getirir nerede bu fare diye fareyi ölü şekilde bulur. :34:

nükteyi sen anlamışsındır :15:

hiç gerek yok gerçekten bir kişiyi kanser etmek istiyorsan umursama :34:

bak bir hikaye anlatayım sana

bir kadının evinde sürekli bir fare varmış her gün çıkar ordan oraya koşturur kadını çıldırtırmış fakat bir türlü onu yok etmeyi becerememiş.
farede kadının çıldırmasından zevke gelirmiş hep çıkar çıkar karşısına dans edasıyla alay edermiş. kadının psikolojisi bozulmuş doktora gitmiş durumu anlatmış yakalayamıyorum öldüremiyorum karşımda resmen dans edasıyla alay ediyor benimle demiş kafayı yemek üzereyim demiş. doktor demiş ki umursama ! evet umursama onu demiş . kadın eve döner fare her defasında çıkar gene oradan oraya koşturur alay eder kadınla kadın hiç telaş yapmaz ve görmemezlikten gelir fareyi . fare 1 gün böyle 2 gün böyle 3 gün böyle . kadındaki tavır aynı umursamaz ve aldırış etmez . 4. gün farenin ortaya çıkmadığın farkeder ve bir kaç gün sonra merak eder evin heryerini alt üstüne getirir nerede bu fare diye fareyi ölü şekilde bulur. :34:

nükteyi sen anlamışsındır :15:

bu durumda ben kadın mı oluyorum?:)) o da fare sanırım evet yakıştı:))
yani silme diyorsunuz siz de ama önemsemeyin de diyorsunuz sanırım. evet aslında bunu yapıyorum genel olarak ama işte keşke şifresini değişse insan bazen duramıyor hissediyorum heralde 6. hissim çok iyidir çok uzun zaman hiç girmedim bu ara ne zaman böyle hissedip onun hesabına girsem benle ilgili dedikodular buluyorum.

bu durumda ben kadın mı oluyorum?:)) o da fare sanırım evet yakıştı:))
yani silme diyorsunuz siz de ama önemsemeyin de diyorsunuz sanırım. evet aslında bunu yapıyorum genel olarak ama işte keşke şifresini değişse insan bazen duramıyor hissediyorum heralde 6. hissim çok iyidir çok uzun zaman hiç girmedim bu ara ne zaman böyle hissedip onun hesabına girsem benle ilgili dedikodular buluyorum.

artık algıyı sana bırakıyorum :)

Back
X