Beybisi , simdi bu hanim ablanin kocasinin bosanmis bir erkek arkadasi varmis. Bu arkadasin eski eşi hanim ablanin kocaya mesaj atiyor instagramdan. Mesaj icerigi biraz nahoş sanırım özel konular vs diyorrrruuu cünkiben konuyu anlayamadım
ins ne onu da anlamadım instagram mı
arkadaş hangi arkadaş
karmakarışık
Beybisi , simdi bu hanim ablanin kocasinin bosanmis bir erkek arkadasi varmis. Bu arkadasin eski eşi hanim ablanin kocaya mesaj atiyor instagramdan. Mesaj icerigi biraz nahoş sanırım özel konular vs diyorrrruuu cünki
bu adam karısıyla boşanmış ayrıldığı hanım size eski ins üzerinden bir takım Mesajlar yoluyla arkadaşınıza söylemeniz için bir takım şeyler söylüyor,
ben konuyu anlayamadım
ins ne onu da anlamadım instagram mı
arkadaş hangi arkadaş
karmakarışık
İnstagram evet kocasını şikayet etmiş bana şöyle yaptı böyle yanlış yaptı vs özel konulara girmiş söyle o arkadaşına beni rahat bıraksın vs gibi şeyler ama ayni ülkede yaşamıyor lar eşinle arkadaşı ve yıllardır görüşmüyorlarmış kadın çok şikayet etmiş ne bileyim özel konulara girmişİns dediginiz instagram mı anlamadım ?
Bİrde tam olarak ne konuşmuş ?
Eşimin instagram hesabına eski arkadaşının boşanmış olduğu hanım eski kocasını şikayet etmiş özel konulara da girerek benim hoşuma gitmedi kadının tutumu sizin kocanızın başına böyle bir şey gelse ki anlattı bana durumu önceden bilgim var ama kadının samimiyeti özel konulara girip kocasını şikayet etmesinden rahatsız oldum eşime hiç bir şey demedim bu konu da yani açılayımmı hoşlanmıyorum bu durumdan engelle desemmiKonuyu anlamadım, düzgün yazsanız olmuyo mu yahu
Kocişim lafını asla telafuz etmem Türkçem kötü olabilir evet fakat öyle olmasına karşı konuyu anlamışsınız maşallahTürkçeniz çok kötü. Nasıl bu türkçeyle bu yaşlara geliyorsunuz gerçekten aklım almıyor.
Kadının ne yazdığını anlatmazsanız anlayamayız, kocişime göz koyan boşanmış kadın fobisi mi yapıyorsun, yoksa gerçekten rahatsız edici mi? Nereden bilelim?
Aynen öyleKadın sizin eşinize (eski kocası sizin eşinizin arkadaşı ) eski eşine söylemesi için özel şeyler mi söylüyor? Doğru mu anladım?
Boşanmış olması sebebi ile değil yani bir kadının eski kocasının arkadaşına kocasını şikayet etmesi özel konulara girmesi doğrumu sizceNeden rahatsız oldunuz? Mesajların içeriği neydi? Yoksa kadının boşanmış olması sebebi ile mi tehlike gördünüz?
bence bu kararı eşinize bırakmalısınız. Ben önce anladım ki size yazdı. Ben sizin aranıza karışmam benden mesaj yollayamazsın kimseye kendisiyle çöz problemini de geç diycektim ama eşinize yazıyormuş. Bence kararı o vermeli.Eşimin instagram hesabına eski arkadaşının boşanmış olduğu hanım eski kocasını şikayet etmiş özel konulara da girerek benim hoşuma gitmedi kadının tutumu sizin kocanızın başına böyle bir şey gelse ki anlattı bana durumu önceden bilgim var ama kadının samimiyeti özel konulara girip kocasını şikayet etmesinden rahatsız oldum eşime hiç bir şey demedim bu konu da yani açılayımmı hoşlanmıyorum bu durumdan engelle desemmi
Mesaj atan kişi eski karısı kocamın arkadaşının yani erkek arkadaşının eski karışı kocama instagram üzerinden eski kocasını şikayet etmiş ona ilet falan birşeyler konuşmuş özel konularada girerekMesaj atan kişi eski koca mı eski arı mı?
mesaj attığı kişi siz misiniz eşiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?