Eski arkadaşın karısı

Eşimin babasının boşanmış olduğu karısıda Benim eşime mesaj yazar, arardı babası için. Bu bile beni rahatsız etmişti yani sizin durumunuzda hayli hayli rahatsız edici. Eşiniz kibarca aracı olamayacağını, özel hayatlarından haberdar olmak istemediğini belirtsin bence.

Rica ederim,erkekler göründüğü kadar saf değiller inanin.Belli etmiyorlar ondan öyle izlenim birakiyorlar.Ben bir de bir kadinin en büyük düşmaninin, yine bir kadın olduğunu düşünüyorum .Konuşun mutlaka ama konuşurken sinirli tarzda degil de ben sözcügü ile cümleler kurarak konuşun.Ben rahatsiź oluyorum,ben bu tarz iletişimlerden hoşlanmıyorum gibi gibi..Bir de sizin kk klüpte yazişmalariniza kizmasi ayni sey degil.gerekirse gösterin ,burda kimsenin kimseyi tanimadan, objektif yorumlarla kadin dayanişmasi icinde oldugunu belirtin.

Yani bana da çok saçma geldi Zaten arada çocuk var çocuk için bu eski karı koca illaki görüşüyorlar kendi derdini kocasıyla özelini ne diye benim kocama anlatsın banada çok masum gelmedi kadının tutumu tamamen rahatsız oldum doğal olarak

Tam anlamadım eşinizin eski arkadaşının eski karısı esinize eski eşime şunları soyle diye Instagram'dan mesaj mı atmistekerleme gibi vallahi.ama şaka bir yana tabi ki de ne alaka bir de nasıl şeyler yazmış özel hayatlarıyla ilgili mi.ben olsam eşime bu konular beni ilgilendirmez beni bulastirmayin lütfen bir daha da yazmayın diye bir mesaj attırır engeli de basarim hatta arkadaşını da arattirip eşin bana yazmasın soyle ona beni bulastirmayin diye soyletir üstüne bir de eşime trip atar sonra da konuyu tatlıya baglarim

Ya ben böyle durumlara hiç gelemiyorum. Konu başka bir kadın ise rezil rüsva ediyorum. Hatta eşime bir devresi yazmıştı (kadın da özel harekatçı) bizim bulunduğumuz şehire tayin isteyecekmiş de güya muhabbet açıyor, geleyim mi falan yazıyor bahsi geçen kadın biz evlendiğimizde ne tebrik etti ne de başka bir şey bi de üstüne hadsiz hadsiz wpdan yazmış. Kıyameti koparmıştım eşimin burnundan getirmiştim. Kızı da araya birilerini koyarak müdürlerine şikayet ettim evli erkeklere yazıyor terbiyesiz diye hooop eşimi silmişti. Hiç de pişman değilim. Gecenin bi vakti evli barklı adama yazamaz. Kaldı ki öyle gevşek gevşek hiç mesaj atamaz. Eşim kızı rezil etmişsin falan demişti onun için de ayrı kavga etmiştim. İnsanlar ne rahat yaaaa anlamıyorum. Evli bir erkek/kadın başka bir erkek/kadınla yakın arkadaş olamaz arkadasım O L A M A Z. Kaldı ki bi de sizde durum arkadaş da değil arkadaşın eski karısı. Terbiyesiz kadın ne niyetle olursa olsun ona da haddini bildirin eşinize de. Ya burdan böyle şeyler okudukça ayar oluyorum. Mesafe koymuyorlar sonra aldatma söz konusu olunca pişman oluyorlar. Sen önce bi mesafeni koy kardeşim o zaman işte yanlış bir şey olmaz.

Haklısınız dediğiniz gibi hangi kadın olsa rahatsız olur ve çokta masumane bakmaz olaya eşime bu konudaki tutumumdan dolayı sinir olmadım değil konuşmayı düşünüyorum sağolun
Konuş güzelim valla. Kocaları boş bırakmaya gelmez. Dünyanın en iyi erkeği olsa bile boş bırakmaya gelmez.
Tabi herkes rahatsız olur.

