Eski arkadaşın karısı

Angela

Corpse Bride
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
1.459
1.540
63
44
Sevgili Kadınlar klübü hanımları iyi günler hepinize dün Kadınlar klübünden kıskanan koca adlı bir konu açmıştım neyse kısaca espriler vs derken eşimin intagramına bakacağımı şaka yollu söylemiştim Va baktım da kocamın eski arkadaşın boşanmış karısının ricalarıyla karşılaştım ,intagram mesajlarında hepimiz kadınız lütfen değerli fikirlerinizi bekliyorum kocamın Eski arkadaşının karısı ve şu an kocam bu arkadaşıyla pek samimi değil ve görüşmüyor , hatta çok eski de kalmış bir kişi ,fakat arada samimiyet var kocamın bu eski arkadaşı karısıyla boşanmış ayrıldığı hanım kocama instagram üzerinden bir takım Mesajlar yolluyor arkadaşına söylemesi için Ricada bulunuyor , özel konulara giriyor falan baya samimi gerçi hoş bu konudan haberdardım fakat kadın bana hiçde normal gelmedi ve rahatsız oluyorum bu durumdan ve şu esnada zaten bir takım sorunlar yaşıyorum vs sıkıntılarım var tartışma konusumu sizce bu rahatsızlığımı dile getirmelimiyim

Son düzenleme:
ben konuyu anlayamadım
ins ne onu da anlamadım instagram mı
arkadaş hangi arkadaş
karmakarışık
Beybisi , simdi bu hanim ablanin kocasinin bosanmis bir erkek arkadasi varmis. Bu arkadasin eski eşi hanim ablanin kocaya mesaj atiyor instagramdan. Mesaj icerigi biraz nahoş sanırım özel konular vs diyorrrruuu cünki

Beybisi , simdi bu hanim ablanin kocasinin bosanmis bir erkek arkadasi varmis. Bu arkadasin eski eşi hanim ablanin kocaya mesaj atiyor instagramdan. Mesaj icerigi biraz nahoş sanırım özel konular vs diyorrrruuu cünki

hımm arkadaşın karısı konusahibinin kocasına söylüyor ama

bu adam karısıyla boşanmış ayrıldığı hanım size eski ins üzerinden bir takım Mesajlar yoluyla arkadaşınıza söylemeniz için bir takım şeyler söylüyor,

yazmış, yani size diyor yani kendisine söylemiş gibi anladım ben

Konuyu anlamadım, düzgün yazsanız olmuyo mu yahu

İns dediginiz instagram mı anlamadım ?
Bİrde tam olarak ne konuşmuş ?
İnstagram evet kocasını şikayet etmiş bana şöyle yaptı böyle yanlış yaptı vs özel konulara girmiş söyle o arkadaşına beni rahat bıraksın vs gibi şeyler ama ayni ülkede yaşamıyor lar eşinle arkadaşı ve yıllardır görüşmüyorlarmış kadın çok şikayet etmiş ne bileyim özel konulara girmiş

Konuyu anlamadım, düzgün yazsanız olmuyo mu yahu
Eşimin instagram hesabına eski arkadaşının boşanmış olduğu hanım eski kocasını şikayet etmiş özel konulara da girerek benim hoşuma gitmedi kadının tutumu sizin kocanızın başına böyle bir şey gelse ki anlattı bana durumu önceden bilgim var ama kadının samimiyeti özel konulara girip kocasını şikayet etmesinden rahatsız oldum eşime hiç bir şey demedim bu konu da yani açılayımmı hoşlanmıyorum bu durumdan engelle desemmi

Kocişim lafını asla telafuz etmem Türkçem kötü olabilir evet fakat öyle olmasına karşı konuyu anlamışsınız maşallah

Neden rahatsız oldunuz? Mesajların içeriği neydi? Yoksa kadının boşanmış olması sebebi ile mi tehlike gördünüz?
Boşanmış olması sebebi ile değil yani bir kadının eski kocasının arkadaşına kocasını şikayet etmesi özel konulara girmesi doğrumu sizce

bence bu kararı eşinize bırakmalısınız. Ben önce anladım ki size yazdı. Ben sizin aranıza karışmam benden mesaj yollayamazsın kimseye kendisiyle çöz problemini de geç diycektim ama eşinize yazıyormuş. Bence kararı o vermeli.

Mesaj atan kişi eski koca mı eski arı mı?
mesaj attığı kişi siz misiniz eşiniz mi?
Mesaj atan kişi eski karısı kocamın arkadaşının yani erkek arkadaşının eski karışı kocama instagram üzerinden eski kocasını şikayet etmiş ona ilet falan birşeyler konuşmuş özel konularada girerek

Yok olmamasi gereken bir şey bu .Ben de cok rahatsiz olurdum acikcasi.Etik de degil zaten.Ben olsaydim eşime rahatsiz oldugumu kesinlikle söyler ,bir daha da mesajina yanit vermemesini görnezden gelmesini isterdim.Eşinizin size saygisi varsa zaten bunu anlayisla karsilayip onaylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…