Yani bence niyet okumak daha yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Belki eşini tanıyan birinden haklı olduğunu duymak istiyordur, belkide eşiniz aracılığı ile yakın çevresine boşanmalarındaki kusurun eski eşine ait olduğunu anlatmak istiyordur. Niyet Ne olursa olsun davranış çok yanlış ama.
Eşinizde arkadaşının eski eşi diye durumu idare etmeye çalışmış olabilir.
Ama şuan müdahale etmenizin zamanı.
Bence siz hiç kadınla muhattap olmayın, eşinizede insanların özelinin bilmenin Ne kadar ayıp olduğunu, arkadaşınında bu durumdan çok rahatsız olacağını, kendinizindende rahatsız olduğunu açıklarsanız eminim konuşmayı sonlandıracaktır.

siz bu konudaki rahatsızlığınızı eşinizle paylaşmalısınız. ne alaka milletin eski karısının arada postacı güvercini gibi eşinize onu söyle bunu ilet demesi!

Belirttim burasının Ortamını amacını fakat yinede baya bir kadının bir araya gelip kocalarını evliliklerini irdelediğini güçlü kadın olmak farklı fikirler farklı doğrular neler nasıl hareket etmeliyiz olması gereken ortak paylaşım ne bir çok fikir analizi yapıp sorgulama mekanizmasının gelişmesinden korkudur belkide ,kendi burada yaptığı bencilliği görmez ,eski arkadaşın karısınla dertleşmeyi normal karşılamasıyla bana yapmış olduğu haksızlığı reva görebiliyor kendi hiçte rahatsız olmuyor bu durumdan angela üzülür diye ,birde yazık olmuş şöyle olmuş böyle yapmış kadına deyip bana bir güzel anlatması gayet normal haklısınız bence de hiçte saf varlıklar değiller erkekler

Ohh Bee öyle rahatladım ki çok çok iyi yapmışsın valla aynı benim kafadan sevdim seni

Valla haklısınız zaten için için eşime kızıyorum benim başıma gelse böyle bir şey empati yapsa anlar da maşallah baya bir rahatlar bu tür konularda sağolun bence de hiç normal değil yani siz de iyi yapmışsınız

Boşanmış olması sebebi ile değil yani bir kadının eski kocasının arkadaşına kocasını şikayet etmesi özel konulara girmesi doğrumu sizce
Kadınla daha önceden Bi arkadaşlığı samimiyeti var mıydı? Yoksa doğru değil. Ama sadece eski kocası hakkında konuştuysa belki eşiniz ona iletsin diye konuşmuştur

Ya sinirlenilmeyecek konu değil yani haklısınız ama kadına yazmak yerine direkt eşinize soyleyin onun mesaja cevap bile vermemesi gerekir kim olursa olsun yani
Eşim benim öyle bir konuda konuşmamı nasıl istemezse bir başkasıyla o da konuşamaz sonuçta
Erkekler gerçekten empati yeteneği eksik canlılar

Kadınla daha önceden Bi arkadaşlığı samimiyeti var mıydı? Yoksa doğru değil. Ama sadece eski kocası hakkında konuştuysa belki eşiniz ona iletsin diye konuşmuştur
Kadınla samimiyeti eski erkek arkadaşının o sıra karısı olması sebebiyle sanırım ortak bir yemek vs arkadaş toplantısı o şekilde olmuş ta öyle samimiyet yok normal de instagram dan eşimi ekleyip kocasını şikayet etmiş arada çocukta var zaten eski kocasıyla bir şekilde iletişimi var kocama özel konularını şikayet edip eski kocasını kötülercesine yazdıkları sinir bozucu geldi evet

Ohh Bee öyle rahatladım ki çok çok iyi yapmışsın valla aynı benim kafadan sevdim seni
Yoksa gerçekten had buluyorlar. Bu gün bana yapan yarin başkasına yapar. ❤ Erkek de böyle ses çıkarmayınca normal sanıyor maalesef. O gün öyle tepki vermeseydim Eminim ki eşim daha rahat olacaktı. Şimdi beyfendi de sağolsun(!) normal bulmuyor ona göre davranıyor.

Özür dileyerek soruyorum benim dusundugum gibiyse cok daha vahim direkt kocaniza kizmaniz gerekiyor cunku bu özel konular acaba evliliklerinde ki cinsel ilişki vs gibi miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…